Jump to content

Trivium


Recommended Posts

Ne mogu da verujem da je jedan pedercic iz TRIVIUM-a dobio WASHBURN-a od Dimebeg-ove zena da svira na nekom koncertu.Kako neke stvari padaju u pogresne ruke....

 

Možda ju je platio u naturi, mislite o tome. :) :) :) :) :) :) :pivopije:

 

 

@Bleeding Skies

ako pričaš o video nastupu, onda je to sa download-a u Engleskoj, tu su i premijerno izveli Detonation.

Na Rock em ringu, su svirali, ali mislim da nije istog dana kad i metallica.

 

Edited by /ON/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm. Zanimljive chinjenice si naveo @/ON/. Moracu da te ispravim mladicu. Trivium je osnovan 2000. godine, i te godine je Heafy upao u bend. Da potkrepim malo.

Trivium formed in 2000 after the band's original singer saw Heafy perform the Offspring's "Self Esteem" with a drummer at his high school talent show. The band members chose the name Trivium, which is Latin for the intersection between the three schools of learning: grammar, rhetoric and logic, because they liked the way it implied an open-mindedness to different styles, and summed up their musical aesthetic. After a couple of gigs at parties, the original singer quit the band and Heafy took the wheel. For the next two years, the band honed its sound, and in 2002 Heafy won the Best Metal Guitarist Award at the Orlando Metal Awards. Trivium headed into the studio in the beginning of 2003 to record their first high-quality demo disc. From this, German label Lifeforce signed Trivium and sent the band into the studio to record Ember To Inferno.

 

Definitivno je to shto imam sa Rock Am Ringa 2006. Traje pola sata, i najavljuju Metallicu. Pogledaj koncert pa se javi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
E, budimo realni što se tiče Triviuma, čitao sam sve postove na ovoj temi i sa će vi kažem, nebitno što je ovo my lično mišljenje.

Generalno gledano, Trivium su jako loš bend, bez obzira što znaju da sviraju, a i ima gomila bendova koja duplo bolje svira i potkovanija je od njih, ali bez dobrog menadzmenta i zaleđine, uspeha nema. Jebi ga.

 

Nebitno, poenta mog posta je, ako imaš 16-17 godina, Trivium ti može zvučati okej, ložački, ali dobra stvar u svemu tome je, što ćeš preko njih otkriti mnogo bolje bendove. Koliko god trulo zvučalo, ali kad ti Trivium dokurče, zapitaćeš se ima li jače nešto od ovoga, i nabasaćeš na D.R.I, Slayer, Testament, Kreator...(navodim primere)...

 

Trivium je krajnje neorginalan sastav i to se vidi od prvog albuma. Oni su trendovski bend i ništa više od toga. Danas sviraju melodic swedish death, sutra šatro 80's thrash, preko sutra će cepati sweet metal, tapirajući kose, šminkajući se itd, jer to je kul. A, i koji to bend može da odgovori na pitanje novinara ''zašto više ne koristiš growl'', Matt odgovara da je to previše gay, i da im je muka od growl vokala i death metal bendova, koji samo sviraju kurcu. Paradoxalno tome, Heafy peva u onom death metal bendu (zaboravih nejm), i cepa growl (i to onaj gay growl, kako se izjasnio).

 

Znači, Trivium je ok, dok ne napuniš 18, posle toga...ČIBE!

potpisujem samo je i 18 mnogo, premnogo

Trivium je jedan od onih studijskih bendova. Znaju da sviraju, ali su live katastrofa.

ako sa 18 godina nemaju energiju na sceni kad ce?

Pa jbg...ja imam 16 godina, a Heafy je sa 16 godina osvojio Best Metal Guitarist Award na Orlando Metal Awards. Eeee...gde smo mi a gde su oni...

para vrti de burgija nece,

ako je on najbolji gitarista, onda je mastejn dzaba stvarao metal, a maiden moze da okaci karijeru macku o rep

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma da bre.....trivium je sranje sto on jede bananu za doruchak !!!...koji selja ja ne verujem....nikad vise pesmu da cujem od njega.........

STA?! ....i ne steka se za pivo.....svaaaasta....bacaj dics kroz prozor....picka.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako je on najbolji gitarista, onda je mastejn dzaba stvarao metal, a maiden moze da okaci karijeru macku o rep

Hm...ko je rekao da je on najbolji gitarista. Tu pishe da je dobio tu nagradu na Orlando Metal Awards, a to znachi da je najbolji gitarista u Orlandu, ne?

A i ja lichno mislim da je Corey znatno bolji gitarista od njega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...