NeSa Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Evo iskopao sam jednu sliku...samo bez gitare...obozavam taj sorc! keva.... inace,pise se sorts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Pisao sam na SrBskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ja bih rado poslao svoju sliku sa gitarom i mene u mojoj sexy pidzami,ali sam glup,posto ne znam da saljem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Kazes u pidzami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Kazes u pidzami? samo ti zajebavaj...kada budes video pidzamu,ima na dupe da padnes!!! ma to su slike sa ekskurzije u pragu...hteo sam da pokazem fendera i pidzamu...mama me je terala da je nosim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 moram da priznam,marty-eva pidzamidza je egzoticnija...ali moja je sexipilnija...kada sam na exkurziji izasao u hotelski hodnik u toj pidzami,moj drug je pao na pod od smeha kada je video...onda su me svi jurili da me slikaju...kao da sam neka zvezda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Osecam da si ta 4 sata izmedju dva posta samo razmisljao o Marty-ju u pidzami Edited August 11, 2005 by Marko, Mon_a[MOR]e Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 e' date='11. 8. 2005, 18:06'] Osecam da si ta 4 sata izmedju dva posta samo razmisljao o Marty-ju u pidzami ne,ne,i dalje razmisljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zale Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Marty F uchini mi se da je to jedan JS. Koji JS model(ako jeste,mada chisto sumnjam da sam pogreshio), koliko si ga platio(ako se sme znati) i gde si ga pazario? COOOOOOOOOL dzitra usput,svidja mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 e marti, jesi manijak. pa ja onako cistu gitaru nisam video ni u katalogu. ova moja je sva masTna i puna otisaka prstiju, a prasina se zavukla kod magneta. u poredjenju sa tvojim, moj ibanez je cist kao autobuska stanica u sremcici. mada kod mene nigde ne postoji ni jedna jedina ogrebotina ili bilo kakvo ostecenje, za divno cudo(?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Brate... Ne znate koliko sam ja onog Slammera izlupao. Ne vidi se lepo na onoj slici. A sharkcaster... čist je kao stanica u Ritopeku a ne u Sremčici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Inace, kupio sam novu djitru nije nesto cime bih se ponosio, ali bar ne zaustavlja krvotok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 A sto se ne hvalis? Daj slidzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Kazes u pidzami? Ah Balgodarim, tu sam cistu sliku cHekala da postavis-jer imam ti i dalje onu s nekim natpisom nemam pojma! Bananice moja.... do j@j@ si ispao! *NeSo dzaba ti je da saljesH sliku Marty is the legend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Marty F uchini mi se da je to jedan JS. Koji JS model(ako jeste,mada chisto sumnjam da sam pogreshio), koliko si ga platio(ako se sme znati) i gde si ga pazario? COOOOOOOOOL dzitra usput,svidja mi se Jeste pogodio si ...u pitanju je JS1000 Burnt Transparent Blue model koji se proizvodio samo za Evropu od 2003-2005...platio sam ga oko 1500 evra sa sve koferom...kupiJo sam je u Nemackoj... Na strani 34 imas dve slike... Edited August 11, 2005 by Marty F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 e marti, jesi manijak. pa ja onako cistu gitaru nisam video ni u katalogu. ova moja je sva masTna i puna otisaka prstiju, a prasina se zavukla kod magneta. u poredjenju sa tvojim, moj ibanez je cist kao autobuska stanica u sremcici. mada kod mene nigde ne postoji ni jedna jedina ogrebotina ili bilo kakvo ostecenje, za divno cudo(?). Jebiga kod mene je sve cisto osim mene ...nego moras da doneses djitru da je malo probamo na JSX-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Ah Balgodarim, tu sam cistu sliku cHekala da postavis-jer imam ti i dalje onu s nekim natpisom nemam pojma! Bananice moja.... do j@j@ si ispao! *NeSo dzaba ti je da saljesH sliku Marty is the legend! Evo Elly samo za tebe kacim jednu NeShinu sliku...samo bez pidzame...jebiga Shone daj par detalja u vezi djitre...odma' Edited August 11, 2005 by Marty F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 koliko si platio taj jackson? onaj dole prekidac je gain booster...jes' to sam ugradio ili je islo fabricki? (koliko se secam MG serija je isla sa emg pasivnim i emg pa-2 gain boosterom, ovo je nesto drugo) poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Evo Elly samo za tebe kacim jednu NeShinu sliku...samo bez pidzame...jebiga http://img262.imageshack.us/img262/6610/32357copy3vu.jpg Hvala brate! sad imam i druga NeSu medju kolekcijom! *bojane cek, ti zapravo mlatisH u bendu! je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Evo Elly samo za tebe kacim jednu NeShinu sliku...samo bez pidzame...jebiga Shone daj par detalja u vezi djitre...odma' marty,brate,koji ti je ovaj gay ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 mada kod mene nigde ne postoji ni jedna jedina ogrebotina ili bilo kakvo ostecenje, za divno cudo(?). normalno kad ostetitelji ne mogu da pridju laku od masti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 koliko si platio taj jackson? onaj dole prekidac je gain booster...jes' to sam ugradio ili je islo fabricki? (koliko se secam MG serija je isla sa emg pasivnim i emg pa-2 gain boosterom, ovo je nesto drugo) poz Oko 520 evra je bio prosle godine negde u februaru... Gain booster je fabricki, ustvari evo ti link da se ne bi smarao. http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.ph...Dinky_Firestorm @ Elly - jeste, sa Mustaineom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 marty,brate,koji ti je ovaj gay ovde? Isti gay kao i na ovoj sliki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Oko 520 evra je bio prosle godine negde u februaru... Gain booster je fabricki, ustvari evo ti link da se ne bi smarao. http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.ph...Dinky_Firestorm @ Elly - jeste, sa Mustaineom secam je se, video sam je kod onih lopova iz mitrosa, samo nisam primetio gain b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Isti gay kao i na ovoj sliki! samo provociraj...nemoj sad da ti okacim onu sa pidzamom...najebali ste svi onda!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts