Jump to content

Liliths child

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liliths child

  1. Liliths child

    Emperor

    Ta devojka je Ihsahn-ova zena i cinjenica je da je duboko upala u "crninu". Pokusala je da ubaci bombu u najvecu crkvu u Norveskoj, nije joj uspelo pa su je strpali u corku. Pretpostavljam da su se upoznali u vreme kad su black metalci norveske palili svoje crkve.
  2. Bend je zbilja fantastican. Imaju nesto misticno, demonsko u sebi, a opet tako dobro gruvaju i dizu adrenalin. Zao mi je sto je Dave otisao, bio je dobar (i u vokalnom i fizickom smislu). Izgleda da mu se vise svidja da bicuje zenu na bini.
  3. Slava povratku u matrijarhat. Doba Lilit se vraca. Svi muski pametnjakovici koji smatraju da zene nemaju mesta u metalu mogu elegantnim pokretom da zatvore usta. Prava vera u metal dolazi iz srca, a ne iz genitalnih organa. Astarte to dokazuju.
  4. Kao i sami ljudi, bendovi su podlozni razvoju, evoluciji. Sve ima svoje periode, faze kao i sam zivot. Satyricon je pokazao svoj ,,decacki" zar sa svojim prvim albumom ,,Dark medieval times", nastavio da se razvija u ,,Dark Forest is my Throne" sve do svoje klasicne faze, koju svi vrlo dobro poznajemo i po cemu su ostali specificni. ,,Extravaganca" i ,,Volcano" prestavljaju jednu novu dimenziju njihovog istrazivanja u domenu mracnog. Neki to nazivaju komercijalizacijom, ali pravi fanovi Satyricona ce u tim albumima prepoznati osobeni pecat pomenutog benda. Tako da je zakljucak da nemam omiljeni njihov album, i da svaki album, svaka pesma, remiks prestavljaju za mene remek delo.
  5. Vrseci komparaciju albuma ,,God Loves the Dead" i starijih izdanja, moram priznati da sam razocarana ishodom. Posto sam oduvek bila ljubitelj morbidne romantike Ancient su mi savrseno pristajali. Sam spot ,,Liliths Embrace" me je odusevio i od tada konstantno uzivam u njima. Ali nove stvari im nemaju onu staru snagu, tu malicioznu zavodljivost koja je tako karakteristicna za njih.
  6. Pozovi me kad krenes u akciju otimanja riba da ti pomognem.
  7. Mogu da se raspitam za taj koncert u Poljskoj, poznajem jednu Poljakinju koja je u tom fazonu. Nije ni cudo sto je taj tip prerezao sebi grkljnan, oni su jako teski, prosto udaraju u mozak. Sam taj glas ti reze dusu.
  8. Vise bi rekla korisnici. Nije uzalud faktor negativan.
  9. Dragi moj, pazi se da te neka od njih ne secne po nezgodnom mestu. Moras biti celicne ruke i svilnog jezika da bi nesto uspeo sa tim ribama. Ovaj, mislim vlaznog jezika...
  10. Suskanje ili prodaja, nije vazno. Licno bi im sve oprostila zbog spota ,,WillowtheWisp". To delo me je zaista ostavilo bez teksta. Ono sto me je privuklo tamnoj strani muzike je ta pervezna romantika obojena krvlju. Kad sam odgledala pomenuti spot, osetla sam zmarce po telu i istinski zanos macne ljubavi.
×
×
  • Create New...