Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 519
  • Views 48.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Процурела је информација да ће им изаћи други албум (необјављени онај) ускоро

comment_29661

Jedina interesatna stvar u vezi tog benda su dva zenska clana. Narocito je interesantna deracica, tesko da se ono moze nazvati pevanjem. Osim toga, NISTA! Apsolutno neoriginalna muzika, poprilicno dosadna.

comment_29662

Jedina interesatna stvar u vezi tog benda su dva zenska clana. Narocito je interesantna deracica, tesko da se ono moze nazvati pevanjem. Osim toga, NISTA! Apsolutno neoriginalna muzika, poprilicno dosadna.

comment_29665

'el to onaj bend sto smo im letos basistkinju prozivali da je mushko? icon_smile.gificon_smile.gif

Verovatno su smor, ali nama je letos kad su svirali (posle Abonosa (koji su bili super) i jos nekog do-zla-boga-dosadnog benda, koji je smorio do smrti, bilo super kad smo ih culi.. Iskakali se i umrli od smeha icon_biggrin.gif

• Author
comment_29667

Momci jeste li vi jedni od onih mi-slushamo-power-pa-hajde-da-kenjamo-po-deathu...

E upravo ovo je ono sto kochi yumetal ajde da vam se bend ne svidja nego ga josh ismevate i vredjate poredjenjem sa Good Eye Closed-om...Dunaveeeeeeeeeeee...ok sorry iznervirao sam se...

comment_29669

quote:

Prvi poslao Spirit Crusher:

E upravo ovo je ono sto kochi yumetal ajde da vam se bend ne svidja nego ga josh ismevate i vredjate poredjenjem sa Good Eye Closed-om...Dunaveeeeeeeeeeee...ok sorry iznervirao sam se...

Dobro je shto si se setio da napishesh sorry..

Seresh kako vredjanje drugix bendova kochi yumetal, a pazi shta si napisao za Good Eye Closed..

I Macedonian Spirit mozhda nije metal pesma, al je zato mnogo dobra..

• Author
comment_29671

Ok prvo svako ima svoje mishljenje i na osnovu toga slusha ono shta mu se svidja...zato shvatam Lucifera666

A drugo Boysha: Good Eye Closed nije metal...oni sami sebe svrstavaju pod HC... i smatram da svi novi HC bendovi ustvari samo imitiraju KoRn...

[ 20 Januar 2002: Poruku izmenio Spirit Crusher ]

comment_29672

quote:

Prvi poslao Spirit Crusher:

Momci jeste li vi jedni od onih mi-slushamo-power-pa-hajde-da-kenjamo-po-deathu...

Ja slusham svasta, pa i death (mada manje). A Kramp nije death nego neki gore grind...

Kad budu svirali kao Dying Fetus nek mi se jave icon_razz.gif

Zezam se naravno, a ismejali smo se zbog:

a) one za***ancije oko basistkinje

B) mushkog vokala, koji je jad i beda, ona riba ga je _oduvala?_ !!!

GEC nije metal, i teshki je shit za bilo koji muzichki pravac, barem po onom sto sam chuo letos, a Kramp NISAM poredio sa njima!

Za kraj, da ne ispadne da se vadim, ipak nisam nesto odusevljen sa Krampom!

• 7 months later...
  • 7 months later...
comment_193959

za ovo što sam ja čuo, momci i cure biggrin.gif baš pošteno prže biggrin.gifa: čak su mi i mnogo bolji od hereticala... još nisam čuo sacramental na šta liče, ali Kramp su definitivno najbolju brutal death na našim, ali i ex-yu prostorima biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• 1 month later...
  • 2 months later...