Jump to content

Inuria Malkava

Iskreni članovi
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Inuria Malkava

  • Birthday 12/07/1990

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Doomed crypt of Dorcol

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

10989 profile views

Inuria Malkava's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. ta sta vam je, to je r.e.m. (rapid eye movement) faza, ko nije sutnuo zid saplicuci se u snu, nikad nije ni spio! ali nekako je gore kad hvataju grchevi u listovima, ajme... i od toliko umora ne moze da se zaspi... u tim badnjim momentima najvise pomaze biofarova sumeca tableta magnezijuma - uz nju se zasigurno manje saplice i trza nogama pri zaspivanju.
  2. dobro de - king diamond jeste savrsenstvo... nego... u poslednje vreme bezobzirno vrtim saturnus - descending. nuto savrsenstva!
  3. sjajan je album, revolucionaran sto se tice jp opusa, ne moze se porediti ni sa jednim do sada. zanimljivo je sto su ubacili klavijature... ali moram priznati da mi jos uvek nije "legao"... kanda je previse melanholican? ne mogu da se otmem utisku da je u pitanju oprostajni album... od svega sto je jp do sada "izbacio", najradije slusam "live insurrection". taj live me obara s'nogu energijom i kvalitetom... sa albuma "nostradamus", favoriti "persecution" i "alone".
  4. ovaj kid diamond me nesto bogme i nije odusevio mada je ostatak benda, k'o sto vele i u komentaru sa you tube-a, pristojan. steta je sto kod nas nema kakav kd/mf tribute...
  5. tako su dragi momci, rompeprop je poziv na masovno veselje! kako cujem "i am the dolphin sprayhole fucker" il' "pelikanenlul", kao da me sunce ogrejalo.
  6. manite se spota - ko se dima ne nadimi, taj se vatre ne ogreja... spot jeste smesan, al' i takvi idu u rok sluzbe. ne znam sade... nije mi pokvario utisak o albumu, al' ovo je, bojim se, licimurno reci, posto mi je, npr, spot za sacraligeous scorn skoro pa pokvario utisak o celom DB KoK je dobar ekstremni metal bend u svakom slucaju - multidimenzionalan, kvalitetan i inovativan.
  7. album je fini, zaista, zavijanja gitare diraju u srce... iako "sexdictator lucifer" zvuci kao susht rammstein! ...ne mogu da odolim BGZ spamu: 1349 - Bondage Preferred candlemass - Bondagus, Goaticus, Zombicus MDB - As the Goat Bondages Carcass - reek of goatification Deicide - zombie feasting the goat
  8. al' vaistinu mi je toplo oko srca sto se ugovora tice. sigurna sam da cete shvatiti sve ovo ozbiljno. horns up i ponosno napred!
  9. Vrsna svirka bese u sredu! Imam samo reci hvale za Triumfall i Nikolu koji se uklopio sve u 16, fini paint doprinese ugodjaju, a publika bi malobrojna, no odana. Polako ali sigurno stvarate mnoge fanove, te molim da se ovakve manifestacije organizuju cesce nego do sada! Svaka cast!
  10. Ne stigoh se posle probe izjasniti o "One With The Darkside Eternal", no evo i sta ja mislim: Sve u svemu, odlicna je, s'tim sto (mozda sam ja bila odvec udaljena od klavijatura), cini mi se, ne dolaze njine melodije do izrazaja. Drugi deo pesme najbolji. Samo jos da cujem sa dve gitare, da ugodjaj bude upotpunjen.
  11. Allegiance To Thy Triumfall :bow: moj favorit sa liste gore ponudjenih. Savrseno od pocetka do kraja, fine klavijature, precizni bubnjevi, uskladjene gitare i tako blize i tako dalje, a vokhal iz pete. Samo tako. Podrska iz kripte! Toma ima omot. Fini je omot sacinio Marko. Evo da ne budem na kraj srca, cestitam mu javno.
  12. Vaistinu jest. Cradle Of Fear je komeNdija. A sam TON je u fazonu "sex and drugs an r'n'r, tam-tam-tan-ta-ra-taaaaaaa"... SVOCI SE SA ISTINOM!!!
  13. Ne samo sto te grde... reci ce te Mirq... Ja te pjesmooom zoveeeeemZeljna tvoooga milovaanjaaaaaa,Sliku - tvoju ljuubiiiim,Ljubim, ljubim, svakog danaaaaa, hoces reci? CARE GOVEDARE!!
×
×
  • Create New...