Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 686
  • Views 58.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad sam ti kliknuo na link i nikad više

• Will-O-The-Wisp
    Will-O-The-Wisp

Kratko i jasno: netalentovani muzicari koji vise proizvedu sranja u dva albuma, nego deset slonova za zivota!

• Znaci,zadnji put sansa da se vide uzivo...   Gledam,ovog leta i jeseni su na severnoamerickoj turneji,a sledece godine dolaze u Evropu. Videcemo dal ce svratiti negde blizu.Da ih odgledam jos jedno

• 2 weeks later...
  • Author
comment_1644656

Nije losa stvar,ali nije ni nista posebno.U svakom slucaju,drago mi je sto su se u neku ruku,vratili prepoznatljivom Motley Crue zvuku.Iako,setite se da su i na proslom albumu bile dve tipicne MC stvari,"Hell On High Heels" i "Punched In The Teeth By Love",a ostalo bio neki ocajni moderni punk-rock derivat.Samo da nas i ovaj put tako ne zajebu.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1686945
I ja bih najvise voleo kad bi dosli u Srbiju,ali tesko :(

To samo u Americi moze da prodje...

Tako je u Americi su stvarno veliki a u Evropi nisu bas. Jedino sto su isli u Evropu na festivalsku turneju sa M.O.R

gledao sam ih 1991 -e na Monsters of rock festivalu u Budimpesti ..jebi ga bili su tada u najboljoj formi.

a pre dve godine ovde u Kanadi nisam hteo da odem na koncet mislio sam se ko zna na sta to danas lici ali ajde otisao sam

I iznenadili su me parvi cirkus jebeno dobar koncert bio ..da i najbolje zenske na tom koncertu :)

comment_1689331
gledao sam ih 1991 -e na Monsters of rock festivalu u Budimpesti ..jebi ga bili su tada u najboljoj formi.

Da...nikad necu prezaliti sto nisam otisao tad na to :(

(mada,ne znam ni kako bih otisao;imao sam 12 godina :) )

da i najbolje zenske na tom koncertu :)

:):pivopije:

comment_1694171
Kratko i jasno: netalentovani muzicari koji vise proizvedu sranja u dva albuma, nego deset slonova za zivota! ;)

tipični američki kreteni - pogledajte im žene, sve sam božji silikon, više plastike nego u fabrici rumaplast.

najgori mogući kič ikada, nisam ih mogao smisliti ni kao klinac u 6om osnovne kad su se svi palili na tu bratiju.

kad su imali reunion gledao sam na vh1 snimanje neke njihove pesme, onaj magarac vince nije mogao da otpeva najosnovnije melodije, desmond child ga ispravljao 100 puta i pevao mu u studiju.