Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 201
  • Views 20.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_943282
e' date='31. 10. 2005, 18:23'] Imam ja Legendary Guitar i prvi i drugi deo icon_biggrin.gif

Moze neki trade za Alexa Masija biggrin.gif

Moze,za sexualnu uslugu icon_smile.gificon_smile.gif .

Salim se...

Pa veoma je cudan,ali ima znanje i tehniku.Jedan album je posvetio Bachu i svirao samo njegove kompozicije.

A sta ima na prvom Legendary Guitar,Marko???

comment_943642

Ne znam, meni nije ni malo cudan icon_biggrin.gif

Imam taj In The Name Of Bach, a postoje bar jos 2 njegova tribjuta poznatim kompozitorima icon_da.gif

Imam i Vertical Invader, Attack Of The Neon Shark i MCM projekat (Ritual Factory)... sve drugo dolazi u obzir pivopije.gif

Prvi CD je samo ona njegova klinika, ciji se segmenti nalaze i na drugom CD-u... drugi je dokumentarac + neka TV emisija...

comment_943905

Pa ne,ono sto hocu da kazem za Masi-a je da je njegova muzika(posebno Attack of the Neon Shark) mesavina teskog fusion-jazza,malo funk-a i rocka(ili heavy).On kada svira speed deonice koristi tako teske i smrdljive tonove,i to se cuje,iako ih odsvira ultra brzo.Veoma je to interesantno.Tako nesto nisam cuo pre njega.

A imate li od Cacophony neki video?

Ja imam DVD,njihov prvi nastup,koji je sniman iz publike kamerom,pa je to neko prebacio sa VHS na DVD...nije neka slika i neki zvuk,ali je icon_rockdevil.gif .

Imam i Desert Island i Black Cat iz Japana...snimano sa bine

• Author
comment_944711

Ne dolazim na steve vai,vec sam bio.Pa videcu onda ako na zimski raspust budem u bg dolazio,onda cu ti javit,pa ako treba onda i ja tebi mog u nesto narezat.Idi na cacophony i napisi kakvu opremu ti koristis?ja odoh sada kod frizera,da mi skrati krajeve. icon_rolleyes.gif

comment_944863
Ne dolazim na steve vai,vec sam bio.Pa videcu onda ako na zimski raspust budem u bg dolazio,onda cu ti javit,pa ako treba onda i ja tebi mog u nesto narezat.Idi na cacophony i napisi kakvu opremu ti koristis?ja odoh sada kod frizera,da mi skrati krajeve. rolleyes.gif

Jebote,moram i ja ovih dana da skratim krajeve icon_smile.gif .Nista,javi kad dolazis

• Author
comment_944869

Malo mi bje vise skratila,kucka.Razmisljem da li da koristim neke produkte protiv pucanja kose,posto hocu da pustim kosu do guzice a ona nece da raste,a da ne puca.Eh to su ti problemi.Ovo je bas super tema,samo ja i ti nesto postujemo(spamujemo)