Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 299.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_1926562
Znam da svi znate, ali...

PERO DEFFORMERO LIVE ! ! !

Subota 25.04. Beograd

SKC Velika Sala, 21h

Ovo je definitivno hajlajt naše dosadašnje "karijere" :mhihi: i iskreno se radujemo ovoj fešti! :rockdevil::muzicar:

A sada i zvanično, kao specijalni gosti sviraće i Rumske Klandžije, poznate kao BURNING CIRCLE !!! :rockdevil:

comment_1929207

Bio sad na svirci u sredu u NS-u (ekipa me iscimala).

Bio pun taj Underground/London/kako se vec zove.

Zvuk nije bas bio nesto,ali se,cenim,masa dobro provela :pivopije:

OK vam je ona stvar "Heavi metalac bicu ja" i jos jedna ("Kraljica" mozda?Ima double-drum-beat u pocetnom delu pesme).I naravno stari hit "Dosli smo do kraja puta".Ostale pesme - bah,onako...nisam bas neki fan :) Mada,publika je veoma dobro podrzala npr. onu "Cowboy from Bosnia".

(da se ne shvati pogresno,publika je svaku pesmu podrzala,al opet neke vise,neke manje)

Onaj bubnjar je ludak - napravio je 300 'faca' za vreme svirke :)

Malo-malo pa se nekako "izoblici" (facu) :)

Oko sat vremena svirke,2 bisa - fino.

Primetio sam i da je sniman taj nastup.

Kazem,nisam bas neki extra fan toga sto pravite,meni bi vise odgovaralo da imate drugaciji vokal (smrt narodnjacima :) ),al' mora se priznati Bisketu (valjda se tako zove pevac) da je pravi showman :pivopije:

comment_1930803

Ljudi moji, ono je bio jedan od najboljih koncerata na kojima sam bio! Sad bih rekao da mi se mnogo više svideo i od mnogih koncerata veeeelikih bendova na kojima sam bio, al' neću da se Biške & co ne uobraze ...

Ljudi su neverovatni muzičari, svirka je bila besprekorna, Biške je fantastičan, scebski nastup fenomenalan .... sve u svemu koncert 12/10 !!!!

Treba napomenuti da je predgrupa bila više nego sjajna!! Bili su to BURNING CIRCLE iz Rume, bend koji će sigurno imati blistavu karijeru, kakvu i zaslužuju jer ono što su sinoć pokazali je daleko i od mnogih domaćih ne-demo bendova.

Sve u svemu, koncerta za pamćenje!

comment_1930848

Svirka je bila savršena, moglo je da bude malo više ljudi ali jbg.

Video sam da se koncert snimao, jel to znači da će uskoro neki live DVD?

comment_1930973

Znaci brate, vr' brate!

Burning Circle- fenomenalana svirka, svaka cast!

PERO DEFFORMERO- Sta reci? Nenadjebiva svirka. Bio sam na koncertu "vecih" imena domace i strane scene, ali ovo sinoc je domaci zadatak za sve bendove koji ce da prave svirkie u Srbiji. Nastup, kontak sa publikom, atmosfera, znaci brate ono vr'! Sad vise nema povratka u male sale i tako to, ili Arena,ili Marakana,ili Usce! :rockdevil::rockdevil: