Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_822090
icon_smile.gif

covek je bIo jebeni narkoman, ni u njegovoj glavi nije bilo cisto shta je hteo najverovatnije....

prica 'o surovoj realnosti' ti se ogleda u direktnim textovima kojih je najvise bilo koD riblje corbe, a ne u hermeticnim pricama....hermeticne price ne sluze za prikazivanje direktnih stvari....

nemam nista protiv ekva, imam protiv prevelikog lozenja na doticen i debilne mistifikacije olicene u tvojim na pr. sranjima....

icon_smile.gificon_smile.gif Ovo samo dokazuje koliko o EKV-u malo znas.

naravno da se iz tih 'hermeticnih' textova moze izvucji prica o surovoj realnosti.Poslusaj malo pesme 'idemo','Par godina za nas'',''Just let me play some modern r'n'r'',''Zajedno''...''Hermeticne'' su bile samo pesme o ljubavi,i to koliko hermeticne,za koga i koje pesme pitanje je;bas zato sto je apstraktna stvar u celoj prichi,logicno je da ne mozes da dozivis isto i razmisljas isto kao i Milan.

fillexa ostavi na miru,daleko od toga da je idiot, sto se sudeci po tvom pristupu nekim stvarima, za tebe ne moze reci.

• Replies 1.4k
  • Views 206k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

ide EKV ulicom... o, eno ga jare šarklo pije apatinac u parku i pušta nadimač sa mobilnog telefona.

• fanovi ekv-a su najgori fanovi.   zmazani , prljavi , smrde , doduse skolovani , ali mnogo lazu. mama mi radila pri ministarstvu , tata penzionisani pukovnik...stroga vojnicka disciplina , samo r

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Nabijem na kurac te mega talentovane.

comment_822094

Hvala na podrsci, Ketty

A rekao bih da je ponasanje naseg kolege Blacksunray Verb Delikventa-a tipican primer jednog mehanizma odbrane - projekcije. Naime, ovaj mehanizam odbrane se sastoji u tome da svoje osobine pripisujemo drugim ljudima. Kako on sve redom nazima idiotima, debilima, seratorima, ne govori li ovo pomalo o licnosti osobe koja u svom potpisu tvrdi da je pristalica seksualnog nihilizma, a?

comment_822098

koliko primeraka treba da narežem?

Jedan Sex + ja! Za sad dva. Ljudi, dodajte se dalje! icon_mrgreen.gif

najbolje je da ovima koji nemaju taj snimak iz NS. Tako da ne moraš da se cimaš, dea. O:)

Ok

Edited by dea

comment_822099

Hvala na podrsci, Ketty

A rekao bih da je ponasanje naseg kolege Blacksunray Verb Delikventa-a tipican primer jednog mehanizma odbrane - projekcije. Naime, ovaj mehanizam odbrane se sastoji u tome da svoje osobine pripisujemo drugim ljudima. Kako on sve redom nazima idiotima, debilima, seratorima, ne govori li ovo pomalo o licnosti osobe koja u svom potpisu tvrdi da je pristalica seksualnog nihilizma, a?

icon_smile.gif Care!Nema na cemu icon_wink.gif

Hm,vrlo zanimljiva teorija,vrlo icon_da.gif

Jedan Sex + ja! Za sad dva. Ljudi, dodajte se dalje!

I ja,i ja

biggreens.gif

Edited by Ketty

comment_822214

icon_smile.gif

covek je bIo jebeni narkoman, ni u njegovoj glavi nije bilo cisto shta je hteo najverovatnije....

prica 'o surovoj realnosti' ti se ogleda u direktnim textovima kojih je najvise bilo koD riblje corbe, a ne u hermeticnim pricama....hermeticne price ne sluze za prikazivanje direktnih stvari....

nemam nista protiv ekva, imam protiv prevelikog lozenja na doticen i debilne mistifikacije olicene u tvojim na pr. sranjima....

user posted image

comment_822491

A za pricu o hermetizmu Milanovih stihova - oni jesu hermeticni, ali se u jedan deo moze prodreti znatno lakse i oni otkrivaju tematiku - uzmi npr dum dum. tu je jasno o cemu se radi. a mnogi tekstovi mogu imati vise znacenja. npr meni jesen svaki put znaci nesto drugo kada je slusam.

comment_822861

Ja pesme nikad ne dozivljavam skroz u boji..

Evo,recimo 'Modro i zeleno' mi je hodnik i sve je tirkizno i tu sedi neka devojka u belom na stolici i plete icon_redface.gificon_biggrin.gif

Pa sta da radim,reci pesme veoma uticu na to da stvorim sebi odredjenu sliku u glavi. icon_redface.gif233.gif

comment_822922

Ja zamisljam modro i zeleno isto kao Tea! biggrin.gif

Inace vecina njihovih pesama mi je bolesno bela (anestezija, soba...), tonemo mo je u nekim tamno zeleno-plavo crnim (ako se neko seca kako izgleda madonin spot za frozen, pa te boje).