Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ocu i ja da meni spakujes razne sitnice... icon_sad.gif

Sta...lizalicu, Kineza, odevene predmete koji bljeste...? Izjasni se pa da pakujem icon_cool.gif

• Author

mmmmm mmm...ocu ocu......zelim...mmm wizawicu....i i.....mmmm zelim.....cudesnu napravu koja pravi duge...i...jao...sta jos...i...dinosaurusa...onog veeelikog sa ogromnim OGROMNIM zubima

mmmmm mmm...ocu ocu......zelim...mmm wizawicu....i i.....mmmm zelim.....cudesnu napravu koja pravi duge...i...jao...sta jos...i...dinosaurusa...onog veeelikog sa ogromnim OGROMNIM zubima

Ma da ...

....pa rekao si da ces da mi spakujes!!!

Cekaj prvo da navatam par dinosaurusa po dvoristu. Sezona im parenja pa su zivahni. Toliko o ogromnom dinosaurusu ...

koja si ti budala,prvo otvoris dobar topic onda ga sama zaseres.ne mozes li jednom bar zacepiti tu svoju blebetavu gubicu?

• 2 years later...

Jednostavno ne verujem da ovo postoji na Yumu,a niko ne postuje...Koliko citah poslednjih par postova,nema neke veze sa bendom..sad.gif

Inace,jedan od jacih mi dedrok bjendova sa sve savrsenom EN Hiver!!!!!

Volem Cinema Strange...Imam koncerat i super su.....

Istripovani su mnogo, ali zvuce ok... mada, meni se vise svidjaju ~Bloody Dead and Sexy~ icon_da.gif

O da...Naravno.....icon_smile.gif

Ja vise volem ove,bas zato sto su istripovani...Dobar je 45 grave:da:

Четрс'пет Гроб! E sada vec idemo podalje sa teme, oni zasluzuju psebnu orangelistening.gif

Pa ono....Znas kako....da..... laugh.gif

Cut. ne spamuj tako glasno, ako se aurora pojavi, podavice nas kao miseve ph34r.gif

Cut. ne spamuj tako glasno, ako se aurora pojavi, podavice nas kao miseve ph34r.gif

Bala vash..... icon_rolleyes.gif

Necemo.......KHMM(da se nakasljem)

Zanima me da li je iko gledao nji'ov live? icon_mrgreen.gif

Ja imam jedan..... icon_biggrin.gif

Bala vash..... rolleyes.gif

Necemo.......KHMM(da se nakasljem)

Zanima me da li je iko gledao nji'ov live? icon_mrgreen.gif

Ja imam jedan..... icon_biggrin.gif

Nisam gledao, mada mogu da predpostavim. Ili ne mogu, buduci da sam samo video slike sa lajvova, mozda je to uzivo jos zlije...

Nisam gledao, mada mogu da predpostavim. Ili ne mogu, buduci da sam samo video slike sa lajvova, mozda je to uzivo jos zlije...

Nastup je skroz istripovan,mada su muzicki jako losi(koga briga) s obzirom da obozavam njihove valcer-teme,kojih ima poprilicno....

Bas im je celto lead instrument,a gitara ima odredjene sekvence,te me malo podsecaju na bauhas......Pohvalno....

Ritam masina,naravno,umesto bubnjeva....Jako dobra atmosfera....I zla...icon_da.gif

• 11 months later...
najštosnije na i u ovom bandu su raštimana (slomljena) bas gitara, vokal koji leluja između kabarea, muškarca i žene i možda malo stil odijevanja istog. ostalo je pljuga, pogledala sam i live i poslušala albume. sorry stari, neće ići.

Ja nicam gledala ni jedan live... :mrtav: ali muzika im je vr'! :zeleni: