Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

ajmo još jedan live raport, bio sam juče na jednoj jako finoj svirci u sklopu Fête de la musique, pa sam tako video:

Cavalerie - jedan od dva glavna razloga što sam došao, divljačko udaranje u glavu ispod 20 minuta ali iz sve snage, sad su četvorka pošto imaju još jednog gitaristu a kad su svirali obradu I Wanna To Be Your Dog bili su i petorka jer se ukazao Valnoir Metastazis da svira bas. sve u svemu šamaranje kakvo na albumu takvo i na stejdžu, slušajte Cavalerie

Squelette - lokalni oi! heroji, sve po pravilima službe ali sam poslušao jednim uvetom dok sam išao po piva i veganske japanske kolače, domoroci se proveli vrhunski naravno 

onda prvi od dva "glavna" i po mnogo čemu slična benda - Puffer, Kvebečani sa novim albumom o kojem se dosta priča, inače su malo više neki sirovi garažno-uličarski r'n'r ali ima tu i tona panka naravno, pre svega po pevaču koji je btw kao neka nagruvana pank verzija Lijama Galagera, sa sve dairama. super žurka, jako energično, baš volim što videh, a onda:

Béton Armé (videti nekoliko postova gore), verovatno najspominjanije oi! ime u svetu trenutno, takođe sa novim albumom pa zajedno sa braćom iz Puffer gule po Evropi ovih dana. ovde su bili svoji na svome naravno, obožava ih ekipa uveliko, svaka pesma žurka, o-o-o na kilograme, kako bre volim kad vidim bend u pravom trenutku, ništa bolje

inače je veče bilo tamni vilajet za mene jer se na drugom delu grada dešavala svirka Gorilla Biscuits / Speed / Pain of Truth / Jivebomb (i na obe je bio besplatan ulaz, što je rezultiralo prevelikim interesovanjem za obe), otišao sam na ovu jer me je na drugoj strani samo PoT baš vukao, damned if you do damned if you don't ali bilo vrh svakako

• Upvote 1