Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.3k
  • Views 837.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_2334421

haha kako se Menza popali od 3:10 i da mu ga po ubrzavanju! :rockdevil:

Btw da li neko mozda ima ovaj live?

Pa da, sad sam bas uporedio sa NAMM 2011 koncertom, nema drover tu energiju kao menza. Jednostavno "mlako". Broderik moze da odsvira bilo sta perfektno, ali ne i da izmisli solazu kao Marti. Dejv vise nema energije da peva kao pre... Od starog megadetha osta samo Elefson faca-faca!

comment_2334775

Young i Behler su najgori gitarista i bubnjar Megadetha.

EDIT: A Mustaine/Friedman/Ellefson/Menza je klasicna postava, tj. najpoznatija.

EDIT 2: Dosao sam na temu da postavim ovu vest, pa zaboravio :)

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157002

Fino, jedva cekam da cujem taj koncert iz 1987 :rockdevil:

Edited by Night Prowler

comment_2334870

Young i Behler su najgori gitarista i bubnjar Megadetha.

EDIT: A Mustaine/Friedman/Ellefson/Menza je klasicna postava, tj. najpoznatija.

Nekako je logicno da mislim na postavu koja je najduze trajala

Daleko bilo, Drover je ubedljivo najgori bubnjar MegadetHa, a Pitrelli najgori gitarista.

Behler se nije baš dobro snašao u sistemu snimanja činela i bubnja odvojeno, posebno što je ušao u bend ko zna koliko sekundi pre snimanja, a produkcija tog albuma je smeće, inače je dobar bubnjar. Young je klasičan stereotipan šrederčić iz osamdesetih i kao takav sasvim dobar.

A, znam da se svi "lože" na TU postavu, ali je pravi MegadetH onaj s Garom i Chrisom.

comment_2334906

Ne.

Da.

Al-Pitrelli.jpg

Nije on loš, samo je gori od Polanda džezera, Friedmana kompozitora, Brodericka drkača patke, Younga generičnog šredera, jedino je onaj Glen tu u rangu, ali je ipak malo manje brljavio.

A, ovaj bubnjar Drover je plač majke mrtve dece, ono je strašno, ne znam kako je on u bendu, verovatno sisa Dejvu patku.

comment_2334935

Nije on loš, samo je gori od Polanda džezera, Friedmana kompozitora, Brodericka drkača patke, Younga generičnog šredera, jedino je onaj Glen tu u rangu, ali je ipak malo manje brljavio.

poland & friedman > svi ostali . realno .

comment_2334946

Koliko si albuma preslusao,dva i po?

Možeš svaki put slobodno da me pitaš, iako je potpuno nebitno. :)

6 sam preslušao (mada znam dosta pesama i s ostalih), a ove što su reizdana imam i original i reizdanje.

poland & friedman > svi ostali . realno .

Svakako!

comment_2335085

@Tower

Ne mogu da verujem koliko si ograničen (što se muzike tiče) i tvrdoglav. Tvoja je stvar što slušaš i priznaješ samo prve demo snimke i prva dva albuma bendova, ali nemaš pojma koliko dobre muzike propuštaš zbog toga! No, ako tebi tako odgovara, samo napred!

Edited by Wendigo

comment_2335289

Da.

A, ovaj bubnjar Drover je plač majke mrtve dece, ono je strašno, ne znam kako je on u bendu, verovatno sisa Dejvu patku.

Mogu da se slozim da je Glen najgori, on jednostavno nije mogao da odsvira pola Martijevih solaza, pa ih je falsirao i uproscavao. U bubnjare se ne razumem mnogo, samo mi se Drover nikako ne dopada.

comment_2335419

kakvi su to intervali olimpijskih igara...

da te mi malo bacimo u iskusenja , daleko je 2015. godina .

http://www.youtube.com/watch?v=3eF_9vwa4i8&feature=related

zavalis se ko covek u fotelju , pustis album , odvrnes zvucnike na max , u levoj ruci cigara , u desnoj pivo , ribu bacis na kolena da ti ga popusi... i ima bog da te vidi .