Jump to content

Ashen Shugar

Iskreni članovi
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ashen Shugar

  1. JOš uvek ne mogu da verujem da je otišao i da ga neću nikad videti uživo. Jedan od najboljih Hard'n'Heavz pevača svih vremena. Počivaj u miru!
  2. Fenomenalan koncert!!! Bolje nije ni moglo da bude - najbolja setlista od svih koje sam video sa ove turneje! (mislim, naravno, na Ride the Sky + I want out, poshto su ostale bile i na drugim koncertima) A da ne pricham o tome shto su dve pesme svirali na zahtev publike. Samo jedna stvar moze da se meri sa svirkom Kai-ja i kompanije - publika! Stvarno me odushevilo to shto smo skandirali imena svih chlanova benda i shto smo (ja ne toliko) znali i nove pesme! Stvarno najbolji koncert na kome sam ishao!!!
  3. Od kad je u bend doshao Andy bend razbija. Ne bih se slozio da je zadnji album losh. Meni je, na primer, bolji od prva dva (bez Andy-ja) P.S. Mislim da je Loncharic Hrvat, nisam siguran.
  4. Naishao sam pre neki dan na Tribuzy i meni je bash dobro. Imaju neki svoj zvuk i nisu generichki kao vecina bendova. Naravno "gosti" dosta pomazu :-)
  5. 1. Rainbow - Rising (dobro, nije metal, ali je album koji je uticao na mnoge metal bendove) 2. Axel Rudi Pell - Between the Walls 3. Virgin Steele - Invictus 4. Brainstorm - Liquid Monster (sa Bonus DVD-jem) 1. Rainbow - Rising (dobro, nije metal, ali je album koji je uticao na mnoge metal bendove) 2. Axel Rudi Pell - Between the Walls 3. Virgin Steele - Invictus 4. Brainstorm - Liquid Monster (sa Bonus DVD-jem)
  6. News ... 29 July 2007 VIRGIN STEELE is currently working on two brand new studio albums, and will perform at the sold out Prog Power Festival, which takes place in Atlanta, Georgia on October 5th. Nadam se da ce ovi albumi da imaju bolju produkciju od prethodnog i KAD CE VEC TAJ LIVE DVD!!!
  7. 1. Therion - The Beauty in Black (pravo umetnichko delo) 2. Helloween - I Want Out (provala od spota {u pozitivnom smislu})
  8. Mozda ce da obradi Malmsteena (his second best) i najverovatnije ce da budu starije grupe, mozda ponovo Uriah Heep. Ochekujem da neke pesme i ne prepoznamo (u pozitivnom smislu)
  9. Jesu Argentinci. A i chak se nalaze medju 20 najboljih bendova po izboru sajta Rockdetector - jednog od najboljih (ako ne i najbolja) metal arhiva na netu.
  10. Da li je neko slishao neshto od Belog Misha (Rata Blanca)? Ja sam chuo jednu pesmu La Leyenda del Hada y el Mago i nije losha, jedino ne valja shto je na shpanskom. P.S. Na nekim sajtovima smatraju ovaj bend najboljim juznoamerichkim bendom.
  11. Dva albuma gde mu peva Graham Bonet (1988 - Stand In Line i 2002 - System X) su odlichna, ostali nishta posebno. Sve u svemu - zachin C
  12. Koliko pesama ima na DVD-ju? Ja sam nabavio neki DVD, ima 13 pesama, a pishe da ima 20. U vezi teme: 1. Star One - Live on Earth 2. Dio - We Rock 3. Therion - Celebrators of Becoming 4. Rainbow - Live in Munich 1977
  13. Dio i Brus Dikinson zajedno popevaju Man on a Silver Mountain: http://rapidshare.de/files/29487695/Dio___...untain.mp3.html
  14. 1. Ronnie James Dio 2. Ian Gillan
  15. Nista, generalno, ali nije toliko dobar koliko svi smatraju da je dobar. Na albumima nije los ali uzivo.... Od npr. 15 pesama na koncertu otpeva solidno 3-4, a samo jednom (od 5-6 koncerata koje sam cuo) otpevao je vrhunski: Hallowed be Thy Name sa DVD-ja Iron Maiden The Early Years. Ako zelis poredjenje sa Diom (ovo sam vec rekao/napisao na Diovoj temi) treba da cujes koncert gde zajedno pevaju 3 pesme.
  16. Da li si cuo koncert gde Dio i Bruce pevaju zajedno: Rainbow in the Dark, Man on a Silver Mountain i Long Live R'n'R. Bruce zvuci smesno, a mladji je od Dija.
  17. Treba da chujesh Bonnet-a na Impellitteri-evim albumima (ima ih 2), tu Bonnet sushi kako peva.
  18. Jeff je jedan od mojih omiljenih pevaca. NEVEROVATNE glasovne mogucnosti, ali je muzicki mnogo slab: kad su mu Malmsteen & Axel Rudi pell prcali kako treba da peva pevao je odlicno, ali je zato na njegovim solo projektima pevanje mnogo slabije. Koje su vam najbolje pesme gde je pevao Soto?
  19. Ma nemoj, ako onda "ima pojma", majke ti? Nije valjda Bruce Dickinson?
  20. Najbolji pevac, bez konkurencije, Ronnie James Dio (iliti Ronald Padavona), a odlicni su i Michael Kiske i Ian Gillan (od Rokera) Malo slabiji su: Graham Bonet (sa Impeliterievih albuma), Jeff Scot Soto, Jorn Lande i Mark Boals
  21. Slazem se ubedljivo najbolji Tribute Album a kako i nebi bio kad ima sledece bendove: Axel Rudi Pell, Hammerfall, Gamma Ray, Yngwie Malmsteen, Doro, Stratovarius...
  22. Mislio sam kad se Rol sam obracunao sa Nemesis
  23. I ja sam se tu zaglavio, kad spasem profesora i zavrsi se loading screen igrica pukne i izadje u windows. Da li mozes da mi kazes kako se prevazilazi ovaj bag?
×
×
  • Create New...