October 15, 200717 yr Author comment_1513808 Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
October 17, 200717 yr Author comment_1515108 Svirka Svirka Svirka !!! 24. oktobra (sreda) 2007. LivinRoom SKC BROKEN STRINGS plus gosti: SOUNDRISE pocetak 21h ulaz 150 din Dodjite da se provedemo, iskacemo i popijemo!!!! Nadam se da se vidimo tamo, Pozdrav
October 26, 200717 yr comment_1519962 meni pravo bilo zao bogdana kad su ga savatale one zene ispred wca
October 31, 200717 yr Author comment_1523552 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KAKAV KRETEN!!!!! STRAVA JE FOTKA... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
November 17, 200717 yr comment_1534523 Jel smo smorili vec? Nesto mi je slabo bilo komentara sa poslednje svirke! Izgleda kao da je manje ljudi na yum-u ili mi se samo tako cini! Evo i ja se solidarisem sa ostatkom ljudi i nemogu docekati izlazak albuma! Sve sto bih vam mogao reci je U S K O R O ! Mada vam je verovatno muka od toga! E pa i nama je ali kao sto vec dobro znate nije sve do nas! Cim budemo znali nesto konkretno ima da lajemo na sva usta i da okacimo po celom netu! Do tada... Pozzzz Hvala puno @IRA za slicke sa svirke ako ih ima jos slobodno podelite sa nama!
December 2, 200717 yr comment_1543428 album ? kad ? ps o kako sam dosadna. pliz sorry ljudi ali kaaaaaaaad ?
December 2, 200717 yr comment_1543486 videla sam onaj bulletin na spejsu, ali kad sam otisla u mamut gledali su me kao palu sa marsa.
December 3, 200717 yr comment_1543627 Da ne bude zabune...Album je pusten da se stampa u PGP-u 26. novembra.Rekli su nam da ce prodaja albuma kasniti 15-tak dana, ali nam nisu rekli tacan datum izlaska. Cim budemo saznali javljamo, a ovo do sada za stampanje nismo obavestavali jer je to sporedna stvar u odnosu na izlazak albuma. Ali vrlo uskoro ce biti
December 3, 200717 yr Author comment_1543796 Upravo tako. Elem, drage moje i dragi moji, aktivni posetioci nasih svirki, blejaci koji su tu slucajno zalutali, postovaoci i prijatelji benda, napunismo mi 6 godina. Hvala svima na lepim zeljama, i tako... Iskreno se nadamo da ce se album pojaviti u prodaji do kraja ove godine, tako da ako nemate ideju sta bi voljenoj/dragoj/ osobi, drugaru/drugarici, roditelju, klincima, baki ili deki kupili za Novu godinu, eto ideje. Pravi porodicni poklon! Samo da najavim da cemo ovu godinu privesti kraju radno i pesmom!!! ha ha ha!!! 26. decembra, sreda, sviracemo u Dangubi, a svi detalji oko svirke bice uskoro. Do tada, pozdrav
December 3, 200717 yr comment_1543884 Srecan rodjendan momci! Ih nismo znali mogli smo da se organizujemo nesto zajedno posto i mi slavimo