Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 835
  • Views 86.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Riverside je imao tu neku posebnu atmosferu na Out of Myself koja podseca na raniji Porcupine Tree, i moderniji Pink Floyd, i taj im je album definitivno najbolji, nista pribliznog kvaliteta nisu oni kasnije uradili. Chak mislim da on stoji kao jedan od najboljih prog metal albuma u ovoj dekadi.

Edited by Lunar

A jbg kad me podseca. :haha: Ne muzika nego vokal, i to nesto u glasu, nacin na koji slaze vokalnu melodiju.,.. I to bas u te dve pesme koje navedoh, tacno cujem kako bi ih Davis otpevao. :D Evo skidam OOM, cucu kakav je. ;)

U međuvremenu pusti Egoist Hedonist na YouTube.

Out Of Myself pa sve ostalo. Slazem se sa Lunarom da je to jedan od najboljih prog albuma decenije,u prvih 5 sigurno.

Btw,srecna vam Nova godina. Volim vas sve. 

__GIR32.gif

@ Talvi - Vidim ja da mi, žitelji, ovog podforuma ćemo morati da te prevaspitavamo :haha:

A neće te ni boleti jer smo uglavnom kulturni i fini :P

Javi obavezno kako ti se čini OOM.

Meni je Second Life Syndrome mnogo zreliji album i ambiciozniji od Out of myself......ne znam,do jaja mi je Out of myself samo mi je nekako prelagan .... Ja kad cujem pesmu SLS,tu cujem svu char Riverside-a :D

To mi se sviđa, što su mišljenja podeljena, što samo govori koliko je Riverside bendčina od benda :D

E onu stvar Back To The River mogu da cujem milion puta,nece me nikad smoriti :) Pink Floyd a la Riverside :lol: Kako dobro zvuci to....

Meni je Second Life Syndrome mnogo zreliji album i ambiciozniji od Out of myself......ne znam,do jaja mi je Out of myself samo mi je nekako prelagan .... Ja kad cujem pesmu SLS,tu cujem svu char Riverside-a :D

SLS je odlicna pesma, ali jedna pesma ne cini album ;).

Pa,nisam rekao da su ostale pesme lose xD Sve ostale pesme su odlicne ali ta pesma se istice i po duzini i kvalitetu vise od ostalih :) Nekako hedlajner albuma :) Moglo bi se reci hedlajner svih pesama riverside-a zato sto u tih 15 min moze da se cuje sve sto Riverside kao bend nudi svojim slusaocima :D

Moze ti se oprostiti ako volis samo prva 2 albuma Korna xD Prvi album Korna je genijalan i ja ga volim :) Cekaj ,a SLS jesi slusao? xD

2nd step: karaćemo te :redface::haha:

Ok, ukusi i to, ali brate mislim da si preterao sa tim relacijskim simbolom :haha:

edit: Talvi <=> karanje

Edited by AstralliS

Ne, pazi, u REM-u stvarno uzivam, a ovaj se jedva naterah da slusam, dosadan mi je na prvo slusanje jako. Ali to mozda ima veze i sa mojom vecerasnjom intoksiniranoscu, jebem li ga... :haha:

Ok, ukusi i to, ali brate mislim da si preterao sa tim relacijskim simbolom :haha:

Mnogo. :da: 

I kakvi su to utisci poslije prvog slusanja Riverside-a uopste? :evotigana:

Pusti ga da mu se slegne.

Mada je Rapid Eye Movement jako dobar album. Meni :da:

Volis Korn a ne volis prvi album? Kultni prvi album? xD Blind,Faget,Clown,Ball Tongue? Kultovi? :violent::no::haha:

Ma,kako ti pade na pamet da preskocis Second Life Syndrome,najbolji Riverside album? :lol:

Ko što reče neko, najbolje da si kren'o hronološki, zajebi ti ovo ko šta priča (osim mene, naravno) :haha: