Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 54
  • Views 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
comment_1673572

Ja sam igrao samo Disciples II i to neku Collectors Editons ili sta vec-prvi deo i ekspanzije,nazalost nisam

Elem sjajna igra-najvise mi se svidja atmosfera-nekako je bas duboka i mracna a i prica je odlicna

Ja sam je presao sa Legion Of The Damned :da:

Nego jeste li primetili da igra za razliku od Heroja forsira jednog ultimativnog heroja i armiju sa kojima kada prikupite dovoljno iskustva samo cistite po mapi-jednostavno ne isplati se praviti vise armija jer se time odlaze upgrade i traci dragoceni xp koji se stice u borbi ;)

comment_1674440
Nego jeste li primetili da igra za razliku od Heroja forsira jednog ultimativnog heroja i armiju sa kojima kada prikupite dovoljno iskustva samo cistite po mapi-jednostavno ne isplati se praviti vise armija jer se time odlaze upgrade i traci dragoceni xp koji se stice u borbi ;)

naravno, isto vazi i za jedinice koje heroj vodi. u smislu da je pozeljno da odigras do kraja s jedinicama koje odaberes na pocetku.

ja sam isprelazio original i rise of the elves ekspanziju sa svim rasama i zakljucio sam da je igranje s ljudima ili elfovima nekako najzanimljivije.

s patuljcima je prelako i dosadno jer imaju puno xp-a i svi su ruzni, demoni (kao sto rekoh ranije) previse lice jedni na druge i ne vide se dobro kad imas maksimalan leadership, dok su undeadovi su zanimljivi od pocetka do osrednje faze razvoha ali su strasno dosadni za igranje na vecim levelima.

@marcoman

verujem da bi izgledalo poprilicno lose s obzirom na to da igra moze da radi na 800x600/1024x768/1280x1024. :/

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.