Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 87.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Breakthru
    Breakthru

http://www.youtube.com/watch?v=ZrLXFHw-eHg   http://www.youtube.com/watch?v=VrdnOYSqHIQ       Ovo je po mom misljenju vise vredno videti nego sadasnji GNR! Myles Kennedy je mnogo bolji p

• Ne treba on da napravi ne-znam-sta genijalno pa da idem zbog toga na njegov koncert,ja cu ici zato sto ga cenim - kao gitaristu i kao bivseg clana Gansa   Auh.Teske reci. Ima i boljih i gorih od n

• Red Blade Drinkonian
    Red Blade Drinkonian

Slash nije stvaran. http://www.youtube.com/watch?v=pdWOS0PKe74

comment_479264
icon_confused.gificon_confused.gif Slash je vsok 190 icon_confused.gificon_confused.gif

v'zi!

sa sve binom, kaubojkama i uloscima za kaubojke on ne doseze ni do ravni stola a kamoli do 190....

pretera ga malo! Sto bi se reklo u tim situacijama.... smanji malo!

a sto se tice slasha, on jeste inovativan, u to da li svira ili ne necu ulaziti, dobro svira ali se ne moze porediti sa ostalim sviracima jer su njihovi stilovi drugaciji i vecini im je solo karijera glavna, dok je slash bend-ski (da se tako izrazim) gitarista i tako.... inace sto se tice visine se on ne moze porediti sa njima! icon_smile.gif

Odgovorno tvrdim, da "Sweet Child Of Mine" ima najbolju solo deonicu ( barem sto se tice Rock muzike).

Inventivan jeste, ali ne moze se stavljati u istu kategoriju sa Vai-jem, Satrijanijem, Polandom, Fridmanom i dr.

ukus sinko... ukus! icon_smile.gif

• Author
comment_479673
Pa zato sto ne svira, mada mozda je to trac, ali jbg, gotovo smucio mi se.

a ja od Gunsa volim (volela sam) jedino Axl-a, klavir mi se zove po njemo, pa jbg ne mogu sad da ga mrzim, inace Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

P.S. Svrati! He!

E pa i ja ooooooobozaaaaaaaaaavam Vai-a, kul!

Vi`sh kako se mi lepo slazemoo icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif za sve sem za gunse icon_evil.gif ja volim da ih slusam. icon_mrgreen.gif

comment_480969

slash je mali može stojeći da puši i josh da se uspinje na prste u svojim čizmicama.... laugh.gif

inače marty brate moj moram ti reći da ovaj marty pravi shto liči na tebe i nije vrhunski solo gitarista ko shto neki hoće da ga predstave....solidan i ništa više....sasda sigurniji nego ikad bash dosta slušah megasmrt lately.... icon_wink.gif

comment_481067
Ti cuti biggrin.gif tvoja zena lici na Slasha icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

icon_evil.gif Platices mi za ovo!!!!!!! icon_evil.gif

Pogledaj prvo sleshovu pukeface.gif , pa onda Ritchievu sliku biggrin.gificon_redface.gifbiggrin.gif

pa malo razmisli o posledicama koje te mogu pratiti citavog zivota posle izjave te recenice! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Pa dali si ti normalna? icon_confused.gificon_confused.gif

• Author
comment_481092
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

icon_evil.gif Platices mi za ovo!!!!!!! icon_evil.gif

Pogledaj prvo sleshovu pukeface.gif , pa onda Ritchievu sliku biggrin.gificon_redface.gifbiggrin.gif

pa malo razmisli o posledicama koje te mogu pratiti citavog zivota posle izjave te recenice! icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Pa dali si ti normalna? icon_confused.gificon_confused.gif

Okej mene nema u skoli u ponedeljak icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

comment_481462
slash je mali može stojeći da puši i josh da se uspinje na prste u svojim čizmicama.... laugh.gif

inače marty brate moj moram ti reći da ovaj marty pravi shto liči na tebe i nije vrhunski solo gitarista ko shto neki hoće da ga predstave....solidan i ništa više....sasda sigurniji nego ikad bash dosta slušah megasmrt lately.... icon_wink.gif

Marty je virtuoz i jos uz to genijalni kompozitor...kada se budemo videli dacu ti Mp3 njegove solo karijere icon_wink.gif