Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Molim vas zovite me na sledecu probu...Hocu da vidim Vanju kralja... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Samo ako obecas da se neces napiti. mhihi.gifmhihi.gif

• Replies 1.6k
  • Views 127.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel vam je sada, kada silni fanovi hoce da dodju na probu, jasno kakvu ljudinu dovodite u bend?

Edited by Rizzen

• Author
Jel vam je sada, kada silni fanovi hoce da dodju na probu, jasno kakvu ljudinu dovodite u bend?

ne... meni nije jasno... sve mi deluje sumnjovo... i mislim da ste svi vi imaginarni... pa i taj Vanja... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ja mislim da je najbolje da prvu sledecu probu organizujete u SKC-u s obzirom koliko ljudi dolazi. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif (i da naplacujete ulaz da ljudi vide Vanju) icon_smile.gif

auh... to je onaj vanja sto je glumio u Jeleni, i sto je pobedio na ruskom ruletu, i pokazao koliko je stupid! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Kad ce bre te autorske?! Nadam se da je bassista ok. PS. Pileci ko ti je onaj na avataru. icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifph34r.gifph34r.giforangelistening.gif

auh... to je onaj vanja sto je glumio u Jeleni, i sto je pobedio na ruskom ruletu, i pokazao koliko je stupid! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Oh my God, what blasphemy! icon_smile.gif

O Vanji samo lepe reci molim! mrred.gif

icon_biggrin.gif

Edited by Acid Rain

Nemoj neko Vanju da dira! violent.gif

Edited by Rizzen

• 2 weeks later...

Kako je prosla proba sa Vanjom?

Proba je prosla vrlo dobro.Sve koje zanima kako zvuchimo sa Vanjom,neka dodju na svirku u filozof pa ce videti. icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Edited by Vick Tim

Rattle Head ucestvuje na demo mastersu u subotu, 25. juna u SKC-u.

Vidimo se tamo pivopije.gif

E bre, kako se ja kreten ne setih da ti preporucim njega???!!! Vanja je strasan basista i apsolutni car, s tim de je totalno lud, videcete vec i sami, napravili ste pravi izbor definitivno! Pozdrav i pozdravi mi Vanjushku kad ga vidis/cujes.

Vanja je kralj!!! icon_da.gif

e bre, kako bre odlozise svirku za 2.jul wallbash.gifwallbash.gif , tad je i marcuss. jebiga gledacu vas u superfinalu icon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...
Vanja je kralj!!! icon_da.gif

ja sam odusevljena covekom..ovim putem saljem mu pozdrave i da se povredi sutra (i ostale) kako je obecao... icon_biggrin.gif

Kako jedva jebeno čekam da vidim tog Spasić-looking-character lika! icon_smile.gif I dalje ne mogu da verujem da postoji još neko tako lud.

Dobro ljudi, svirka sinoc - jel ima nekom da se svidelo....? Nekome da se nije svidelo? Imate neke komentare/kritike?

Raspalite.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.