May 3, 200520 yr comment_781755 ma majce su samo predlog kao fazon mi veliki fanovi mi umiremo mi volimo Megadeth do smrti pa kokarda cetnichka, pa ona srpska kapica :-) LOL mislim, ozbiljno, mozemo da napravimo neku dobru foru shto se majci tiche, za one ljude sa foruma koji hoce da idu na konceret i da im prirede dochek, a mozemo i za njih po komad :-)) LOL Pa mozemo i da se samoubijemo i da bash nikog nije briga zashto banane nikako da padnu ispod 80 dindzi a ja i dalje pushim filter57!! BUMP ma skreuo sam skroz Rajo
May 4, 200520 yr comment_782162 Tishina tamo koleginice! Shta ce posle vikinzi da rade?! I nece niko da penetrira Davea,covek je ozenjen i gotovo.A o kakvim majicama je rech? ma nema majica da se kupe to je steta,.. a u vrapcu traze mnogo kinti! \ Rajo odakle si?
May 4, 200520 yr comment_782804 Vidi Mustaine, ja sam iz Kosovske Mitrovice, dislociran u Beograd zbog studija narednih 5+n godina! Ne ozbiljno sto se majci tiche, ako nas bude vishe mozemo verovatno i neki popust da dobijemo ali bice to jedan jebeni dezen pa ce da bude shit ako svi budu uniformisani!!! Ja imam Megadeth - Rust in Peace i ne nosim je vec 6 meseci, samo za specijalne prilike - da ne izbledi Imam i ujaka koji drzi stampariju pa bih mogao da ga pitam koji su uslovi kod njega poshto ga nisam video 100 godina Javichu kako stoje stvari!!! A Mustaine, sto se tice moze!!! Rajo
May 4, 200520 yr comment_783095 Samo jedno, minimum za seriju je 10 komada! Ali prvo da vidim da li radi majce i koliko dere Rajo
May 4, 200520 yr comment_783226 ej, evo i mene - nemoj da ste mi zajebali omiljenu temu, poslije cu da `prelistam` sta ste dzvrljali rado bih dosla na koncert ali nadam se da ce praviti opet neku americku turneju na jesen - pa da utvrdim gradivo. btw, dodjavola - ne lozi se toliko na mustaina, u povjerenju da ti kazem da je bacio oko na mene jos u oktobru prosle godine, PLUS - svi ovdje znamo koliko je opasno bacati oci na moje favorite poz
May 4, 200520 yr comment_783523 Samo jedno, minimum za seriju je 10 komada! Ali prvo da vidim da li radi majce i koliko dere Rajo Jedan Peace Sells ovde!
May 5, 200520 yr comment_783548 Samo jedno, minimum za seriju je 10 komada! Ali prvo da vidim da li radi majce i koliko dere Rajo Kaunt mi in.
May 5, 200520 yr comment_783570 najjace je nositi Kill 'Em All majicu sranje je ici na metal koncerte u metal majicama. ja sam na maidene isla u crvenoj majici s nekim fensi natpisom Angel a drugi put sam isla u ruzicastoj varijanti na megadeth sam nosila drecavo crvenu kratku majicu i mislim da cu opet
May 5, 200520 yr comment_783590 pa sad pazi...ne moze odma skidanje! majica i to sa krupnim slovima!!!imam vec ideju ali probacu da smislim jos nesto
May 5, 200520 yr comment_783593 Ti imaš neku želju da mi otmeš svaku radost iz života? Ne, al' onda mora da ti je ultra dosadno.
May 5, 200520 yr comment_783595 pa sad pazi...ne moze odma skidanje! Ma ne mora odma'... Nemoj se samo previše smarati oko, smišljanja... P.S. Jošiću, bitango.
May 5, 200520 yr comment_783610 P.S. Jošiću, bitango. Znam da sam losh I cisto da ne bude spam - ... MEGADETH!
May 5, 200520 yr comment_783615 Ma ne mora odma'... Nemoj se samo previše smarati oko, smišljanja... P.S. Jošiću, bitango. ma smislicu ja to brzo...
May 5, 200520 yr comment_783624 Znam da sam losh I cisto da ne bude spam - ... MEGADETH! Ti si bad to the bone. MEGADETH! Tatjana, možda da uradiš ovako, naprijed da staviš "MEGA" a na etiketu na okovratniku "deth"?