Jump to content

Wildman

Iskreni članovi
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About Wildman

  • Birthday 01/24/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Wildman's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Pozdrav ljudi, interesuje me vase misljenje o sledecim procesorima: Vox Tonelab Le Line 6 Pod X3 live Zoom G9.2tt ako bi morali da kupite jedan od njih, za koji biste se odlucili?
  2. I moja prva gitara je bila Naklada Zagreb i jos uvek stoji u sobi, samo vise nije u upotrebljivom stanju, a prva elektricna neki Quintus (valjda se tako zvala) by Cort, ali nije imala nikakve veze sa Cort-om.
  3. I dalje potrebni: - Basista sa iskustvom, opremom i odgovornoscu - Klavijaturista (klavijaturstkinja) sa iskustvom, opremom i odgovornoscu (predvidivo, zar ne?) za bend koji bi svirao "fensi" muziku tipa Funk, Soul, Blues, Disco, Classic Rock... Sta sve covek ne radi kada mu trebaju pare. Zainteresovani javite se na pm ili [email protected]
  4. Klavijaturista nadjen, basadzije javite se.
  5. Traze se: - Basista sa iskustvom, opremom i odgovornoscu - Klavijaturista (klavijaturstkinja) sa iskustvom, opremom i odgovornoscu (predvidivo, zar ne?) za bend koji bi svirao "fensi" muziku tipa Funky, Soul, Blues, Classic Rock... Sta sve covek ne radi kada mu trebaju pare. Zainteresovani javite se na pm ili [email protected]
  6. - Slash - Perry - Gilbert - Page - Lukather
  7. Ljudi skinite ovo, ako vec nemate, malopre sam naleteo na njega ima ga svuda po netu, lici na novi album. http://rapidshare.com/files/357919/GNRWID.rar
  8. Treba li nekom kvalitetnom rock, hard rock bendu gitarista sa iskustvom? Ponude (ako ih uopste ima) na pp.
  9. Ljudi, ako je neko zainteresovan imam snimak njihovog koncerta Rock in Rio 2006 godine, samo odmah da vam napomenem nije bas reprezentativan, ako ga neko hoce javite mi se na pp, da ga okacim negde ili narezem.
  10. Jesi li pogledao na DigiTech-ovom sajtu, na comunity.
  11. Wildman

    Saxon

    Tonightz! A ko je predgrupa?
  12. Wildman

    Saxon

    Pa ne zovemo te mi dzabe kuci Saxonac. Sta ti radi sestra? A DVD pogledaj u Mordoru.
  13. I moj kolega sa faxa ima isti problem na svom Hamer Explorer-u, da sam ja u pitanju nosio bih je kod Zana, on je odlican za te prepravke i popravke, meni se sam ceo shraf za kais skidao zajedno sa kaisem, pa sam stalno svirao sa strahom da cu morati gitaru da skupljam po podu. On mi je to sredio i sada je ko bog.
  14. Ja sam svoju elektroniku radio kod momaka iz Marvinga, za Zana nisam siguran, on pravi gitare ne znam koliko je dobar sa elektronskim zajebancijama, znam da mi onaj lik iz Music Trade-a stalno prica o nekom Kikiju kod zoo vrta, ali jos nisam proverio.
  15. Nisam bio precizan, rock-hard rock bend, ali bez domacih stvari, 80-tih godi.
×
×
  • Create New...