Jump to content

female_fighter

Iskreni članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by female_fighter

  1. Одлична свирка у Чачку! Само напред!
  2. Сјајна свирка! Одлична атмосфера! Визант завршава песму, браћа и сестре започињу следећу..диван осећај!
  3. Интересантно је да је некоме, уопште, и пало на памет да помисли, да је једном човеку, ради личне сатисфакције или чега већ, потребно да "доводи" пријатеље на, као што Старшутер рече "неки тамо форум" како би га хвалили. То што се појединцима са овог и сличних форума, све што су постигли у животу, заснива на бројачу постова који је достигао цифру од неколико хиљада због чега њихови пријатељи (уколико постоје) заправо и немају чему да се диве, шта да подрже, учествују или буду поносни, не би требало да буде проблем о ком ће се дискутовати на теми Визант већ су за то предвиђене специјализоване институције. Прави пријатељи прате рад једни других, а неретко и учествују у истом. Није потребно да их неко вуче за рукав. Да ли је проблем уколико неко близак каже своје мишљење о нечијем раду било оно позитивно или негативно? Да ли би проблем требало да буде што неко ко је упознат са нечијим радом и делом има ставове о истом и жели да их подели са другима? Хм..можда би у правилнику, под неком од тачака, требало да пише и "Забрањено дискутовање о бендовима чији су чланови у Вашем сродству, пријатељи или познаници. Можете дискутовати искључиво о бендовима чији рад не познајете из прве руке. Довољно је да обиђете даунлоад секције, фејсбук налоге,...сазнате неколико информација о самом бенду као и раду истог и предуслов за дискутовање сте испунили. Информације из прве руке нису од користи." Питам се..колико би Нас, тада, заправо, и имало право да коментарише о домаћој сцени.. "Мртви нисте о друзи мили.."
  4. Као што је и најављено, нови спот Византа! "Рогови" http://www.youtube.com/watch?v=aVWgSxHKaYY
  5. ЦАР СИЛНИ ЈАДРАН, ЈОН, ЕГЕЈ... МАРАН АТА – ДОЂИ ГОСПОДЕ ПОДИГНИ НАШЕ ИМЕ ПОБЈЕДЕ ЦАРУ ЦАРЕВА - ВЈЕРО СТАРА ДИГНИ НАШЕГ СИЛНОГ ЦАРА ЈАДРАН, ЈОН, ЕГЕЈ... ДА ОПЕТ ЛЕТЕ ИЗНАД ТРИ МОРА ДВИЈЕ ГЛАВЕ БИЈЕЛОГ ОРЛА ВАСИЛЕВС ВАСИЛЕОН ВАСИЛЕВОН ВАСИЛЕВОНДОН ВАСИЛЕВС ВАСИЛЕОН ВАСИЛЕВОН ВАСИЛЕВОНДОН ЈАДРАН, ЈОН, ЕГЕЈ...
  6. Мирко Сморко један! Нико не воли мушкарце који су брбљиве алапаче, с тога ти ових 9024 поста не иду у корист. Хеј 9024? НАЂИ ЖЕНУ!! А тему Терормашин препусти нама, искреним љубитељима звука..
  7. Хаха, па нисам спала на то да ме Феникс информише.. Имам инфо из прве руке.
  8. А Мирко се не би звао Мирко кад не би трућнуо нешто. Полако Фениксе, бићеш први у постовању, године су пред тобом. Било би сјајно када би се екипа окупила. Терормашин!
  9. Спот за "Линија длана" Спот за "Рогови" (Визант) http://..сутра премијерно.
  10. ВИЗАНТ (Никшић) +ВВВВ+ Бенд Визант, настао је крајем 2006. године, као резултат окупљања идеја и мисли више познатих музичара који су имали намеру да актуелним метал правцима приброје још један, базиран на Хришћанском опиту и мистици. ВИЗАНТ: Саша Зејак, вокал/гитаре Борис Љесковић, вокал Драган Ђукић, бас Томас Пејовић, бубањ Милош Цицмил, бек вокал (придружни члан) Дискографија: (2009.) ВВВВ - ВАСИЛЕВС ВАСИЛЕОН ВАСИЛЕВОН ВАСИЛЕВОНДОН 1. ДРВО 2. ЧОВЈЕК 3. РОГОВИ (ВИЗАНТ) 4. КИРИЕ ЕЛЕ ИСОН 5. ИСИХИА 6. ЛИНИЈА ДЛАНА 7. ИЗВОРИ ВОДЕНИ (КИРИЕ ЕЛЕ ИСОН II) 8. ЦАР СИЛНИ 9. ПОНОВО РОЂЕН Аутор песама: С. Зејак БОНУС 1О. МРТВИ НИСТЕ 11. ПЈЕСМА ПРОГНАНИХ Традиционалне – обрада Б. Љешковић Студио ”BASEMENT“ Никшић 2008/2009-ОГ Љ.Г. Продукција: Иван Перовић "O АЛБУМУ "ВАСИЛЕВС ВАСИЛЕОН ВАСИЛЕВОН ВАСИЛЕВОНДОН" - 2009. Схватање музике као тонског преношења смисла у основи је понуђене креације дефинисане овим албумом у којем се као његова основна бит јавља битност вјере, односно битисање самога човјека. Враћање теоцентризма у средиште стваралаштва није просто акт или индивидуални чин допадања циљној публици, већ опште усмјерење према филокалији као истинској љубави према лијепом, према узвишеном. У том контексту треба разумјети ВВВВ као симбиозу готског метала и отродоксије ријечи које су усмјерене ка вишим и чистијим енергијама, далеким од актуелне паганије и енемичности у метал музици. Започевши своју причу од пјесме „Дрво“ инспирисане првокњижјем стварања, борбе са кумирима у себи и другима основ су разлике „Человјека“ - онога који челом стреми у небо и човјека који не говори „Кирие еле исон“ тј. не живи у исихији путем сопственог избора. „Линија длана“ у том случају није почетна актуелизација живота већ напротив, сусрет човјека са његовим архинепријатељем трансцедентни доживљај претвара у овострани и на крају отрежњује – приводи вјеровању. У том смислу су „Извори водени“ основна проповијед заједнице изговорена устима „Цара силног“ прије поновног рођења у свјетлости невечерњег дана. Земља је за човјека и човјек је за земљу, али само ако није никада видио небо изнад себе."
  11. Да освежим тему. Терормашин разбија. Није у питању само музика, акценат стављам на текстове.
  12. ..axax, maла прошла сито и решето.
  13. ..тааааако је добар осећај прочитати паметан пост.
  14. ..хтео си рећи "нема банана"?!
  15. ..би добро синоћ.. ..не баш колико би било у главном граду Шумадије али `ајд` и Крагујевац може да прође овог пута..
  16. ..заболела историја?
  17. Борац - Офк Београд 2:1 :)
  18. ..sutra malo je propao zbog menadzera..fudbal je postao profesija, fudbalerima jedini priliv novca (ukoliko, u nekim slucajevima, izuzmemo reklame, filmove i sl.), a kako nisu preterano ni bistri ni obrazovani potreban je neko ko ce upravljati njima kao resursima.. :)
  19. ..ali su, u svakom slucaju, dosle zbog sebe a ne da bi vodile racuna o tome sta druge rade.. ..zasto je bitno ko odlazi u Pab? ..da imas dobru ekipu i u diskoteci bi ti bilo vrh! .."fenseri" ti smetaju?? ..svasta! ..povrsnost, ogranicenost i predrasude - ljudska glupost, PART I.. ..sve u svemu, ne pratim rad Kraljevkog A. ali svirka je bila jako dobra.
  20. ..и мени Бабатуне..
  21. ..о Партизане, о шампионе ахахахахахха..
  22. ..prodaja karata: 15. avgust ->... ..cena karte: 1800,oo
  23. ..xa xa..extra.. ..ja sam odlucila, od sad Therion slusam samo od koncerta do koncerta.. 'ladno me jos uvek drzi feeling sa februarskog nastupa..uh.. ....mmmmmmmm.....Theeeeeeerion..
×
×
  • Create New...