Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_964548
Sad mu je upravo izašao drugi album, za Vai-evu kuću, pogledaj John5 site, nije loše urađen a imaš i mp3-je tamo.

nIsam ga jos slusao zato sto sam uvek mislio da je to neki garib i da nema zive veze laugh.gif .U takvim slucajevima najvise sudim po izgledu ph34r.gif

• Replies 2.4k
  • Views 232.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_964569
Inače video sam par tih električnih Stagg gitara, ništa gore, oni kineski Squier-i su dom kulture sa sve bibliotekom za njih. Jedna od tih gitara je imala zašrafljen bridge na pogrešnom mestu na telu, tj i rupa za tremolo je bila pogrešno izrezana, tako da uopšte nije bilo moguće nakotirati gitaru, posle maksimuma truda, kad se naštimuje da sve dobro zvuči u prvoj poziciji, na visokim pragovima je gitara van štima za pola tona ph34r.gifpukeface.gif Užas.

moj stag nije toliko loš. Nije za sviranje u javnosti, pa ni za osjetljive uši (al sa z00m-om 606 to se ne primjeti), al je fino kotirana i dobra za navikavanje na floyd, al se opet ne bih složio da je ložija od npr affinitija jer sam imao takaw squier i nije bio ni do koljena čak ni ovom stagu. Najveća mana što se mene tiče je loš top lock.

Gitara na kojoj ja sada stalno sviram je tenson LP, sa jackovim jackson hummbuckerom i gitara zvuči odlično.

• 4 weeks later...
comment_970669

Ova ima nekako mracniji (dublji) i manje "basovit" zvuk nego JS1000 koji ima dosta bass-a...pusti pesmu The Extremist i to ti je to, otprilike...ustvari Joe je skoro ceo taj album odsvirao na JS6-ici...sve u svemu dosta se razlikuju...inace gitara je stara skoro 15 godina a u boljem je stanju od moje prve koja je kupljena nova pre 2-3 godine...a ja sam inace bolestan kada je u pitanju ciscenje i odrzavanje gitara...pitajte darijusa icon_smile.gif ...da nema taj jedan mali cuk izmedju magneta bila bi ko' nova...pragovi su takodje u fenomenalnom stanju...

Edited by Marty F

• 2 weeks later...