Posted July 12, 200421 yr comment_505875 Dakle,pre neki dan na Vivi sam uhvatio spot Into Your light,prvi singl sa albuma Lovelorn benda Leaves'Eyes koji cine Liv Kristine i clanovi benda Atrocity.Stvar je totalno OK,podseca na starije radove Theatre of Tragedy,nadam se da ce i album biti u tom stilu. Jel cuo neko nesto vise?
July 12, 200421 yr Author comment_505987 Odlicno!Kakav je album?Ma,samo kad cujem njen glasic...Mnogo je volim.
July 12, 200421 yr comment_506134 imo si, i josh uvek imash review tog singla u proshlom BVibu... meni je ovo bolje od ToT-a by far... malko je previshe mlitavo ali da smo mi zivi i zdravi... pristojno ali samo toliko...
July 14, 200421 yr Author comment_507583 imo si, i josh uvek imash review tog singla u proshlom BVibu... meni je ovo bolje od ToT-a by far... Recenziju citao... Secem kitu ako album bude bolji od Velvet Darkness they Fear. Edited July 14, 200421 yr by grave
July 14, 200421 yr comment_507912 hold your horses sonny... rekoh bolje, al od ovih poslednjih budalashtina ToT-a! Velvet imam na originalu od vajkada... drmnuo sam iz Virgina u sred Oxford street-a...
July 15, 200421 yr comment_508170 Kao i vecina ljudi na ovoj temi , cuo sam samo pesmu uz koju ide spot. Fino, mada jos nisam odusevljen .
July 15, 200421 yr Author comment_508527 hold your horses sonny... rekoh bolje, al od ovih poslednjih budalashtina ToT-a! Velvet imam na originalu od vajkada... drmnuo sam iz Virgina u sred Oxford street-a... E,sad se slazem u potpunosti...Od onog je bolja i poslednja Tristania.
July 17, 200421 yr comment_509924 jesam i to dva onaj sa rukom sa isecenim venama (romantica ovo-ovo) i onaj koji se, valjda, zove vanitas... ala je ono lose ona prva pesma (nesto u fazonu cr....stolaria) je ljiga par excellance!
July 23, 200421 yr comment_513843 Fan sam TOT i sjajne Liv, naravno. Vidio sam an VIVI pjesmu "Into Your Light", kako li se vec zove. Pjesma podsjeca na starije stvari ToT-a, cak po malo i na Within Temptation. Nista novo, al sasvim ok Goth Metal/Rock pjesmica. Da nadjem album, pa cemo vidjeti... Al ipak, TOT je TOT!
July 25, 200421 yr comment_514895 Stvarno solidna pesmica, Into Your Light... Uhvatih ga juce na Vivi i snimih ga!
July 25, 200421 yr comment_515240 Sta ja znam ,slusao sam dva puta i nisam se primio.Sa obzirom na kolicinu pristigle nove muzike ne verujem da ce biti treceg puta.Zao mi je zbog Liv , al' sta cu. Usput,Ninoslave,opasno ti je porasla kosa !!!
July 27, 200421 yr comment_516444 Usput,Ninoslave,opasno ti je porasla kosa !!! Hvala, hvala! nego sta ima kod tebe novo?
August 12, 200421 yr comment_527969 Ja ovo bas cekam da cujem... Liv nije neka preterana pevacica (bar po mom misljenju), ali pesme su joj uvek valjale, pa mi i solo album odlicno zvuci, a ToT je tek prica za sebe, svi periodi rada benda mi odgovaraju. Poz!
August 14, 200421 yr comment_529806 Uvijek sam cijenio tvoj muzicki ukus, ali ovo "Liv nije neka pevacica" me je potreslo maximalno... Al, dobro svako ima pravo na svoje misljenje, makar ono bilo i netacno...
August 15, 200421 yr comment_530297 Ma neee... ona se sasvim dobro uklapala na muziku Theatre of Tragedy i svojih solo radova, ali kao sto sam rekao na nekoj temi, njeno pevanje mi vise izgleda kao milozvucno ispustanje glasica, nego pravi vokal. Nezna OK, ali nista spektakularno. Iako zaista volim i ToT i njen solo rad. Poz!
August 15, 200421 yr Author comment_530366 Ma neee... ona se sasvim dobro uklapala na muziku Theatre of Tragedy i svojih solo radova, ali kao sto sam rekao na nekoj temi, njeno pevanje mi vise izgleda kao milozvucno ispustanje glasica, nego pravi vokal. Nezna OK, ali nista spektakularno. Iako zaista volim i ToT i njen solo rad. Poz! Ma,i ja mislim da nije neka pevacica,ali ima tako mio glasic...Jel izasao vise taj album?
August 21, 200420 yr comment_534285 Dobih ga pre neki dan, sasvim pristojan gothic album, zapevala je i operski, a glasic joj zvuci mladje nego ikad Gothic metal by the book, i growlovi su tu, i produkcija... Da, malo starijeg ToT se oseca, pesme su dobre, to je i najbitnije. Liv je uvek znala sta radi, i za to joj svaka cast. Poz!