lemmy sixx Posted March 6, 2002 Report Share Posted March 6, 2002 Licno ih volim.Pogotovo album "Dr.Feelgood"!Odlicni su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted March 6, 2002 Report Share Posted March 6, 2002 slusao sam samo par stvari kad sam od bivse ribe nabavio neku njihovu kompilaciju... pa za neka dva-tri preslusavanja mogu reci da nisu losi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 8, 2002 Report Share Posted March 8, 2002 Kratko i jasno: netalentovani muzicari koji vise proizvedu sranja u dva albuma, nego deset slonova za zivota! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 8, 2002 Author Report Share Posted March 8, 2002 A po kom tvom kriterijumu su oni netalentovani muzicari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 9, 2002 Report Share Posted March 9, 2002 Hahahahaha! Al' je ovo suvisno pitanje! Je l' ti dovoljan ovaj kriterijum: nemaju pojma sa svirkom, glupave su im pjesme . . . and they suck! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 9, 2002 Author Report Share Posted March 9, 2002 Woooaaahhhh...al' si kreativan...argumenti su ti jaca strana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 9, 2002 Report Share Posted March 9, 2002 A sta bi ti - da ti drzim predavanje iz teorije metal muzike!? Rekao sam da su im tekstovi losi, da im je svirka glupava, vokal ocajan... Ja nisam ni tebe primjetio da navedes zasto su dobri! Mislim okoreli pozeri i nevidjena komercijala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted March 9, 2002 Report Share Posted March 9, 2002 Kratko i jasno: netalentovani muzicari koji vise proizvedu sranja u dva albuma, nego deset slonova za zivota! Ah, da, definicija svega sto ne valja u americkoj muzici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 11, 2002 Author Report Share Posted March 11, 2002 Kakvi ste vi tek muzicari ako govorite za Nikki-a & comp. da su losi?Da li ste vi uopste muzicari?Oni sviraju odlicno,priznajem da su im text-ovi losija strana ali se uklapaju u atmosferu.A sta vi mislite,da bi bend takvog usmerenja trebao pisati text-ove kao npr.Slayer?Nikako!Ovako je sasvim ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 11, 2002 Report Share Posted March 11, 2002 Lemmy, pazi njihovi tekstovi su stvarno losi! Mislim samo pogledaj ovo sto si naveo "Dr. Feelgood"! Mis'im samo jos da zapjevaju: "Nema lijeka apoteka"! Takodje i svirka im je losa! Nije mi jasno kako mozes pored velicina kao sto su AC/DC i Motorhead (koje ti ocigledno obozavas) da slusas ove glam pozere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 11, 2002 Author Report Share Posted March 11, 2002 Tebi su njihovi text-ovi losi a meni su ok!Tebi je njihova muzika losa a meni je ok!U tome i jeste stvar,sto su ukusi razliciti.Ako vec tako mislis,onda reci "Meni se to ne svidja" a nemoj reci "To je sranje"! Za takvu vrstu izrazavanja emocija postoji New wave forum ! I dobro si primetio,Motorhead obozavam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 13, 2002 Report Share Posted March 13, 2002 Hehehe, pa kad kazem: "To je sranje" to je moje misljenje i prema tome ja u tome ne vidim nista sem sranje zato i kazem da je to sranje! Ti to volis - tvoja stvar, ja ne volim - moja stvar!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 13, 2002 Author Report Share Posted March 13, 2002 Ok,ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 14, 2002 Report Share Posted March 14, 2002 Ma, Lemmy, ma ja samo volim da te nerviram! 8) 8O :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 14, 2002 Author Report Share Posted March 14, 2002 Treba puno da bi se ja iznervirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 14, 2002 Report Share Posted March 14, 2002 Hehe! Ne izgleda da je bas tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 14, 2002 Author Report Share Posted March 14, 2002 A po cemu molim te? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 15, 2002 Report Share Posted March 15, 2002 Vidis, samim tim sto hoces da mi nametnes da slusam Motley Crue. Uostalom pogledaj onu temu oko Metallice! Hehehe. Cak si me pocastio i da serem! See what I mean!? Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 15, 2002 Author Report Share Posted March 15, 2002 Ja hocu da ti nametnem da slusas Motley?Zabole me sta ti slusas i ne pada mi na pamet da ti nesto namecem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 16, 2002 Report Share Posted March 16, 2002 Vidis o cemu ti pricam!? 8O :roll: :idea: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 18, 2002 Author Report Share Posted March 18, 2002 Woaaahhhh 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted March 20, 2002 Report Share Posted March 20, 2002 Hehehe! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 20, 2002 Author Report Share Posted March 20, 2002 8) !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted March 25, 2002 Report Share Posted March 25, 2002 BRRRRR.... dobio sam Generation Swine i odmah sam ga prosledio dalje... Pitajte Atomanta kako mu se svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorn's essence Posted March 25, 2002 Report Share Posted March 25, 2002 Pozeraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts