May 18, 200619 yr comment_1132266 Evo jedne preporuke - bend Dark Empire - Distant Tides iz 2006. Ovo sam stavio na temu Persuadera jer im je zajednicki pevac Inace to je neki power sa primesama svega ostalog i zvuci primamljivo cak i na prvo slushanje [koliko sam ja puta i cuo album]. Poz! Ajd' proveriću, mada naziv obećava!
May 19, 200619 yr comment_1133325 Hm..prevrnuh 2 puta novi album i za sada sam blago razocharan...jbg mozda sam ochekivao previshe, ali izgleda da su se malo vec ispucali(nakon 3 fantastichna albuma)..ali poslusacu jos malo pa cu post-ovati opet mishljenje..album je mracniji, zvuk su malo promenili..i produkcija mi nije bas nesto legla...
May 22, 200619 yr comment_1136419 Ajd' proveriću, mada naziv obećava! Malo je kratak album a pesme su preduge - to bi mu bila jedina zamerka. Inace odlican albumcic. Hm..prevrnuh 2 puta novi album i za sada sam blago razocharan...jbg mozda sam ochekivao previshe, ali izgleda da su se malo vec ispucali(nakon 3 fantastichna albuma)..ali poslusacu jos malo pa cu post-ovati opet mishljenje..album je mracniji, zvuk su malo promenili..i produkcija mi nije bas nesto legla... Zar nemaju oni do sad (pre novog) 2 albuma : The Hunter, Evolution Purgatory? Svejedno, meni je The Hunter keva a vec Evolution Purgatory mi je delovao malo usiljeno. Rano je za ispucavanje - delovalo je kao da ovi momci imaju daleko vishe potencijala.
May 23, 200619 yr comment_1137942 Mislio sam i na Savage Circus album u kome su Persuader momci takodje imali umeshane prste Elem nakon par dana skoro non-stop slushanja albuma(uz novi gorgoroth), spreman sam da pojedem onaj post gore javno Ok, ako nesto upada u oko/uvo sto se tiche ovog albuma to su dve stvari: 1) duze pesme nego na prethodna dva albuma, tek dve su ispod 5 minuta 2) zvuk je mnogo tezi, chak i vuche na thrash na trenutke, sto je u kombinaciji sa melodijama donelo jedan totalno nov sloj Persuader kombinovano sa Jensovim (brutalnim) vokalom Dakle nothing wrong here! Ono o chemu pricham kod druge stavke se najbolje chuje na prvoj pesmi...veoma heavy pesma sa refrenom koji ce vam dugo ostati u glavi! Druga pesma "Slaves Of Labour" ima slicnu kombinaciju, s tim sto su ovde vishe zastupljeni groovy riffovi koji pesmi uz divan refren daju stvarno dobar shmek! Vec sledece dve-tri pesme su u fazonu proslih albuma, a posebno "R,S. Knights" prava power razbijachica Naslovna pesma je, ako ne i, najbolja Persuader pesma. a sama chinjenica da ima blast beat i jednu od najjacih solaza josh vishe dosoljava stvari Majka pesma. "Judas Immortal" mi je lichni favort sa albuma, jos jedna od trezih i 'mracnijih' pesama na albumu, koja mozda nema zarazan refren kao SOL ali zato cela pesma ima stvarno odlichan osecaj..Zion i Enter Reality su melodichniji deo albuma dakle album mi mozda nije bash odma legao al sad mu tople glave dajem 9/10 riffovi u drugom planu ali songwriting i leadovi bolji
May 23, 200619 yr comment_1138038 Evo jedne preporuke - bend Dark Empire - Distant Tides iz 2006. Ovo sam stavio na temu Persuadera jer im je zajednicki pevac Inace to je neki power sa primesama svega ostalog i zvuci primamljivo cak i na prvo slushanje [koliko sam ja puta i cuo album]. Poz! NE da je dosadan album nego sam pomislio da nisu ovo neki likovi iz Italije dovukli Jensa da im peva vec posle drugog slushanja mi otishlio sa harda..
May 23, 200619 yr comment_1138241 Hm trebao si mu dati josh koju priliku. Vidish kako je ispalo sa Persuaderom Po meni je to jedan od boljih powera ove godine.
May 24, 200619 yr comment_1138651 DE? aman.. Ne znam bre..meni mnogo dosadno..jedino sto valja ona Northern Sky.
May 25, 200619 yr comment_1139812 Bend je odlichno osvezhenje....nakon 100 novih monotonih bendova...the hunter je zakon
July 29, 200619 yr comment_1195621 Dobar je novi persuader ali mislim da im ipak izmice "ono" shto su imali u hunteru.
August 6, 200619 yr comment_1201002 Ljudi, moze li neko da mi pomogne? Odakle mogu da skinem ceo novi album Persuadera, --When Eden Burns-- Ili neki sajt, ili FTP adresu. U vezi FTP-a..Mozete me iscimati na pp...ako necete da ga sirite po foromu... Hvala,anyway...
August 9, 200619 yr comment_1202957 Uspeo sam ga skinuti...Japanci su law! Inace, album je super, meni se baš svideo, produkcija je jaka, a sam bend polako ali sigurno počinje da oblikuje svoj zvuk. Naslovna razbija, a onaj bubnjarski početak baš podseća na početak ''Painkiller-a''
November 3, 200618 yr comment_1227788 meni je Persuader odlican. Evolution Purgatory sam vise slusao vi vise mi se svidja od Huntera. Najjace Pjesme su Sanity Soiled i Turn to Dust
November 10, 200618 yr comment_1231953 ma sve pjesme su odlicne. GODFATHER OF EVIL!!! THE PERSUADER!!!!!!!!
February 20, 200817 yr comment_1597774 Swedish metallers PERSUADER will enter the studio in May to begin recording their fourth album for a late 2008 release via Dockyard 1. Ko ce bre da cheka ovoliko...
February 20, 200817 yr comment_1597897 Šta znam, više bih se obradovao, recimo, novom Savage Circus-u...
March 10, 200916 yr comment_1888942 Swedish metallers PERSUADER will enter the studio in May to begin recording their fourth album for a late 2008 release via Dockyard 1. Ko ce bre da cheka ovoliko... Dobro shta bi vec jednom sa ovim...
March 14, 200916 yr comment_1891491 Voleo bih i ja da znam... Though, pretpostavljam da ce na SC da se usredsrede... 'Ajde samo SC, Jens zauzet jos sa Dark Empireom, drugi gitarista i bubnjar u Giljotini....nazalost, ovaj bend polako pada u zaborav...
March 26, 200916 yr comment_1903393 Persuader guitarist Emil Norberg has posted the following update on the band's website: "I know I promised this a long time ago but now finally there is a clip with some excerpts from some of the songs from the new album. I know it´s been forever already, but we all hope this will satisfy you guys for a couple of more months. We´ve had a lot of stuff going on in our lives for a while but I think we are all now finally ready to finish up the work on the follow up to "When Eden Burns". As Axl Rose once said: All we need is just a little patience..."