Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1324309

sve je vec receno, tako da ja nemam sta da dodam o ovom bendu [kad sam uzaludan pa citam celu temu :)]

samo cu reci da su mi prva dva albuma ok iako nisam puno slusao, pesma sa underworld evolution soundtrackahing away me in the tides, mi je naj od njih, a za ovaj crusade ne zelim da se cimam da skidam, eventualno ako ga nabavim od nekog, jer jednostavno ne zasluzuje moju paznju, posle slusanja one nesto nesto conflagration pesme, videh i spot... :udri:

• Replies 977
  • Views 85.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

http://www.trivium.org/board_posts/in-waves-the-new-album   Mene oni još nisu razočarali, neka album bude dobar kao Shogun, i ja zadovoljan.

• Night Prowler
    Night Prowler

http://www.youtube.com/watch?v=zrrUGCf3fUs

• Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu... "Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u"   "Znate, danas sam

comment_1327992

Treba da čujete Heafyja kad gostuje na radiju...ranije je pričao ko gay...doduše i sad je gay, ali gay koji skida i Jamesov način govora...puk'o je...Osećam da kući davi pišu na Jamesa, i stalno ponavlja (u ekstazi: ''biću kao on, biću kao on...'') :) :) :) :)

comment_1328805

Heafy je dilesko...

A što bi rek'o Stole-- Taj kak'i je dilesko, familiju više neće da ima...:):):):)

Gde je bre bolji gitarista, jes' normalan...treba da čuješ i vidiš žive snimke Triviuma, biće ti jasnije.

Edited by Syrant

comment_1328841
@Syrant - brate ono sto je snimljeno, morao je on da odsvira. I onaj drugi gitarista... a realno Jaymz i nije neki gitarista...

Pa i jeste, upravu si...Najbolji gitarista na svetu je Borko Mitić...

comment_1330191

Za Heafyja su svi zakon...

Pa i onaj policajac što iskače na kolovozu i baca se po haubi, kad je bilo mnogo llll...ljudi. :):):):)

comment_1331209
I Kirk :confused: .... jebote ala je on los ...

Kirk je narkoman...

Znaš kad ga neko sretne na ulici pa kaže

''Eno ga Kirk...(pauza)...on je narkoman...'' :):):):)

comment_1331268
Nije vise... ako si gledao Some Kind Of Monster, tu kaze da se izlecio... :):):):)

Mozda se izlecio, ali još ne zna da piše dobro, a kad čita sriče gore nego ovaj naš što se prima za kralja...Dembel (mislim na ovog prestolonaslednika).