НС 14-8-8 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 johny bravo smeker svetskoga glasa zalizane kose i extra dobrog stasa ali kad voli on cesto pretera umreces sigurno kada ti ga utera dinarom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 U svojim pesmama cesto sex pominjes mora da ti to nedostaje u zivotu dinarom kada ti srce probijem doziveces onog sveta lepotu Kontejnerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Izlazis iz kuce - u ruci ti kesa Teraju te bacit' djubre, psujes sudbu kletu Kada te zaskocim i u kontejner svalim, Ugusices se mucno u djubretu. Snalom za kosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Snalica, naizgled beznacajna stvar moze biti za ubistvo oruzje sjajno zacepim ti nos njome i gotova stvar u drustvu sa lesevima tebi bice bajno Pljuskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Tmurni te oblak prati vec duze vreme, Sa sobom nosi teskog pljuska breme, Kada kisu prolije nad tobom, Druzices se sa blatnjavim grobom. na gradilistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Kad prolazis gradilistom, zna se zidari te analiziraju od glave do pete ne znas da l' da places il' smejes se na kraju se ubi, i rece ''Zbogom, svete!'' Pokretnim stepenicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Jao, kako mi je to poznato!!! Stojis na stepenicama posteno pretrpana, Kupujes u "Beogradjanki" skoro pola dana, Kada te videh, zloba prostruja mi telom, Gurnuh te sa vrha, udarila si pod celom... Rostilj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Napravila sam zurku na placu bice tu rostilja, boli glava u mesce sam podmetnula otrov to ce tebe, i sve goste da ''uspava'' Barbikinim cipelicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Napravila sam zurku na placu bice tu rostilja, boli glava u mesce sam podmetnula otrov to ce tebe, i sve goste da ''uspava'' Barbikinim cipelicama. mogao sam te kupat u lavi, mogo ti mozak popit! mnogo muskaraca za tobom balavi. pogotovu kada ti sada barbikine cipelice stoje zabodene u raspaloj glavi!!!!! inspiracije na nivou!!! put 'bem ti izbaksuzirao me ovaj avatar!!! ubijte me njime(njome) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Opa, Leshino, ta mala ti se svidja al' doziveces prokletstvo gadno kada te bash njena slika ubije ono sto volis usmrti te- jadno Vozom Jugoslovenske Zeleznice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Kupila si kartu, radujes se putu, u kusetu s' tobom, 5 siptara drema, ali kad pozele da malo vezbaju, bolje bi ti bilo da te odmah nema. (pu, pu, daleko bilo) ubij me kamenom za pete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Navikoh na ubijanje u pesmi a to zdravo i nije bas kamenom za pete istrugacu ti glavu sta te je snaslo neces moci ni da znas (je ti je mozak istrugan ) Headbangovanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Ovo ce ti Meri bas brutalno biti, trazila si sama, necemo zaliti. A Sova je zna se, ubistvena ptica, bangujem ti glavu, pocecu od lica. nekom gadnom bubom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Svi se plase buba, sama ne znam zasto ali ja ih gotivim vrlo Na tebe cu ipak gusenicu pustiti setace ti po glavi, pa uskociti u grlo Halfordom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Dje me nadje sa Halfordom Kad zapeva kano bulbul, oprastam mu pederluke, ali ti ces sad da skoncas, od njegove ruke! Tomom Arayom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Tom je malo ostario vise nije tol'ki baja al' kad tebe u'vati pod svoje bice ti pod zemljom do jaja. Ubij me ovakvim koznim kacketicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Oprosticu mu godine Kada opet bude 45 stepeni, obuci cu te do grla u kozne stvari, nabiti ti do ociju ovaj kacketic, Meri ce da cvrci dok se cvari. zubima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Zubi su mi mnogo jaki zvacem puno ‘’Orbit’’ zvaki iako to ne mozes zamisliti s lakocom cu ti glavu odgristi Vocnom salatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Na kockice ananas, limun i banana, malo socne kruske, jabuke ajdare, misomor i cimet, esencije litra, to ni jaci od tebe, ne mogu da svare. kobrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Uzelela si se torture prave zato cu ti obmotati kobru oko glave kao prase do smrti skici slobodno da pojedem tvoje ostatke osecam se podobno Glumcem Clancyjem Brownom u ulozi Kurgana u ''Gorstaku''. Gde se ovoga setih? Danas odgledah film nakon jedno 5 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Idi bre Meri, umalo ja da padnem mrtva kad iskoci slika. Hvala sto si me podsetila. Mmmmmm, koji vizuelni uzitak, grrrrrrrr Samo sedi i sliku mu gledaj, mastanjima kompletna se predaj. Neces jesti, neces piti, uskoro ces mrtva biti! Posle ovoga mi je svejedno. Ubij me cime god hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Od silnog balavljenja na sliku zaboravila si da cu te koknut' inteligentno poturih ti njegovu sadasnju sliku od razocarenja ti se preturi kompletno A, posto sam krenula sa oruzjem u ovom fazonu... Peterom (Type O Negative). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 poturih ti njegovu sadasnju sliku Noooooooooooooooooo Whyyyyyyyyyyyyyyyyyy O Piteru Stilu svaka cura sanja, iako su vecina pesama mu sranja. A kad se nalije i dobro nasmrce, u mrakacu grdnu ima da t' odvuce. Evo, njime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 stvarno Sovo nemam pojma ko je to ali tvoj ukus je jako cudan, brinem se za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Ni ja ne znam ko je tip taj al' mu goticarski imidz ne stoji Kad ti dodje on i iskopa oci nijedan ti doktor nece pomoci. Sta fali ukusu? Clancy Brown u Gorstaku je mljacccccccccccc :svrsh: :drool: OK, preterala sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts