Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 230.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_793211

Ovaj lik (ima ime sa puno DŽ, tipa Džidžer... ma radnja u tržnom centru Konjarnik) kaže da ju prvo prodavao za 850 evra... ali niko nije hteo da je kupi, i tako je stajala i stajala i on je spuštao cenu... ostale su još dve ako je neko zainteresovan da ide da smara, jedino mislim da nemaju floyd...

može tamo svašta zanimljivo da se nadje...

comment_794933
Е, то објашњава зашто га стално виђам унутар исте... icon_smile.gif

ma da si ga video kako se primio... kada sam poslednji put tamo bio... lik kreno da shredderishe... kao baja sam ali necu da sviram to u chorbi biggrin.gif

Nije nije  ...inace cisto informacije radi na glavi sam ustedeo negde oko 400 EU 

to sam i ja teo da te pitam kako "samo" onoliko... pivopije.gif

comment_795173
Ja sam juce svirao ortakov novi Washburn Dime-Signature (jedino mi je sumLJivo sto ima Washburn magnete).

Elem, nikad jaca gitara, dizajn fenomenalan, to je ona plavo-crna verzija sa munjama, ima floyd, zvuk je do jaja, i sa i bez procesora, a cak nije ni nesto narocito teska (doduse, ja sam navik'o na baseve). Najbolja stvar sto je bila na rasprodaji i lik je dobio nju + kofer za 500 evra.

Ta djitra je cenom u rangu jeftinijih BC Ritcheva...

+ extra je ruzna

• 1 month later...
comment_826514

Strat definitivno nije ruzan, samo je mozda nekome previse "obican"...

Oblik Les Paula je vise nepraktican nego ruzan, ali kako god okrenes izbegavao bih je icon_da.gif

Sto se "cudnih" oblika tice, ne bih imao nista protiv nekog matorog Gibsonovog Explorera, ali bas onaj stari oblik, koji je mnogo manje "ostar" nego sada... a mogao bi i neki Kelly da prodje icon_da.gif

comment_826691

Ma to je cuvena gitara Џипсон, koristio ju je i Vlatko... A i moj drugar Žika Ganci...

Les Paul deluje mnogo arhaicno i neudoban je, a Stratocaster je bas to - previse obican (+ mene nervira ona plastika napred, jos ako je na sljokice wallbash.gif ), ali je zato ol' school, pa neki ljudi misle da ce o njima neko imati bolje misljenje kao muzicarima ako kazu da najvise gotive tu gitaru... (nju svira Eric Clapton, i Eric Johnson, i Mark Knopfler... i... i Yngwie!!!)

Tako jednom prilikom slusam one retarde u Mitrosu kako pljuju po Flying-V-u, kao odvratna, pozerska gitara za klince koji ne znaju sta je muzika, kako pravi muzicari nikad ne bi svirali tako nesto, a taj oblik napravljen tipa '51. wallbash.gif

A tebe Mare ne razumem kako moze da ti se dopada Explorer a da ti se ne svidja Dime-Sig? Ne volis ostre uglove? icon_mrgreen.gif

comment_828841

Aj baci sliku da vidim ja kako to izgleda. icon_mrgreen.gif

Btw. Kazu ljudi da strat ima dobar zvuk, ali ja ne volim takav zvuk gitare. Stratu se moze priznati versatilnost, pogotovu onoj verziji sa humbuckerom... Ali ona plastika je svejedno mnogo glupa icon_smile.gificon_smile.gif

Sve u svemu ovde nije u pitanju muzika nego psihologija icon_razz.gificon_cool.gif

comment_829504

dosta sa jebenom (kvazi)psihologijom....

jeste, vrede modeli sa hamom, k'o Oni na kojima sviraju janick i dave....

dizajn gitare je sa kraja sezdesetih u osnovi, pa ti brate vidi.....

a moju gitaru cu slikati....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent