Jump to content

CreepingDeath

Iskreni članovi
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About CreepingDeath

  • Birthday 03/16/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/creepin_fckn_death
  • ICQ
    389299850
  • Yahoo
    milanv85

Profile Information

  • Location
    Banowo brdo..

CreepingDeath's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Sacrifice svira autorske http://www.myspace.com/sacrifice5
  2. High Voltage samostalna svirka, SKC 16. mart u 21:00, zagrevanje pred koncert Rammstein-a! Gosti bend Sacrifice! Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=340819908549 MySpace event: http://tinyurl.com/y8qy988 Vidimo se!
  3. Postoji, imamo novog bubnjara i klavijaturistu (a ja imam novu gitaru ) i kapiram da vishe necemo menjati postavu. Rammstein nismo przhili od poslednje svirke (ali nisamo zaboravili da ih sviramo ), bacili smo se na autorske i skoro su gotove.
  4. Gde u BG-u mogu da se nadju S.I.T. zice? Ja ih nisam video nogde..
  5. Pozdrav ljudi. Evo par vesti od benda: Bend tje organizovati samostalnu swirku onda kada bude imao NORMALNOG klavijaturistu koji tje imati volje i zelje da svira Rammstein.. Dok ga ne nadjemo raditjemo na autorskim pesmama.. Nadamo se da tjemo uskoro uraditi neki demo pa da okachimo pesme na Spejs.. Daklem, ako je neko zainteresovan da svira klavijature ili zna nekoga ko zna nekoga chija sestrichina ima drugaricu chiji brat poznaje devojku lika koji hotje da swira, nek nas kontaktira na pm ili na spejs, kako god.. poz..
  6. @Engel & MJETALDIJETE, to bih i ja voleo da znam.. bitje, a kad, nemam pojma..
  7. tenk ju pipol, hwala ljudi.. jbg bili smo ogranicheni na 5 pesama, nismo mogli wishe, tako da smo roknuli samo hitowe, Herzeleid i ostalo tjemo swirati kad budemo imali wishe wremena..
  8. kolko znam bitje.. to je valjda neshto u organizaciji 202ke.. nisam bio ovih dana na netu pa nisam ni stigo da vas obavestim.. nem pojma u koje vreme pochinje svirka ni ko svira al saznatju sutra pa javim..
  9. danas smo bash prawili spisak od yedno 30 pesama koje bi trebalo da swiramo na nashoj samostalnoj swirci (kad god to bude), medju njima ye i Wollt Ihr.. pesmu nismo swirali 100 godina.. e da iskoristim priliq da pitam, ljudi shta bi ste woleli da chujete na toj swirci (ne rachunayutji owe standardne pesme) ?
  10. eee koji sam debil, za malo da zaboravim.. Svirka pomerena za subotu 8. decembar..
  11. Swirka, 2. Decembar, SKC.. za sad znam samo da swira 6 bendowa po 45 minuta i to ye to, kad saznam neshto detaljniye yawljam oma... Pozz..
  12. Sha bre neozbiljni, spremamo se za ewrowiziyu.. :lolchina: Zayebawam se bre, ewo trebali smo da swiramo s wama u skUcu 15.og aj jbg, nishta od toga, nije nam horoskop waljda.. Shljakamo neke autorske, spremamo swirq, a kad tje swirka to nem poyma.. aj pozz ljudi, bitjete obaweshteni za swirke i stuff..
  13. e pa Qratz... sad nam jawili da je swirka otkazana.. sori pipol.. jbg..
  14. e ispravka, svirka je u nedelju 29.7.u skc-u i dalje nemam poyma s kim swiramo al znam samo da swiramo drugi ili tretji i 35 do 45 minuta.. pozz, widimo se...
  15. Imacemo swirku sad u subotu u SKC-u, ne znam josh nishta kad s kim i kako i kliko, saznatju sootra pa wam yawljam..
×
×
  • Create New...