Jump to content

Tomislav Sawyer

Iskreni članovi
  • Posts

    1547
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Tomislav Sawyer

  • Birthday 08/25/1972

Profile Information

  • Location
    NS

Profile Fields

  • Gender
    Male

Tomislav Sawyer's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

6

Reputation

  1. Granulo sunce The Giant, Crawl, The Constant, meni ok. Jako je Smesan helloween momenat u Fight 'em, i tu i tamo stogod. Sharen je album jebi ga, ali nisam ni ocekivao supernovu.
  2. Tomislav Sawyer

    Limbo

    Overengineering. Svaki zip fajl ima u sebi rar arhivu i te rar arhive treba da ekstraktujes u jedan folder, najbolje peske, jednu po jednu. Kad to uradis, selektujes ih sve i iz njih ekstraktujes unl-1lim.exe.
  3. Proporcionalno broju demagoga na forumu. Pera nosi perjanicu, evo sad je i hermetizam prozreo iz fotelje. edit: ma nebitno, gde se ja zalecem.... Nastavite, uzivajte
  4. Ima ih dovoljno za pobedu na izborima. Anyway, sem Soundgardena koji su lagano na mojoj top ten listi of all times, mogu da cujem prvi Audioslave i ponesto sa njegovog prvog solo albuma, ostalo kao da ne postoji.
  5. Meni je Cantrell uvek bio jaci lik od Lejna, tako da nemam nikakav problem.
  6. Moram te klonirati. Ako dobro pamtim ti si jedina zenska osoba od koje sam cuo ovu spiku. Kojoj god da pomenes gardene, odma komentar tipa "jaoo, kako taj tip dobro izgleda" A ushi sestro, to nemas, a?
  7. Bljunes u bokal, pa opet u casu. Eco friendly i A+ klasa potrosnje.
  8. Sad sam preslusavao na myspaceu i kako to da kazem, ja generalno ne volim taj new wave "izvadite mi taj vruc klip kukuruza iz bulje" stil pevanja, ali kapiram da ljudi koji vole ovakvu svirku itekako imaju sta da cuju. Mislim da uopste ne zaostajete za svetskom scenom. Svaka cast.
  9. Ova nova stvar odlicno zvuci, lik peva ko da je pravi. Kad to izlazi?
×
×
  • Create New...