November 26, 200222 yr comment_120182 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma.
November 26, 200222 yr comment_120218 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. O'l mi objasnit zasto ne valjaju npr. "X Factor" ili remek-djelo "Brave New World"???
November 27, 200222 yr comment_120908 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. O'l mi objasnit zasto ne valjaju npr. "X Factor" ili remek-djelo "Brave New World"??? BNW je medju najboljim njihovim delima (shteta shto Bruce-tu zaribava polako glas i to se chije na BNW), a X Factor-u fali Bruce i nishta drugo. Ona sirovina shto je pevala na tom albumu ne moze ni da prismrdi Bruce-tu kada je glas u pitanju. Ostalo vezano za taj album je sasvim OK.
November 28, 200222 yr comment_121194 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. O'l mi objasnit zasto ne valjaju npr. "X Factor" ili remek-djelo "Brave New World"??? BNW je medju najboljim njihovim delima (shteta shto Bruce-tu zaribava polako glas i to se chije na BNW), a X Factor-u fali Bruce i nishta drugo. Ona sirovina shto je pevala na tom albumu ne moze ni da prismrdi Bruce-tu kada je glas u pitanju. Ostalo vezano za taj album je sasvim OK. Upravo tako. Blaze je sa njegovim pjevanjem od odlicnog "X-Factor"-a napravio samo vrlo dobar album. Sam "X factor" ima genijalnu atmosferu (sjetite se samo "SIT" ili "SSOASS"), ali Blaze tu zajebava. Long live Bruce!!!
November 28, 200222 yr comment_121382 Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan.
November 29, 200222 yr comment_121514 Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan. HA! Ok, ali tvoje je mishljenje takvo (nagadjam) samo zato shto si lud za IM (kao i ja). Ali, zamisli Blaze-a u nekom bendu koji ne svira tako dobro kao IM, ali da ipak imash pozitivno mishljenje o tom bendu. Koliko bi imao pozitivno mishljenje da je Blaze pevach!? Znam, pocheo sam mnogo da serem, ali pokushavam da napravim paralelu. Blaze-a je odrzalo (da ne bude bash tooooooootaalnooooooo omrazen) to shto IM chini tim ZAISTA fenomenalnih muzichara koji sviraju specifichan zvuk i koji teshko da bi i gori pevach od Blaze-a mogao da poremeti. U svakom sluchaju i Paul i Bruce (Bruce pogotovo) su pojam za Blaze-a....
December 7, 200222 yr comment_124738 Meni se cini da mnogi na blaze gledaju sa predrasudama.Ali ih razumijem jer je normalno da se poslije takvog pjevaca kao sto je MISTER BRUCE DICKINSON u Maidenima pojavi pjevac malo slabijih kvaliteta ali je on barem meni isto fenomenalan. HA! Ok, ali tvoje je mishljenje takvo (nagadjam) samo zato shto si lud za IM (kao i ja). Ali, zamisli Blaze-a u nekom bendu koji ne svira tako dobro kao IM, ali da ipak imash pozitivno mishljenje o tom bendu. Koliko bi imao pozitivno mishljenje da je Blaze pevach!? Znam, pocheo sam mnogo da serem, ali pokushavam da napravim paralelu. Blaze-a je odrzalo (da ne bude bash tooooooootaalnooooooo omrazen) to shto IM chini tim ZAISTA fenomenalnih muzichara koji sviraju specifichan zvuk i koji teshko da bi i gori pevach od Blaze-a mogao da poremeti. U svakom sluchaju i Paul i Bruce (Bruce pogotovo) su pojam za Blaze-a.... Upravu si sto se toga tice da sam lud za maidenima.Ali se ne slazem sa tobom da je paul bolji od blaza.
December 8, 200222 yr comment_125256 BRUCE IS BRUCE BUT STEVE IS STEVE.TOGETHER AS ONE.BRAVE NEW WORLD IS PROOF.
January 1, 200322 yr comment_135648 MA BRUCE JE STRAVA I SOLO I SA MAIDENIMA ALI JA VOLIM VISE KAD JE SA MAIDENIMA!!!!!!! BRUCE RULES BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
January 31, 200322 yr comment_148169 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. tacno 100 % pesme maidena posle seventh son....Nisu bas nesto preterano kvalitetne.Poslusajte samo starije albume mejdena,i novije..Razlika ogromna.A dickinsonovi albumi 90 tih su zaista , zaista dobri.Pa ljudi,balls to picasso je album koji je toliko moderan i za ovo vreme , a ne za *94...i svi ostali
February 3, 200322 yr comment_149308 Solo karijera BRUCE DICKINSONa je 1000000 puta bolja od Maiden radova posle Fear of the Dark albuma. tacno 100 % pesme maidena posle seventh son....Nisu bas nesto preterano kvalitetne.Poslusajte samo starije albume mejdena,i novije..Razlika ogromna.A dickinsonovi albumi 90 tih su zaista , zaista dobri.Pa ljudi,balls to picasso je album koji je toliko moderan i za ovo vreme , a ne za *94...i svi ostali :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
February 4, 200322 yr comment_150102 Ma gdje god da je on razbija. pa da ali vise pripada Maidenima!!!!!! a: a:
February 4, 200322 yr comment_150108 Ma gdje god da je on razbija. pa da ali vise pripada Maidenima!!!!!! a: a: Slazem se.
February 4, 200322 yr comment_150110 Ma gdje god da je on razbija. pa da ali vise pripada Maidenima!!!!!! a: a: Slazem se. normalno da se slazes!!
July 28, 200322 yr comment_242650 Evo je tema o kojoj sam pricao, samo sa malo izmijenjenim nazivom... Sad se zove kratko i jasno "Bruce Dickinson"!
August 7, 200322 yr comment_247231 Ma zajebavam se... Bruce mi je omiljeni pevac, i po meni jedan od najboljih vokala u metalu
October 8, 200321 yr comment_285218 Ako nekog zanimaju specijalna izdanja Maidena neka ide na http://www.yumetal.net/forum/viewtopic.php...p=284993#284993 ! ~Up The Irons~!