Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 291.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Defunctus
    Defunctus

Pa to je jedino sto Pavao ovde radi...obavesti o nekom koncertu,nabroji koliko su puta dolazili ranije dolazili u Hrvatsku,onda pocne da uporedjuje te nastupe sa nastupima nekih drugih bendova,cisto d

• Logan Mader
    Logan Mader

Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci p

• Ma ovo ne mora da znaci da si gej. Mozda likovi samo vole da se maskiraju!!! Pravi gej je gej u dusi, a ona pesma gore odaje dusu gejcine.

comment_467865
Inace,The Quiet Place...kad sm je prvi put cuo bio sam zgrozen,ali mi je pesma tako usla u usi da to nije normalno!Nije to nestos tto ja inace slusam,ali,jebiga,svidja mi se.

e pa jbg ako cemo tako...kad bih slusala draganu mirkovic i celu jebenu grand produkciju i ja bih zavolela (s obzirom kolko truju ovaj vec napacen narod)ali ne dozovljavam da mi taj trash opsedne um.sta mi se svidi na prvo slusanje,na tome i ostane.

as I said already,svi albumi pre claymana su majka icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

comment_471315

Sto se tice In Flamesa, obozavam ih - bar 2h dnevno ih slusam, stvarno odlicna grupa. Nisam cuo poslednji album ali po vasim komentarima bolje da ni ne cujem!

comment_472699
Sto se tice In Flamesa, obozavam ih - bar 2h dnevno ih slusam, stvarno odlicna grupa. Nisam cuo poslednji album ali po vasim komentarima bolje da ni ne cujem!

Ako volis nu-metal onda kupi novi cd,ako cenis In Flames zbog onoga sto su predstavljali na metal sceni onda nemoj kupiti novi cd

comment_477822

Oboooozavam In Flames ali takodje nemam poslednji album - mozda ga nabavim, ko zna ali zato sve ostalo - 10/10 sto se mene tice!

Nemam NAJomiljeniju pesmu (jer ne mogu da se odlucim izmedju milion odlicnih) ali zato imam gomilu omiljenih inace po meni album The Jester Race cisto savrsenstvo!

Pozdrav

comment_478057

same story icon_wink.gif to je najlepshi osecaj , kad nesto konstantno slushash i znas da ti nikad nece dosaditi . kad krene uvodna moonshield...ostale pesme se samo nadovezuju .

ja se ovde zezam sa ljudima da ovaj zadnji nista ne valja..album je ok . ali , ne cenim to sto su se prodali i do krajnosti iskomercijalizovali . da ne znam kakve su ranije albume pravili , sigurno bi mi sad bili jedan od omiljenijih bendova . ali ovako... :|

sad pichi artifacts of the black rain \m/