Jump to content

хипербилирубинонемија

Iskreni članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by хипербилирубинонемија

  1. Za pravljenje vrata možeš ici kod Žana ili Mirka(pod uslovom da si iz Beograda).Žanov tel imam, i on je: 064/1466364. Kad prodje ovo novogod. ludilo, cimni ga, pa ces znati koliko je pravljenje vrata. Mirkov tel nemam, jebga. A ako hoces da kupis vrat, onda jebga ne znam. I onda ces morati da ides kod nekoga da ti taj vrat namesti kako treba. Shtull! Jebga...
  2. Na krovu se dimnjak pusi, na tavanu meso susi, sa sam seljak u srcu i dusi... Kriv sam.Brate,mi se mozda i znamo...
  3. Potreban bubnjar za ozbiljan rad u black metal bendu.Za pocetak u planu obrade Dimmu Borgir,Borknagar,Vintersorg...Podrazumeva se i autorski rad. Kontakt:Nebojsa Telefon:063/8824391 ili 011/3320441
  4. 700 kinti!?Pa oni ce proci gore od Milica Vukasinovica!Moci ce da se igra fudbal u sali Ajd' ovako-ja nosim loptu a ostali samo nek nabave cigle za male golice!
  5. Klavijaturista(on ili ona)za rad u melodic black bendu(za prvo vreme obrade Vintersorg,Borknagar,Havayoth-iako ovo poslednje nije black,i jos toga). Religiozna(extremni vidovi) opterecenost nije pozeljna.Ne planiramo se ogranicavati samo na black. Zainteresovani(ako ih ikad bude)neka me kontaktiraju preko pp. P.S.Potrebno je da ta osoba poseduje svoje klavijature.
  6. Cak i da stvarno imas tih 100 god kao sto ti pise u profilu(a sudeci po tvojoj prici nemas vise od 16),nemas pravo da vredjas druge na forumu i da blebetas o nekim mecima u celo i sl.Covek je rekao svoje misljenje a ako se ti sa njim ne slazes ubedi ga u suprotno nekim argumentima za promenu. P.S.Nisu hoperi krivi za propast muzike,vec smaraci koji ne vide dalje od svog nosa(bilo koje muzicke opredeljenosti)!
  7. Jedan od boljih goth metal bendova!Imam 2 albuma a najbolja stvar je ubedljivo Sister Misery(cini mi se da je 10.na Downhearted-u).
  8. Ko od sada izvredja Vintersorga ode mu glava! a: Svako ima pravo na svoje mishljenje ali cinjenice se ne smeju zanemarivati.Covek je izvanredni multiinstrumentalista,a sto se tice komponovanja muzike i pisanja textova produktivniji je od 90%metal muzicara danas(a da pri tom ne pise o istrosenim satanskim sranjima ili o zmajevima i carobnjacima).Sto se tice njegovog glasa-definitivno nije Kiske,Tobias ili Timo Kotipelto ali u okviru svog pravca sjajan je-jedva malo ispod Vortex-a! Zimska Tuga rules!
  9. Regret sa Alternative 4 je genijalna stvar.Sjajan text!
  10. Naravno da ih volim ali mislim da ova tema vec postiji na p`n`p forumu. Ipak se oni smatraju jednim od osnivaca prog metala. Josh jedna stvar-pishe se zajedno QUEENSRYCHE! Izvini sto ovako smaram ali nisam mogao da izdrzim da te ne ispravim!
  11. Ad Noctum i Revolt su 2 najsavrshenije pesme koje sam cuo u poslednje vreme.Iako mnogo vishe gotivim Andreas-a(Vintersorga)i kao lika i kao pevaca mislim da je Vortex-ov clean vishe odgovarao atmosferi koju pravi ovaj bend.
  12. postoji bend Sunseth Sphere(bas se ovako pishe)nisam nazalost video da se prodaje ni na jednom mestu osim preko rock express-a
  13. ma cudo je da jos nisam poslusao novi ali dok ga ne poslusam ostajem pri tome da im je najbolja stvar do sada the accolade
  14. balada jebe k**u a to je mozda najbolja stvar koju je on i napravio "...I wanna hurt you just to hear you screaming my name..." zdrava doza sadizma!
  15. lepe obrade oni rade npr.surfin`bird(ramones)i recimo iron fist(motorhead) ali do sad najbolja stvar mi je(uprkos mishljenjima mnogih) napalm in the morning sa M-16!
  16. Kai je definitivno hiperaktivni genije kakav se jednom radja a najbolji albumi po meni su land of the free i power plant
  17. Act Seven je jedan od najboljih albuma koje sam slusao u zivotu,a od stvari moonlight se uvek najezim koliko je dobra
  18. Da li neko zna gde mogu da nabavim poslednja 2 albuma?
×
×
  • Create New...