Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 303.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

• Author

kad prodju ove premijere do kraja nedelje pocinjemo ponovo da vezbamo paklenim ritmom po kome smo poznati i onda lepo da uradimo ovu svirku sto smo trebali i tako da izdajemo polako ovaj album.

Svirali su momci u Sapcu i odusevili su me... Stay brutal... Dobar bend jos bolja muzika. SUPPORT

• Author

hvala brate evo sutra je ta premijera i vracamo se starim vodama vezbanja i krecemo ponovo ceo krug zajebane svirke i tako

• Author

bilo nam je do jaja sinoc, nekako sam se usrao kad sam se popeo na binu i pogledao punu salu doma sindikata

• Author

Ej dobre vesti, RD sledece subote snima svoj drugi spot, i to u profesionalnoj produkciji. Jeeeeeeej jedva cekamo

• Author

Evo novina, snimamo spot u subotu u zepter studiju i mislim da ce da budce do jajan!

kada ce neka svirka u bg-u??

I OTPRILIKE kada da ocekujem novi album ?

E, ovako: Mrki, aj cuti malo. :cool: Sto se albuma tice, i dalje zivimo u velikoj neizvesnosti, tako da, cim se nesto bude desilo po tom pitanju, prosledicemo. Vrlo smo nestrpljivi, tako da, cim nesto saznamo, saznace se :D Sto se tice svirke, gledamo da organizujemo sto skorije, po mogucstvu u aprilu. Jedva cekamo! ;) it's been a loooong time.. Stay tuned :meshuggah: oooo da meshuggah... ovaj da.

• Author

tako je ti samo napusi mrkija a kad ne bude imao ko da ti otpusi wc solju onda ces da kukas majci

• Author

bice gotov spot do kraja nedelje pa mislim da cu da ga bacim negde ili nesto da smislim bice na my space u svakom slucaju. a nadam se da cu uspeti da vratim sajt na net

ljuuuudi, ajde neka svirka!!!:) pa ima da dodjem 200km do bg-a samo konachno napravite neshto:D

• Author

to ocemo i to mislim da cemo da postavio fulcrum celu i mozda jos jednu.

• Author

masonska loza se sastala mislim da cemo da updaitujemo my space stranicu uskoro, i stavicemo fulcrum do kraja i jednu jos celu, a drugovi bice i spot uskoro tako da.

ocemo uskoro samo malo strpljenja

gledaj nekako pa najavi svirku dva dana pred istu, pa da ja ne stignem iz UE da se organizujem xD

• Author

aaaaaa ne ne ne ne ne ne. Grupa RD ne posluje tako. Posto mi svaku nasu svirku kapiramo krajnje odgovorno prema svima, mi na vreme najavimo i na vreme krenemo da je spremamo tako da svi koji zele da se infotrmisu se i informisu.

• Author

informacija!!! azurirana je my space stranice i sada su cela fulcrum i stavili smo celu in early somnolence pa poslusajte ako zelite.

• Author

evo nekih fotki sa snimanja spota. izvor mi je ogranicen nadam se da cu u nedjelju da stavim jos neke bolje

l_e0bbe246aca6c29fd4f468c0912ac9e5.jpg

l_44a5803bddaa2f5986495d7bf03d5d37.jpg

l_45ba4b35199a62c437d407c2dfcce7f1.jpg

l_d483118c37c455008e958b0acc72a6e8.jpg

l_d531c654f43cb47a7e7fa01bfd66f075.jpg

l_b65b59921525f96bbcce549c0f376a83.jpg

• Author

pesme su sa novog albuma sad smo ih prvi put stavili cele ranije smo acikavali masu