Posted December 24, 200321 yr comment_341646 Jel cuo neko za bend i ako jeste koji su utisci ? Po nmeni fenomenalan fazon ,vokali odlicni ...
December 26, 200321 yr Author comment_343476 ako ti treba disk ili neka kompilacija cimni me da se dogovorimo mogu da nabavim... I upravu si jesu malo meksi ali su ipak DO JAJA! ... Poslusaj higher power to je do jaja stvar !
January 2, 200421 yr comment_348487 Odlicna grupa, bez dileme, mislim da im je pevac bio najveci adut, steta sto nisu snimili vise materijala (samo tri albuma cini mi se?)
January 2, 200421 yr comment_348518 Ne radi se samo o pevacu...textovi su ubedljivo jedan od najboljih...Inace ja se ne bavim pevanjem na koncertima niti jurim Lyrics na njihovim prezentacijama tako da....Stvarno je sve jako, jako, jako dobro...Stvarno su mi bedni komentari kad su oni u pitanju
January 2, 200421 yr Author comment_348649 vidis nisam ni znao da ce biti tako pozitivni komentari pogotovo od zenskog dela a sto se tice pevaca ...stvarno fenomenalno peva ali za more then a feeling mu je trebalo 20 puta da je otpeva kako treba... Ali kad bolje razmislim ono treba otpevati ... Bar ja ne mogu jos uvek !
January 3, 200421 yr comment_348981 Samo da te obavestim da Boston nema posebnog pevaca, nego pevaju svi ukljucujuci i bubnjara. Doduse mogu se izdvojiti Brad Delp (koji je otpevao prva tri albuma), ali on je u bendu takodje bio ritam gitarista, a uzivo i pijanista. Jedino mi se cini da Fran Cosmo nista nije svirao na albumu ali je uzivo svirao gitaru. Medjutim kao sto rekoh pevali su svi clanovi osim Tom Scholza koji je radio sve ostalo.
January 4, 200421 yr comment_349622 Odlican bend.preslusajte[ko nije] albume BOSTON 76,DONT LOOCK BACK [fantastina stvar].
January 4, 200421 yr comment_349794 Samo da te obavestim da Boston nema posebnog pevaca, nego pevaju svi ukljucujuci i bubnjara. Doduse mogu se izdvojiti Brad Delp (koji je otpevao prva tri albuma), ali on je u bendu takodje bio ritam gitarista, a uzivo i pijanista. Jedino mi se cini da Fran Cosmo nista nije svirao na albumu ali je uzivo svirao gitaru. Medjutim kao sto rekoh pevali su svi clanovi osim Tom Scholza koji je radio sve ostalo. Da, znam da su skoro svi pevali (to im je jos jedan plus, zar ne?) Ali sam i mislio na Delpa. A cek, ko im dodje solo gitara na albumima?
January 26, 200421 yr comment_369475 daaaaaaaaa More than a feeling........ fenomenalan glassssssss..... za tu stvar su potrebni mnoooogo dobri zvucnici
February 6, 200421 yr Author comment_380748 Da odlicna stvar i trebalo im je dvadeset puta da je snime celu zbog vokalnih deonica ....
February 6, 200421 yr comment_381232 Izgleda da sam ja jedina koja voli Dont look back....volim i more than a feeling i naravno higher power.....ali dont look back mi nekako prirasla za srce...ne znam sto
February 6, 200421 yr Author comment_381601 Pa njima su sve pesme do jaja..Jednostavno su drugaciji...
September 29, 200420 yr comment_567754 odlican bend, najaca pesma je ona balada Amenda, pa onda Higher power,More than a feeling i Rock n' roll band
October 3, 200420 yr comment_569866 hm prvi album me nije nesto odusevio sem onih stvari koje znam.ocekujem vise od drugog!
October 3, 200420 yr comment_570065 Arghh sa ovog prvog albuma svidja mi se samo more than a feeling ali ove ostale su mi je ogadile maksimalno.Mozda bi u nekom bunilu mogao da slusam ovu Piece Of Mind jer ima neku catchy melodiju.Ipak mislim da mi se povraca ipak sad cu da ucitam drugi album,pa cemo da vidimo
October 4, 200420 yr comment_570263 A da li ti ta 'Piece of Mind' liči na jednu pjesmu Osvajača sa poslednjeg albuma?
October 5, 200420 yr comment_571178 hm ne znam nisam nikad preterano slusao osvajace,reci koja je pesma pa cu naci. Drugi album mi se opet ne svidja,molim se bogu za treci ali vec sam izgubio nadu!! mozda samo A Man I'll Never Be al sve je to sladunjavo i nista posebno!
July 28, 200619 yr comment_1194963 jedan od (po meni) najvecih bendova!!!! da sam mogao da biram - nevinost bih izgubio uz 'more than a feeling'!!!! (a ne uz 'radi radio' od bjilog dugmeta... hehehehe)
July 29, 200619 yr comment_1195281 jedan od (po meni) najvecih bendova!!!! da sam mogao da biram - nevinost bih izgubio uz 'more than a feeling'!!!! (a ne uz 'radi radio' od bjilog dugmeta... hehehehe) Hahahahah ista prica, samo sto sam ja uz Riblju Corbu