Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 257
  • Views 57.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alice Cooper učitelj veronauke u Arizoni

• Promasio si ali ja obozavam tu pesmu...vezana je za moju jedinu da kazem "ljubav"...ali sve je to davnoooo proslo

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Alice Cooper je legenda!!!   Moja rang lista albuma je sledeca:   Muscle of love Alice Cooper goes to Hell Trash Constrictor Hey stoopid Welcome to my nightmare Raise your fist and yell

comment_1453892

fakat, ko bi rek`o..

prvi put kad sam cula Elisa, bila je `88. a prvi album, presnimljen na kasetu `89. i kao, krijemo se, opasni smo, krisom slusamo i te fore.. :)

i sto se tice poezije, imamo isti ukus takodze :)

comment_1453975
Meni je senzualnija pesma BED OF NAILS...mada i mene vezuje poison za prvu ljubav...ah

Senzualnija i seksualnija. Sadistička do bola. Mada, kad već pominjemo pesme sa tog albuma, valjalo bi obratiti pažnju i na Spark in the Dark. A što se prve ljubavi tiče... jebi ga, kad sam se prvi put zaljubio, nisam imao pojma ko je Alice Cooper. Prošle su godine dok nisam saznao...

• 2 months later...
comment_1502323

Danas sam na VHS-u gledao koncert Trashes The World, i mogu da kazem da je to jedan od boljih koncerata koje sam gledao, videcu ovih dana da ga nabavim na dvd-u ako ima. Setlista je fenomenalna i svidja mi se sto ima dosta pesama sa albuma Trash. A i kozna jakna koju nosi na tom koncertu je fenomenalna, voleo bih da imam takvu jaknu.

comment_1507088
Danas sam na VHS-u gledao koncert Trashes The World, i mogu da kazem da je to jedan od boljih koncerata koje sam gledao, videcu ovih dana da ga nabavim na dvd-u ako ima. Setlista je fenomenalna i svidja mi se sto ima dosta pesama sa albuma Trash. A i kozna jakna koju nosi na tom koncertu je fenomenalna, voleo bih da imam takvu jaknu.

Koncert je super, a što se tiče setliste - u principu, ja nisam oduševljen nijednom setlistom sa kojom Cooper nastupa, jer svira stvari sa aktuelnog albuma + hitove iz osamdesetih. No, pošto je Trash u pitanju, može da prođe. Na novijim koncertima, recimo, jedina pesma sa tog albuma koju izvodi je poison, što je šteta, jer iz perioda 1986-1991. ima naboljih pesama.

comment_1511005

I meni je nekako bolji Hey Stoopid...iako je komercijalniji,al' jebi ga svidja mi se :bigblue:

Izmedju ostalog,na Hey Stoopid-u (toj pesmi) gostuje i Slash :pivopije:

Gledao sam taj koncert na DVD-u i dobar je i koncert i ta jakna :rockdevil:

• 4 weeks later...