Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 168
  • Views 21.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Puno sam pljuvke potrosio na ovaj bend, mada ovaj novi CD je zaista dobar, 8.5/10, zakacili su se za tr00 period Nightish-a i to nije nista lose u ovo doba kada symphonic/gothic (nekadasnje) legende v

• soul wandering
    soul wandering

Nikad mi se ovaj bend nije dopadao, eno ni onu Epicu nikako da poslusam,mada i generalno, proslo je vreme tih Tarja-vokala, smorilo bre vise.

• Black desire
    Black desire

Cuo sam jednu pesmu sa novog i pitam se sta oni misle!? Sta uopste misle bendovi koji slepo prate tudju karijeru iz nekog perioda. Al sta znam, ocigledno postji lenja publika koja voli da slusa iste

comment_249410

znachi skino sam sve pesmice sa prvog albuma kill the sun ... 5-6 njih ukupno ... zhenski vokal je predivan ... omiljena pesma mermaids pa so you disappear inache preporuchujem svima ... a da album je uz 2001 tako da je mogutje da je ova tema bila jel ?

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
comment_383704

mozda zenska fino peva, mozda imaju neke ok pesme, ali kad slusham album od pochetka do kraja smorim se jer postane dosadan posle nekog vremena... lichi ma prva dva albuma onih smeshnih theGallery... by the way, zenska ima ok glas ali je emotivna kao Sekach iz Ninza Kornjacha...

• 3 months later...
comment_452760

Cuo sam malopre (po drugi put) Ravenheart.

Pa OK su bend, ali nista posebno.

Kao sto neko rece, lici na After Forever, ali su mnogo slabiji.

Prijatni su za slusanje, ali ne bih sek'o vene icon_smile.gif.

edit: pevacica zvuci pomalo neuhranjeno icon_rolleyes.gificon_smile.gif.

Edited by Hérétique

comment_457132

Meni ovaj bend deluje kao kopija Within Temptation. Muzika je jako slicna (ja bas nisam cuo u ovom bendu After Forever?!), pucaju na isto trziste, imaju slican imidz itd. "Reavenheart" je prosek, lepo zvuci ali ne ulazi u uvo. Spot je simpatican i nista vise od toga. Ostale pesme nisam cuo pa ne mogu da komentarisem.

• 2 weeks later...
comment_469928

video sam raCenheart i dopada mi se... pesma je takodje pevljiva melodichna i tako... ali ne deluju mi kao da tje uspeti u komercijalu da se ubace... neshto tu 'nedostaje' da bi bilo isti kao WT ili LC...