Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Video sam danas Mrkija na Metropolisu kao i spot. Just fine... icon_mrgreen.gif

• Replies 3.5k
  • Views 304.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

• Author

Da da znam za bug na sajtu za pesmu. Nema frke u sledecem updaitu ce to da se sredi. A bice i spot mislim da ce biti izmedju 20 i 40 mega. Da bude malo bolja slika.

Ja i dalje ne znam cemu onaj playback u Jutarnjem programu kad ste vec imali instrumente... icon_uhoh.gif

• Author

Imali smo samo bubanj djevojko. Gitare su bile radi fore, a i onaj studio nije bio za svirku.

I da su imali sve treba puno tehnike i povezivanja i mixovanja da se uradi da bi to mogli ljudi na tv ekranima da cuju icon_wink.gifpivopije.gif

Aj stavite taj spot da skidam ...Nevazno koliko mb ima icon_wink.gif

Spot stize uskoro. Bice za download i za stream.Inace, Metropolis ga vec pusta u prepodnevnim terminima...

Spot stize uskoro. Bice za download i za stream.Inace, Metropolis ga vec pusta u prepodnevnim terminima...

That's right nigga... icon_da.gif

• Author

Zelja ti je porucio da je od danas na netu i da pazljivo posmatra tvoje crnacko dupe

Zelja ti je porucio da je od danas na netu i da pazljivo posmatra tvoje crnacko dupe

Zelja the who?

kakav nigga,nije ti ovo west coast,aj na tekilu ako imas para...i jos po nesto,crna pumo

pivopije.gif

kakav nigga,nije ti ovo west coast,ajd na tekilu ako imas para,crna lasice

pivopije.gif

gledao sam vas na rocktagonu,cini mi se da Mrki ima vojvodjanski naglasak icon_cool.gif

super vam je spot

p.s. poz za voditeljku the charmed one pivopije.gif

• Author

evo stigo zelja

bice nam veselja

i zezanja raznog

sve dok zesce ne protera

naseg crnog pantera.

Poslao mi je pp...svestan sam da je moje zgodno nigga dupe u realnoj opasnosti icon_da.gif ...ali ni moja dva arsina nisu za bacanje no.gif ...necija prdara ce stradati...to je izvesno... mhihi.gif

poz... musik20.gif

Bez komentara sto se spota tice, jer kad nesto kazem, dobijam pretece telefonske pozive od Dusana. PO MILIONITI PUT, LJUDI, ne opterecujte se toliko tudjim misljenjem...

dusanov telefon povremeno ne radi tako da ne moze nikom da preti,sad ce morati da salje preteca pisma ph34r.gif

slushao sam vas na demo expresu u zajecharu (kada smo i mi svirali) i mogu da kazhem samo da razbijate ... samo tako nastavite ... a album moram da nabavim (da kupim , ne da skidam sa neta xD )

Jedino ja ne videh taj spot...... icon_cry.gif

233.gif

• Author

bice uskoro svuda. Nismo imali vremena ovijeh dana zbog ispita