January 15, 200619 yr Author comment_996852 Hvala, nama je bilo mnogo dobro. Jedino sto smo se nacekali posto smo svirali pretposlednji, ali je ostalo dosta ljudi i atmosfera je bila mnooogo dobra. Hvala jos jednom, bilo je super. Veliko hvala svima koji su se na kraju popeli na binu!!!!! Svirali smo: 1. Zice 2. Tonovi 3. State of love and trust 4. Rekvijem 5. Bermude Veliki pozdrav svima, i vidimo se 28.!!! jos se ne zna redosled sviranja, bice javljeno!!!
January 15, 200619 yr comment_996978 rekvijem je prelepa! tonovi i bermude klasika odlicno je bilo. pogotovo ono penjanje na binu
January 15, 200619 yr comment_996996 Ja stvarno ne znam shta vishe da vam kazhem a da vi vetj to ne znate.......jbg,ja netju motji da dodjem 28-og zbog ispita.....ali zato sam se sinotj iskakao za sve pare.....
January 15, 200619 yr comment_997029 Sinoc je bilo extra... guzvanje, skakanje, penjanje na binu... Pesma Rekvijem je bas super, mnooooogo mi se svidja!
January 15, 200619 yr comment_997081 Veliko hvala svima koji su se na kraju popeli na binu!!!!! hahaha taj momenat je bio highlight. (azal i ja smo zagrlili dzeta drugi put.) keep on rockin'
January 15, 200619 yr comment_997304 Broken Strings is a Christian Rock Band out of the small town of Glen Rose, Texas. They perform for many venues, churches, festivals. http://www.brokenstringsmusic.com/
January 15, 200619 yr comment_997385 (azal i ja smo zagrlili dzeta drugi put.) Bas mi je krivo sto nisam bila sinoc. 28og dolazim 100%
January 15, 200619 yr comment_997671 Call me neprosvecenom ali gde moze da se nadje muzika vaseg benda na disku>U bilo kom formatu? U SKC u je bilo fenomenalno.Ja sam ostala samo zbog vas.Stvarno ste sjajan bend koji treba da se pojavi u svetu a da pritom se zna da potice sa ovih prostora. Puno pozdrava sjajnom bendu.......Naucila sam refrene na svirci....
January 16, 200619 yr Author comment_997820 @ Tinea - da znam, ja kad sam to video pre nekih dve godine otprilike, vristao sam od smeha. Inace, ja sam naleteo na jos otprilike 5 bendova koji se isto tako zovu, i to su jedan ili dva iz Australije. @ Greenenn - hvala puno za pozitivne komentare, a za cd nije frka, ponecu ti u dom omladine 28. ako budes mogla da dodjes. Pozdrav
January 16, 200619 yr comment_997911 jao, nemate pojma kako mi je krivo sto sam propustio tu binu na bermudama... bilo mi mnogo vruce, pa rek'o malo da se ohladim napolju, a za to vreme na bini: "vodi me na bermuuDEEEEEEEE!!!!!!"... bar je djiga odradio posao, a?
January 16, 200619 yr comment_998089 a djole, mogu li ja ikako da dobijem rekvijem??? i nije bila nijedna od one dve koliko cete svirati 28og?
January 16, 200619 yr comment_998183 e, pa, Djole, ja imam 28. kolokvijum i posle toga dolazim da pijemo, pa se ti snadji :drinkerz:
January 16, 200619 yr comment_998200 Momci, prvi put sam vas slusao 14. i mogu vam reci da ste me odusevili i pesmama i nastupom, jednostavno atmosferom! Svaka cast, samo napred!
January 16, 200619 yr Author comment_998670 Hvala puno, ja ne znam sto ste se vi toliko istripovali da vam je svirka bila losa. Ja sam vas takodje prvi put slusao, i skroz je dobro bilo. Mada ok, drugacije cujes na bini a drugacije dole. pozdrav. @ Bibili - dobijas update demo-a, plus jos nesto... Sto se tice starijih pesama, to smo skoro i prestali da sviramo, ali ajd' opet da ti kazem, pokusacu da ih nagovorim. Ali ne obecavam @ Pajaga - iako znas da mi bas i ne pijemo, ali ajde, da ti ucinim...
January 16, 200619 yr comment_998821 @ Pajaga - iako znas da mi bas i ne pijemo, ali ajde, da ti ucinim... e, fala, matori, bas si LAF
January 16, 200619 yr comment_998945 @ Bibili - dobijas update demo-a, plus jos nesto... Sto se tice starijih pesama, to smo skoro i prestali da sviramo, ali ajd' opet da ti kazem, pokusacu da ih nagovorim. Ali ne obecavam sad mogu da idem na miru da spavam @ Pajaga - iako znas da mi bas i ne pijemo, ali ajde, da ti ucinim... divan si kako se zrtvujes zbog prijatelja
January 17, 200619 yr Author comment_999226 Pazi, u nevolji se prijatelj poznaje. A ja bi za Pajagu i bure piva ako treba...
January 17, 200619 yr comment_999455 broken strings...??? SMECJE. BIG TIME. Evo ga ovaj, smartass! Brate, iskreno, ja mislim da nikoga ovde na zanima sta "vase visocanstvo" misli o bendu! A ako si vec osecao zelju da nesto kazes mogao si to mnogo lepse! A cucemo tvoj bend, ako ikad budes negde i sa nekim svirao, a sa takvim mnogo-sam-pametan-naslusan-i-najjaci-sam-lik stavom moci ces da sviras samo u svojoj sobi! Manje se druzi sa Sunrayom!
January 17, 200619 yr Author comment_999546 @ Darijus - ok. Svakom po volji. Sad ce opet pljuvka po nekoliko strana. Iskulirajte.
January 17, 200619 yr comment_999772 e, ako paralelni svet bude svirao 2. to ce biti razlog vise da ih cujem... (if you know what i mean)
January 18, 200619 yr comment_1000525 Evo ga ovaj, smartass! Brate, iskreno, ja mislim da nikoga ovde na zanima sta "vase visocanstvo" misli o bendu! A ako si vec osecao zelju da nesto kazes mogao si to mnogo lepse! A cucemo tvoj bend, ako ikad budes negde i sa nekim svirao, a sa takvim mnogo-sam-pametan-naslusan-i-najjaci-sam-lik stavom moci ces da sviras samo u svojoj sobi! Manje se druzi sa Sunrayom! bitno da ti imas savrseno izgradjen stav prema ljudima koje u zivotu nisi video... jel te neko pitao nesto...??? jel sam o tvom bendu rek'o nesto lose...??? evo stringer lepo napis'o...pametnom coveku ne treba mnogo da shvati ovo kao zezanje pre svega...ne uvredu...
January 18, 200619 yr comment_1000639 evo stringer lepo napis'o...pametnom coveku ne treba mnogo da shvati ovo kao zezanje pre svega...ne uvredu... m da stringe je car. svaka cast