Jump to content

CreepingDeath

Iskreni članovi
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CreepingDeath

  1. Sacrifice svira autorske http://www.myspace.com/sacrifice5
  2. High Voltage samostalna svirka, SKC 16. mart u 21:00, zagrevanje pred koncert Rammstein-a! Gosti bend Sacrifice! Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=340819908549 MySpace event: http://tinyurl.com/y8qy988 Vidimo se!
  3. Postoji, imamo novog bubnjara i klavijaturistu (a ja imam novu gitaru ) i kapiram da vishe necemo menjati postavu. Rammstein nismo przhili od poslednje svirke (ali nisamo zaboravili da ih sviramo ), bacili smo se na autorske i skoro su gotove.
  4. Gde u BG-u mogu da se nadju S.I.T. zice? Ja ih nisam video nogde..
  5. Pozdrav ljudi. Evo par vesti od benda: Bend tje organizovati samostalnu swirku onda kada bude imao NORMALNOG klavijaturistu koji tje imati volje i zelje da svira Rammstein.. Dok ga ne nadjemo raditjemo na autorskim pesmama.. Nadamo se da tjemo uskoro uraditi neki demo pa da okachimo pesme na Spejs.. Daklem, ako je neko zainteresovan da svira klavijature ili zna nekoga ko zna nekoga chija sestrichina ima drugaricu chiji brat poznaje devojku lika koji hotje da swira, nek nas kontaktira na pm ili na spejs, kako god.. poz..
  6. @Engel & MJETALDIJETE, to bih i ja voleo da znam.. bitje, a kad, nemam pojma..
  7. tenk ju pipol, hwala ljudi.. jbg bili smo ogranicheni na 5 pesama, nismo mogli wishe, tako da smo roknuli samo hitowe, Herzeleid i ostalo tjemo swirati kad budemo imali wishe wremena..
  8. kolko znam bitje.. to je valjda neshto u organizaciji 202ke.. nisam bio ovih dana na netu pa nisam ni stigo da vas obavestim.. nem pojma u koje vreme pochinje svirka ni ko svira al saznatju sutra pa javim..
  9. danas smo bash prawili spisak od yedno 30 pesama koje bi trebalo da swiramo na nashoj samostalnoj swirci (kad god to bude), medju njima ye i Wollt Ihr.. pesmu nismo swirali 100 godina.. e da iskoristim priliq da pitam, ljudi shta bi ste woleli da chujete na toj swirci (ne rachunayutji owe standardne pesme) ?
  10. eee koji sam debil, za malo da zaboravim.. Svirka pomerena za subotu 8. decembar..
  11. Swirka, 2. Decembar, SKC.. za sad znam samo da swira 6 bendowa po 45 minuta i to ye to, kad saznam neshto detaljniye yawljam oma... Pozz..
  12. Sha bre neozbiljni, spremamo se za ewrowiziyu.. :lolchina: Zayebawam se bre, ewo trebali smo da swiramo s wama u skUcu 15.og aj jbg, nishta od toga, nije nam horoskop waljda.. Shljakamo neke autorske, spremamo swirq, a kad tje swirka to nem poyma.. aj pozz ljudi, bitjete obaweshteni za swirke i stuff..
  13. e pa Qratz... sad nam jawili da je swirka otkazana.. sori pipol.. jbg..
  14. e ispravka, svirka je u nedelju 29.7.u skc-u i dalje nemam poyma s kim swiramo al znam samo da swiramo drugi ili tretji i 35 do 45 minuta.. pozz, widimo se...
  15. Imacemo swirku sad u subotu u SKC-u, ne znam josh nishta kad s kim i kako i kliko, saznatju sootra pa wam yawljam..
  16. Haaaj evribadi.. Samo da obawestim da smo zhiwi, wezhba se, radimo autorske, planiramo onu nashu famoznu swirku i tako to.. nego, hajlajt: High Voltage, na hitu 202 u Jagodini 21.7.2007. ako se neko zatekne tamo neka bane, ostali tje motji da nas slushayu na radiyu (ako bude prenos).. aj pozz ljudi..
  17. ma ne raspadamo se nego se sastawljamo.. nashli smo klawiyaturistu i sad se uwezhbawamo s njim, a radimo i na autorskim stwarima.. mozhda bude neka swirka uskoro al netju da obetjawam nishta unapred..
  18. bend HIGH VOLTAGE (Rammstein tribute) trazi klavijaturistu koji je pored Rammstein-a spreman za ran i na autorskim pesmama slichnog zanra..
  19. @Old Smuggler, Zarko nam je rekao da ce nam odraditi josh jednu svirku a posle toga napusta bend jer ga je smorio Rammstein a u autorskim pesmama se ne pronalazi.. Poshtujemo njegovu odluku, jednostavno necemo nikoga da teramo da svira neshto shto mu se ne svidja, zato trazimo nekoga ko bi pored Rammsteina radio na slicnim autorskim pesmama..
  20. Bend HIGH VOLTAGE (Rammstein tribute) trazi klavijaturistu koji je zainteresovan da osim Rammstein-a radi i na autorskim pesmama slichnog zanra.. zainteresovani neka se obrate na p.m. ili na temi High Voltage-a.. Pozz.. :smajlikojisviraklavijature:
  21. AUDICIJA ZA NOWOG KLAWIYATURISTU HIGH VOLTAGE-a!! Zare ce swirati s nama do nashe samostalne swirke (koja btw najwerowatniye netje biti u skc-u nego u domu).. Posle toga HV trazhi nowog klawiyaturistu.. ako ste mladi, perspektiwni, lepi, sharmantni, to nas totalno ne zanima.. treba nam neko ko ima dobre kljawe i da hotje da swira i pored Rammstein-a radi na utorskim pesmama.. Ko ye zainteresowan ili zna nekoga ko poznaye nekoga chiji prijatelj poznaye nekoga, yawite mi na PM ili se oglasite owde na temi, niye bitno... Pozz..
  22. opsesiyu ye swirao Nightfall, omashila si temu.. inache oni su swirali pre nas (da ne kazhem bili nam predgrupa ) Nasha 5a ye bila autorska..
  23. bilo par shutki za Du Hast i yosh neku pesmu, al s obzirom da smo swirali 5 pesama dobro ye i to bilo.. a owo sam sliko izmedju pesama.. ali awion ye kewa!!
  24. Ewo slichaka.. Znachi klub me ye odushewio, spolja deluye ko neka napushtena fabrika ili shta wetj, a kad udjesh ko awion da se srushio (bukwalno ) Nazalost nema nashih slichaka na bini yer niko od nashih niye bio u prwim redowima da mu damo foto aparat, al usliko sam na yednoj fotki atmosferu za wreme nasheg nastupa.. Shot sa stage-a Awion jopet awion ma odushewio me
  25. Jel nas slusho neko sinotj na 202-ci?
×
×
  • Create New...