February 15, 200421 yr comment_390752 SluÄajno sam ovde u gomili muzike za koju i ne znam da imam nabasao na ovaj bend. Ne volim baÅ” previÅ”e old fashion zvuk ali ovaj bend mi se jako sviÄa. Imam samo album Avenger i taj je baÅ” baÅ” dobar.Pored njega imaju joÅ” tri albuma, Nine Tongues, Aska i Immortal. Nisam struÄan toliko da ih uporedim sa nekim od bendova tog usmerenja, ali mislim da ljubitelji Helloweena, Grave Diggera i sliÄnih bendova mogu da uživaju uz ovaj bend. Ima nekih streotipa u zvuku ali ovo je po meni jako kvalitetan bend. Ako neko ima ova preostala 3 albuma voljan sam za razmenu. Ā ViÅ”e o bendu može se naÄi na http://www.askaband.com/ Report
February 18, 200421 yr comment_394986 Ja se nadam da Äu u dogledno vreme nabaviti "Nine Tongues" koji mi je na listi stvari koje hoÄu da uzmem. Mislim da ostali teÅ”ko mogu da se nabave jer ih je bend sam izdao i rasprodati su odavno. Znam samo da je "Avenger" odliÄna album. Bio sam se iznenadio kad sam ga Äuo. Ti momci su svirlai u naÅ”oj blizini. Pre par godina su iÅ”li na turneju po ameriÄkim vojnim bazama Å”irom Evrope i sveta, pa su bili i u Tuzli i u Bondstilu kod UroÅ”evca. Bile su neke slike sa tih svirki na njihovom sajtu. Report
February 24, 200421 yr comment_401569 Imam par pjesama samo, i mog reci da mi se bend bash dopada... Eh, kada bih mogao naci neki njihov album... Report
February 28, 200421 yr comment_405538 Zaboravih da napomenem da su na skoraÅ”njem roÄendanu benda negde tamo u Teksasu bili prisutni braÄa Vini Pol i Dajmbeg Derel. Bile su i slike na sajtu, ako ih viÅ”e nema. Report
February 28, 200421 yr comment_405542 Pardon, oni su svirali na Vinijevom roÄendanu,a i ono prethodno. Report
April 20, 200421 yr comment_430065 Eh konachno sam se dochepao Avenger-a i mogu rechi da mi se album dopada...produkcija je vrlo dobra. Izdvojio bih pjesme: Crown Of Thorns, Angels Of War, Ethernal night,... Report
April 21, 200421 yr comment_430505 Ne znam da li ste primjetili, ali ja odma jesam, pochetak pjesme-u pitanju je bass (koji se ponavlja tokom chitave pjesme) je isti kao na pjesmi od DST-a-Samo za Tebe. Ā Pitanje je sad: Ko je od koga uzeo? Report
March 14, 200718 yr comment_1342446 Zaboravih da napomenem da su na skoraÅ”njem roÄendanu benda negde tamo u Teksasu bili prisutni braÄa Vini Pol i Dajmbeg Derel. Bile su i slike na sajtu, ako ih viÅ”e nema. ŠØŃŠµŃа ŃŃŠ¾ Š²ŠøŃŠµ Š½ŠµŃŠµ ŠøŠ¼Š°ŃŠø ŠæŃŠøŠ»ŠøŠŗŠµ Га ŠæŃаве овакве Š°ŠŗŃŠøŃе. Report
March 18, 200718 yr comment_1346368 Š, ŃŠ¾... ŠŠ° ŃŠ°Š¼ Š¼ŠøŃŠ»ŠøŠ¾ Га Š¼ŠøŃŠ»ŠøŃ Š¼Š¼ŃŠ·ŠøŃŠŗŠø. ŠŠ½Š°Ńе, не знам Га ли ŃŠµ неко ŠæŠ¾ŠµŠ¼Š½ŃŠ¾ ан ŃŠµŠ¼Šø, али ŃŠ°Š¼Š¾ негГе 2000. ови ликови ŃŃ ŠæŃŠ°Š²ŠøŠ»Šø ŃŃŃŠ½ŠµŃŃ ŠæŠ¾ Š°Š¼ŠµŃŠøŃким базама Ń ŠŠ²Ńопи, гГе ŃŃ, измеŃŃ Š¾ŃŃŠ°Š»Š¾Š³, ŃŠ²ŠøŃали Šø Ń "ŠŠ¾Š½Š“ŃŃŠøŠ»Ń" коГ Š£ŃŠ¾ŃевŃŃ. ŠŃŃŠŗŠø Š¾ŠŗŃŠæŠ°ŃŠ¾ŃŠø! Report
March 23, 200718 yr comment_1352083 Š, ŃŠ¾... ŠŠ° ŃŠ°Š¼ Š¼ŠøŃŠ»ŠøŠ¾ Га Š¼ŠøŃŠ»ŠøŃ Š¼Š¼ŃŠ·ŠøŃŠŗŠø. ŠŠ½Š°Ńе, не знам Га ли ŃŠµ неко ŠæŠ¾ŠµŠ¼Š½ŃŠ¾ ан ŃŠµŠ¼Šø, али ŃŠ°Š¼Š¾ негГе 2000. ови ликови ŃŃ ŠæŃŠ°Š²ŠøŠ»Šø ŃŃŃŠ½ŠµŃŃ ŠæŠ¾ Š°Š¼ŠµŃŠøŃким базама Ń ŠŠ²Ńопи, гГе ŃŃ, измеŃŃ Š¾ŃŃŠ°Š»Š¾Š³, ŃŠ²ŠøŃали Šø Ń "ŠŠ¾Š½Š“ŃŃŠøŠ»Ń" коГ Š£ŃŠ¾ŃевŃŃ. ŠŃŃŠŗŠø Š¾ŠŗŃŠæŠ°ŃŠ¾ŃŠø! Ā Ā Ā Sta znaju Japanci ko je kome tu okupator Ine super bend, i jeste ga tesko naci al ko ima ima Report
March 24, 200718 yr comment_1353036 ŠŠ°ŠŗŠ²Šø ŃŠ°Š“ ŠŠ°ŠæŠ°Š½ŃŠø? Ā Ā Ā Jbg, kad ne gledam o kom bendu pricate ja sam mislio na japansku Asku:( Report
March 24, 200718 yr comment_1353094 ŠŠøŃма имао ŠæŠ¾ŃŠ¼Š° Га поŃŃŠ¾ŃŠø Šø ŠŃка ŠøŠ· ŠŠ°ŠæŠ°Š½Š°. Report
March 24, 200718 yr comment_1353351 Aah postoji, neki metal hard rock pre bih rekao bend, imaju 6 albuma od toga su 4 na japanskom, to i nisam slusao, al nesto i ne bih:) Report
May 25, 200718 yr comment_1411090 ASKA BEND - oficijelni sajt Ā Jesu keva. PresluÅ”ala sam neke stvari sa par albuma i Avenger ceo (Äetvrti zadnji album), sad jurim da nadjem sve od njih, zaista su keva. Totalno osvežavajuÄi bend definitivno! Ā ASKA on myspace Edited May 25, 200718 yr by ZmYchE Report
May 25, 200718 yr comment_1411099  Haha ludaci !   Aska and Dimebag Darrell   Uživajte...   Report
May 25, 200718 yr comment_1411134 ŠŠµ знам ŃŃŠ¾ ŠŗŃŠµŃени не ŃŃŠ°Š“ŠøŃŠµ неŃŃŠ¾ ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ ŃŠ°ŠŗŠ¾ Š“Š¾Š±ŃŠ¾Š³ Š°Š»Š±ŃŠ¼Š°. Report