Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_106641

pa listajuci bazu primeto sam da sem teme za obradu sistersa ovaj odlican bend nije pominjan.pa zato i ova tema mislim imaju oni mnogo dobrih stvari sem tog templa(koji nije toliko los).no sta mislite o njima i bla bla?

• Replies 196
  • Views 25.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_111722

Juce sam se vratila iz Madjarske,i donela Crematory-Remind.To je dupli disk(na jednom su najbolje pesme uzivo izvedene,a na drugom njihov demo iz '92. i neke pesme sa singla Fly(+ nem. verzija Tears of time)),sa booklet-om od 60 strana(kompletna biografija,diskografija + slike)!!!

Upravo se drogiram njime...

• 2 weeks later...
comment_118055

Juce sam se vratila iz Madjarske,i donela Crematory-Remind.To je dupli disk(na jednom su najbolje pesme uzivo izvedene,a na drugom njihov demo iz '92. i neke pesme sa singla Fly(+ nem. verzija Tears of time)),sa booklet-om od 60 strana(kompletna biografija,diskografija + slike)!!!

Imam to izdanje,nabavio sam ga prije tacno godinu dana i preslusao X puta.Koncert je fenomenalan,sa svakog albuma hronoloski su svirali po 2-4 pjesme.Produkcija besprijekorna,samo mi je zao sto nema zenskih vokala na odgovarajucim pjesmama.

Na kutiji mi stoji naljepnica da je limitirano izdanje.Booklet je ogroman,milion slika iz svih perioda benda,ali je sve na njemackom.Angel,reci mi da li je i tvoje izdanje kao ovo moje, posto ne znam zbog cega je moje limtirano,sta ima odn. sta nema u odnosu na ostala?

comment_118780

Imam to izdanje,nabavio sam ga prije tacno godinu dana i preslusao X puta.Koncert je fenomenalan,sa svakog albuma hronoloski su svirali po 2-4 pjesme.Produkcija besprijekorna,samo mi je zao sto nema zenskih vokala na odgovarajucim pjesmama.

Na kutiji mi stoji naljepnica da je limitirano izdanje.Booklet je ogroman,milion slika iz svih perioda benda,ali je sve na njemackom.Angel,reci mi da li je i tvoje izdanje kao ovo moje, posto ne znam zbog cega je moje limtirano,sta ima odn. sta nema u odnosu na ostala?

Ja bih rekla da je to-to.Limitirano je iz razloga sto ima bonus disk(onaj demo+pesme sa singla Fly).Nego,da li si provalio onaj deo u pesmi Take kada Mattias-u puca glas smile.gifsmile.gifsmile.gif ?Joj,ja sam umrla od smeha kad sam cula.Inace,sve ostalo je cista perfekcija(najezim se svaki put kad cujem pocetak Shadows of mine ili Tears of time).

comment_119718

od njih imam samo spot za "The Fallen", gotiva spot i muzika nije losa, ali ipak ne da mi se nabaviti cd :ne: biggrin.gif

Pa,"The fallen" i nije bas pesma u klasicnom Crematory stilu,malo je blaza.No,bez obzira na to,obavezno nabavi album "Believe"(po mom misljenju to im je najbolji). biggrin.gifa: biggrin.gifa:

• 2 months later...
comment_150865

Odlican bend! Jedan of favoritea mojih svakako. Obozavam sve sto su do sad izdali, nemaju stvarno ni jedan los album. Mozda bih izdvojio njihove ranije albume, radjene u mracnijem death/gothic fazonu.

P.S. ne znam da li znate (verovatno da znate smile.gif ), ali momci su su se rasformirali jos pre oko 2 god. sa obecanjem da ce nastaviti da se bave muzikom i verovatno izdaju neke nove stvari u buducnosti. Interesantno je i cime se bave u "stvarnom" zivotu ljudi iz benda, ne secam se sad tacno ali sam se slatko smejao. smile.gif

comment_153457

Odlican i origianalan bend.

Steta sto su se raspali...

ponovo su se okupili i ovih dana snimaju biggrin.gif

Haha, to je dobro cuti.

Mada su meni najbolji bili u periodu "Tears of Time" pesme (Illusions). Ovi clean vokali im ne pristaju preterano.

• 2 weeks later...