Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 248.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obrati se njemu:  

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Zavisi da li sa prva dva koja naucis nadjes ribu ili ne ako ne nadjes bice od tebe nesto:)

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Вежбам блуз прогресију са E7#9 амол6 и хмол6,Преко емол блуз скале.Обожавам то,ту ми најбоље иде.Али се трудим преко неких метал прогресија да солирам,неке ЛИцк-ове свирам који мени одговарају,и које

comment_625973

Sto se ljudi smaraju swakakvim glupostima. Cuj, lebdi ruka, mali do malog savijen, podvijen, odvijen...

Uhvatis vrat i odsviras ono sta si naumio kako najbolje znas. Ako je prebrzo, ti malo usporis pa dok ne stignes.

Ja sviram 10ak godina i razvio sam pristojnu tehniku. Nisam neki soler, zapravo tek sada savladavam ozbiljnije tehnike soliranja. Za tih 10 godina mi nije palo na pamet da razmisljam da li ce neko primjetiti da li drzim mali i do malog ispravno! Zaludjujete se raznoraznim virtuozima koji nisu sa Zemlje uopste i satirete se da poskidate njihovih 5000bps a nikada ih necete moci stici.

comment_625983

Ma vazi icon_smile.gif ...upravo zbog takvog stava i nisi neki "soler"...nisu oni nikakvi vanzemaljci...u danasnje vreme se cak vrlo brzo moze doci do neke zavidne tehnike...jer su danasnjoj omladini dostupnija mnogo veca "sredstva"...nego sto je to bio slucaj u njihovo vreme...

comment_625984

Zaludjujete se raznoraznim virtuozima koji nisu sa Zemlje uopste i satirete se da poskidate njihovih 5000bps a nikada ih necete moci stici.

ja sam ih stigao laugh.gificon_biggrin.gif

comment_626033

strava je!!!

sada nesto nece da se skidaju stvari sa njegovog sajta,ako kod tebe radi i ako te ne mrzi skini "upon my soul" icon_da.gif a dobra je i "purely and simply" icon_da.gif

Edited by veseli koljac

• Author
comment_626043

Dimitar nije loš, pojavljuje se na nekim sajtovima gde i ja idem, pa sam čuo par mp3-ja već ranije. Ima problem što je intravenozno previše uzimao vai-a, ali je zaista tehnički dobar i ima neka muda kad svira.

A ne znam što ste navalili na Šimeta icon_smile.gif

Nisam čuo za njega ranije, ali ovo sad što sam čuo, sasvim je ok, čak i nije neka bezumna hi tech svirka, pitkije je od klasičnih shred svirača. Čak se tu čuje puno stiv morse-a i Lukather-a u stilu, mada svira napadnije od njih. Dobro fakat je malo smešan kao pojava, izgleda kao vlasnik lokalne kafane u bosni koji i radi u njoj pa se prepio i pao u sevdah icon_mrgreen.gif

Ali ima lep ton i prilično je precizan, pesme mi se već nešto specijalno ne sviđaju, tj to je već sto puta odsvirano, ništa novo. Ali mi se više sviđa nego neke klasične Shrapnel records budale. icon_wink.gif

comment_626045
Dobro fakat je malo smešan kao pojava, izgleda kao vlasnik lokalne kafane u bosni koji i radi u njoj pa se prepio i pao u sevdah icon_mrgreen.gif

E pa bas zbog toga icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...mislim da sam se jedno dva dana smejao kada sam video onu sliku icon_smile.gif ...dobar je on inace...kao sto si rekao ima dobar ton...i kako sam saznao u preteklih par dana vec je neko vreme i Macalpine-ov producent i sound engineer...ali mi je kao gitarista maksimalno ne zanimljiv...been there done that fazon...a sto se tice Shrapnel-ovaca...ja njih vise i ne racunam kao gitariste icon_smile.gif

comment_626046
Dimitar nije loš, pojavljuje se na nekim sajtovima gde i ja idem, pa sam čuo par mp3-ja već ranije. Ima problem što je intravenozno previše uzimao vai-a, ali je zaista tehnički dobar i ima neka muda kad svira.

A ne znam što ste navalili na Šimeta icon_smile.gif

Nisam čuo za njega ranije, ali ovo sad što sam čuo, sasvim je ok, čak i nije neka bezumna hi tech svirka, pitkije je od klasičnih shred svirača. Čak se tu čuje puno stiv morse-a i Lukather-a u stilu, mada svira napadnije od njih. Dobro fakat je malo smešan kao pojava, izgleda kao vlasnik lokalne kafane u bosni koji i radi u njoj pa se prepio i pao u sevdah icon_mrgreen.gif

Ali ima lep ton i prilično je precizan, pesme mi se već nešto specijalno ne sviđaju, tj to je već sto puta odsvirano, ništa novo. Ali mi se više sviđa nego neke klasične Shrapnel records budale. icon_wink.gif

Dobro fakat je malo smešan kao pojava, izgleda kao vlasnik lokalne kafane u bosni koji i radi u njoj pa se prepio i pao u sevdah

i ti si ga lepo opisao laugh.giflaugh.gif

(ja sam prvi put cuo za njega malopre od marty-a,cuo sam samo freedom i nekako mi je bezveze,prazno...)

a verovatno smo na istom forumu naisli na dimitar-a,posto sam i tebe tamo vidjao. icon_biggrin.gif