April 13, 200322 yr comment_191520 Senteced mi je jedan od omiljenih bendova.Svih pet albuma koje sam slusao su fantasticni.
April 13, 200322 yr comment_191580 Senteced mi je jedan od omiljenih bendova.Svih pet albuma koje sam slusao su fantasticni. Poslusaj i sesti neces pogresiti.
April 18, 200322 yr Author comment_194547 Senteced mi je jedan od omiljenih bendova.Svih pet albuma koje sam slusao su fantasticni. Ali,po kvalitetu se ipak izdvajaju Frozen i Down. The cold white light mi je u pocetku bio ok.Posle recimo 8. slusanja sam rekla:"Da li ovi mamlazi vode mrtvu trku sa HIM-om?"E,posle n-tog slusanja zakljucila sam da im je ovo jedan od 3 najbolja albuma.Zatim sledi Crimson,i na kraju Amok.Krivo mi je sto nigde ne mogu da nabavim i prvi album.
April 19, 200322 yr comment_195210 bwah...glupi mp3 bez tagova!imam vec duuuuuuuugo gomilu pesama a nemam pojma s kojih su albuma............ ali Dead leaves sa Frozena(jel'?)...uh kako me ta pesma.......uh......i josh mnoge njihove....zaista...bash ih gotivim.....
April 20, 200322 yr Author comment_195629 Da,Dead leaves je sa Frozen-a.Nego,jedan savet:NE KUPUJTE SENTENCED MP3 DISK!!!Morate svaki album posebno preslusati i obratiti paznju na svaku pesmu(da ne pricam o ucenju pesama napamet)! Ako je nekome potrebna pomoc za svrstavanje pesama,neka mi javi na pp.Inace,najbolje sa Frozen-a su po mom misljenju Farewell i Drown together.
April 25, 200322 yr Author comment_196314 E,pa sad.... Preslusaj prvo one pesme koje smo spomenuli na ovoj temi. a:
April 25, 200322 yr comment_196333 kad se vrtimo već oko Sentenced-a, jel neko od vas slušao Poisonblack? :?
April 26, 200322 yr comment_197085 Jeste slusali ovaj novi album? Odlican je. Inace, nema stihova na Darklyrics za novi album.
April 27, 200322 yr Author comment_197613 Imam ja te txt-ove(ne secam se odakle sam ih skinula).Ako ti trebaju,reci.
April 27, 200322 yr comment_197707 Imam ja te txt-ove(ne secam se odakle sam ih skinula).Ako ti trebaju,reci. Shibni mi na mail ako ti nije frka...
April 28, 200322 yr Author comment_198000 Poisonblack?To je onaj Laihialin projekat,je l'? yup a: Pa,nisam jos uvek cula nijednu pesmu.Kakvi su?
April 30, 200322 yr comment_198865 zvuče ko HIM kad bi svirali metal nije loše, ima dobrih pjesama, ali previše u ofucanom HIM love metal fazonu :mrtav: kao što rekoh Poisonblack su mnogo više u metalu nego HIM, pa svima koji slušaju HIM preporučujem da se manu tog smeća, nek slušaju Poisonblack a: muzika je kvalitetna, momci znaju da naprave vrlo dobre melodije, muzički zrelo i pametno... produkcija odlična, sve je na svom mjestu... ne sviđaju mi se pretjerano, ali eto ako volite takvu muziku više nego preporučujem poslušaj "Love Infernal", ta pjesma je najbolja a: http://mp3.centurymedia.com/Poisonblack_Lo...scapexstacy.mp3
May 2, 200322 yr comment_200087 Nisu losi.Ja i nesto ne postujem black ali ovi nisu uopste losi! White wedding rules!!!
May 22, 200322 yr comment_210699 Definitivno nema loseg Sentenced albuma. TCWL je pomalo sladunjav, ali moze da prodje...Da ih nisam slusao u "osetljivim" godinama, verovatno bih bio cool tip... Ovaj smiley tako sluzi svrsi
May 25, 200322 yr Author comment_212647 Zasto sladunjav?TCWL je odlican album,i bas mislim da je cak malo bolji od Crimson-a.Inace,naravno da su svi albumi dobri;ovde se raspravlja samo o nijansama. "Osetljive godine",a?
May 29, 200322 yr comment_214709 "I'll take the rpoe, just like you And where you are, I'll be too" Hmmm...zaboravite...
June 5, 200322 yr comment_217916 Elem, sta mislite o obradama koje je Sentenced uradio? Licno, mislim da su pametno izabrane i odlicno odradjene -Sentenced to life-
September 26, 200321 yr comment_277597 ne znam da li je i ranije bilo reci o ovom fenomenalnom finskom sastavu,ali nema ni veze... ima li ovde fanova ovog benda? vase misljenje o njima? omiljene pesme...? inace jedan od mojih omiljenih,i po meni jedan od najboljih bendova na ovoj zamrloj planeti...pre svega jer sviraju (pevaju) o necemu kroz sta su mnogi od nas prosli i propatili,o onome sto je gotovo i onome sto ce tek doci na nasem putu...ocaj,depresija,izgubljene ljubavi... u svakom slucaju,ukoliko uzivate i u isto vreme polako umirete u ovoj jesenjoj melanholiji i sivilu,poslusajte Sentenced,idite do kraja...