January 23, 200520 yr comment_666464 Moze li to da se prebaci na dvx? Da...ali za to se obrati Gotic Angelu... Mislim ja ovaj DVD ne sharujem jer smo se tako dogovorili... @ bestia - ma svi spotovi do And Love Said No... I neki live i snimanje nekih spotova... Ma nisam ni gledao pravo da ti kazem... Nabavio sam DVD Blind Guardiana i to mi se vrti stalno...
January 25, 200520 yr comment_669351 od kad' ja imam taj DVD... Edited January 25, 200520 yr by angela287
January 26, 200520 yr comment_670237 od kad' ja imam taj DVD... njah meni taj DVD ni ne treba... Imam ga tek da mogu da se pozerisem i da Dodjavola! moze da gleda Villea (njena prva ljubav) kad svrati kod mene...a dosadno nam je (znaci nikad)
January 26, 200520 yr comment_670440 Sorry.people may I ask something? Ima li neko link gde se moze skinuti Bittersweet? Mozda nije za ovu diskusiju,ali...Nevermind... Poz!!!
January 26, 200520 yr comment_670658 ja ga skinuh odnekle, ali nema tona... mislim da je sa official rasmus...
January 26, 200520 yr comment_670742 Samo se ti vadi... pa nije tako.... Sorry.people may I ask something? Ima li neko link gde se moze skinuti Bittersweet? Mozda nije za ovu diskusiju,ali...Nevermind... Poz!!! Bese neki link i za pesmu i spot.... Vidi na Rasmus fan situ...
January 26, 200520 yr comment_670997 HIM je pravi bend za napaljene tinejdzekrke od 13 do 15 god. koje imaju menstrualne probleme i manjak stidnih dlaka, nemaju dechka jer su ruzne i debele, i koje briju noge caletovim brijacem. Zao mi je MUSHKARACA koji slushaju ovaj bend i njima slichne bendove!!! Evo muskarcine koji slusa HIM.
January 26, 200520 yr comment_671178 HIM je pravi bend za napaljene tinejdzekrke od 13 do 15 god. koje imaju menstrualne probleme i manjak stidnih dlaka, nemaju dechka jer su ruzne i debele, i koje briju noge caletovim brijacem. Zao mi je MUSHKARACA koji slushaju ovaj bend i njima slichne bendove!!! Хајде охлади се! Шта те брига шта ко слуша?! Постуј тамо где имаш нешто паметно да кажеш, или са бар конструктивном критиком. Овако, изгледаш апсурдно и смешно са својим постом. И нема потребе да икога сажаљеваш. Врло радо слушам овај бенд и њему сличне, јер заиста уживам у таквој музици. Зашто? Зато што је, поред пријатне и хармоничне музике, њихова порука љубав, за разлику од квазимузике где се пева о мржњи, убијању, вилењацима и којекаквим другим глупостима. Али ти то нећеш разумети, ти си "мушкарчина"... П.С. Не волим ни ја педере, али сматрам да је апсурдно изражена осећања поистовећивати с хомосексуалношћу.
January 26, 200520 yr comment_671193 Хајде охлади се! Шта те брига шта ко слуша?! Постуј тамо где имаш нешто паметно да кажеш, или са бар конструктивном критиком. Овако, изгледаш апсурдно и смешно са својим постом. И нема потребе да икога сажаљеваш. Врло радо слушам овај бенд и њему сличне, јер заиста уживам у таквој музици. Зашто? Зато што је, поред пријатне и хармоничне музике, њихова порука љубав, за разлику од квазимузике где се пева о мржњи, убијању, вилењацима и којекаквим другим глупостима. Али ти то нећеш разумети, ти си "мушкарчина"... П.С. Не волим ни ја педере, али сматрам да је апсурдно изражена осећања поистовећивати с хомосексуалношћу. Nemoj da se tripujesh, ja se samo zajebavam!!!
January 26, 200520 yr comment_671476 ja ga skinuh odnekle, ali nema tona... mislim da je sa official rasmus... Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash
January 26, 200520 yr comment_671509 Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash Hmmmmmm. Zanimljivo!!!
January 27, 200520 yr comment_671616 Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash Vidi stvarno!!! Edited January 27, 200520 yr by Woodcutter
January 27, 200520 yr comment_671947 Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash aha, moja je slika, a oko ruke je neko sranje od ranca, fotka je snimljena na szigetu '04, ispred satora moje koleginice sa faxa. @svi: pljuvanjem HIM-a ne dobijate nista. cak ni zabavu u instant formi. klinkicama od 13 do 15 godina nista ne fali, ni onim "klinkicama" od po 30-ak kojih sam se nagledao za novu godinu u helsinkiju na koncertu HIM-a. @zeljko: mrznja je ok ako je ispravno kanalisana. pa ceo doom je u dobrom procentu mrznja.
January 27, 200520 yr comment_672239 Stvarno,ja moram da priznam da volim Him!!!Mozda cu trpeti kritike!!!Ali,tako je!!!Drugarica ih obozava,pa ``navukla`` i mene!!!Lestate,moram da ti se zahvalim za njihov mp3!!!Najbolji album mi je Love Metal!!!He,he,he,he,he,....!!!Konstantno mi se u playeru vrti The Sacrement...
January 27, 200520 yr comment_672242 Stvarno,ja moram da priznam da volim Him!!!Mozda cu trpeti kritike!!!Ali,tako je!!!Drugarica ih obozava,pa ``navukla`` i mene!!!Lestate,moram da ti se zahvalim za njihov mp3!!!Najbolji album mi je Love Metal!!!He,he,he,he,he,....!!!Konstantno mi se u playeru vrti The Sacrement... Ti si puko! Nemoj vishe da jedesh ACIDe!!!
January 27, 200520 yr comment_672256 Ti si puko! Nemoj vishe da jedesh ACIDe!!! Ali ja stvarno volim HIM...!!!
January 27, 200520 yr comment_672264 Ali ja stvarno volim HIM...!!! Ma salim se, Volim i ja! Bio sam i na koncertu!
January 27, 200520 yr comment_672303 Blago tebi... (ako si stvarno bio ) Cekam sledecu evropsku turneju i palim na najblizi show definitivno
January 27, 200520 yr comment_672354 to moze biti jako blizu... i vremenski i prostorno, ali da ne lajem sad.