Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 116
  • Views 26.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Isto ces kao i do sada. Na zalost.

• Queensryche-girl
    Queensryche-girl

Hvala na prosvetljenju.Sada ne znam kako cu dalje u zivotu jer ne mislim kao ti :-D

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Ti si vec zaljubljena u mene samo to ne znas jos uvek. Tako je to sa zenama. Prvo tvrde pazar, a posle ne mogu da ih se otarasim.

comment_2629593

Dodji mala u moj kameni zamak pa ces da vidis kako zive lordovi. :da: Moja inteligencija je neponovljiva draga tako da ne moras brinuti u vezi toga. mozes biti sasvim spokojna jer genije oog kalibra moze da se rodi samo jednom u eonu. Alkohol ne pijem skoro uopste jer mi smeta, a i sex je sranje. Puhnucu dim na sve cetiri strane sveta pa ce mi biti sve jedno kakva si. :wub: Nadam se bar da imas dobru dusu. :mhihi:

Dobro je,ne moram da vucem nikakvu kamencugu sa sobom da te opalim u glavu.Samo cu se posluziti istom iz temelja... :haha: Neponovljiva ?Ah,dobro je dakle nema sanse da zametnu na tebe ....sada mi je laknulo ! <3 Dusu,pa sadaaaaaa..diskutabilno !! Necu moci da spavam nocas,mislicu na tebe ...kakve mi slatke muke samo zadajes ! :wub:

comment_2629670

Winter is coming!!! :wub:

Хефестова песма

http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E

Za malo pa da bude ta. :mhihi:

Dobro je,ne moram da vucem nikakvu kamencugu sa sobom da te opalim u glavu.Samo cu se posluziti istom iz temelja... :haha: Neponovljiva ?Ah,dobro je dakle nema sanse da zametnu na tebe ....sada mi je laknulo ! <3 Dusu,pa sadaaaaaa..diskutabilno !! Necu moci da spavam nocas,mislicu na tebe ...kakve mi slatke muke samo zadajes ! :wub:

100% neponovljiva kao i uzitak koji pruzam zenskom svetu u dugim i hladnim nocima.

Znaci ipak imas i malo duse. U toliko bolje jer to znaci da cemo se spojiti na vise nacina i imacemo vise sanse da preguramo ovu hladnu zimu. :bigblue:

comment_2630136

čekajte., srednjovečne žene, da prostiš usedelice su počele da dolaze na jum da se udaju?

zadnja su vremena došla.

Pa ako su srednovecne ne pise im F22 u kartonu :da: ,toliko depresivne nisu ... :ph34r: Ustvari ,ne bih znala ,pitaj neku ,na tom polju se bas ne snalazim.U brak kao instituciju ne verujem. :wub:

comment_2630153

Ja sam ispunio sve sem one u kojoj su akteri neke zgodne kosooke azijatkinje tako da ti ne pravim pitanje sto se tice godina. Ne znam ni odakle mu brak na um pade. Ja nisam ni jednoj na forumu nudio brak. Daleko bilo. Ja sam pricao o uzitku, a ne o obavezi. :obrv:

• 3 years later...