Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 259
  • Views 28.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

http://united-metal.ru/metal/thrash/89443-Download-nuclear-assault-pounder-2015-skachat-320.html

• http://www.youtube.com/watch?v=7KKZ4Y1Whnk

• Pagan Saviour
    Pagan Saviour

Meni je od njih jedino game over tu i tamo,da ih pohvalim ostali albumi mi ne prijaju za slusanje da se tako izrazim.Podsecaju na Death Angel ali su ovi drugi ne uporedivo bolji.

• 1 month later...
comment_1256983

Da li neko ima ideju koliko traje jedan njihov live nastup...posto ovo sto ja znam je sramota...

Cekas nuclear assault 10 godina,onda dodju i odrade 37 minuta svirke...bar toliko traje alive again...u tih 37 minuta su ukljucene skoro sve extra pesme i one 2 slabije sa prva dva albuma...

• Author
comment_1256987

Ne verujem da im nastupi traju toliko kratko koliko traje taj zivi album. Vervatno nisu imali vise dobrih snimaka da stave. Od onoliko pesama koliko imaju (gde je vecina, sitini za volju, kratka), bilo bi bruka da ne mogu da sastave set od bar sat vremena.

comment_1257062

Slazem se, zao mi je sto taj bend nije nastavio uzlaznom putanjom posle Handle With Care-a... Inace njihova naj pesma je po meni New Song :D

ja sam od njih slušao samo game over i handle with care i mogu da kažem da mi je bolji handle definitivno. handle with care je cool album. slažem se sa jabbom da je new song kidačina od pesme.

• Author
comment_1257122

Realno gledano, "Survive" i "Handle With Care" su produkcijski bolji albumi od "Game Over", samo nekome vise moze da se svide ideje na njemu.

Vrlo je zanimljiv i "Out Of Order", poslednji sa originalnom postavom, gde su svi pevali na albumu. Posle Konelija, verovatno najbolji glas (za ovakvu svirku) ima bubnjar Glen Evans.

comment_1259997

Ja sam sad zbunjen, imam neki album, pise da se zove Something wicked, ja za taj album nisam cuo. Da to nije ovaj novi?(mozda su mi lose napisali naziv kada su mi narezali)

Inace, album jako dosadan...

Edited by Strahinja