Inuria Malkava

Iskreni članovi
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 bijedan

About Inuria Malkava

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 12/07/1990

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Doomed crypt of Dorcol

Profile Fields

 • Gender
  Female
 1. Inuria Malkava

  Savršenstvo

  dobro de - king diamond jeste savrsenstvo... nego... u poslednje vreme bezobzirno vrtim saturnus - descending. nuto savrsenstva!
 2. Inuria Malkava

  Judas Priest

  sjajan je album, revolucionaran sto se tice jp opusa, ne moze se porediti ni sa jednim do sada. zanimljivo je sto su ubacili klavijature... ali moram priznati da mi jos uvek nije "legao"... kanda je previse melanholican? ne mogu da se otmem utisku da je u pitanju oprostajni album... od svega sto je jp do sada "izbacio", najradije slusam "live insurrection". taj live me obara s'nogu energijom i kvalitetom... sa albuma "nostradamus", favoriti "persecution" i "alone".
 3. Inuria Malkava

  King Diamond

  ovaj kid diamond me nesto bogme i nije odusevio mada je ostatak benda, k'o sto vele i u komentaru sa you tube-a, pristojan. steta je sto kod nas nema kakav kd/mf tribute...
 4. Inuria Malkava

  Rompeprop

  tako su dragi momci, rompeprop je poziv na masovno veselje! kako cujem "i am the dolphin sprayhole fucker" il' "pelikanenlul", kao da me sunce ogrejalo.
 5. Inuria Malkava

  Keep Of Kalessin

  manite se spota - ko se dima ne nadimi, taj se vatre ne ogreja... spot jeste smesan, al' i takvi idu u rok sluzbe. ne znam sade... nije mi pokvario utisak o albumu, al' ovo je, bojim se, licimurno reci, posto mi je, npr, spot za sacraligeous scorn skoro pa pokvario utisak o celom DB KoK je dobar ekstremni metal bend u svakom slucaju - multidimenzionalan, kvalitetan i inovativan.
 6. Inuria Malkava

  Belphegor

  album je fini, zaista, zavijanja gitare diraju u srce... iako "sexdictator lucifer" zvuci kao susht rammstein! ...ne mogu da odolim BGZ spamu: 1349 - Bondage Preferred candlemass - Bondagus, Goaticus, Zombicus MDB - As the Goat Bondages Carcass - reek of goatification Deicide - zombie feasting the goat
 7. Inuria Malkava

  Triumfall

  al' vaistinu mi je toplo oko srca sto se ugovora tice. sigurna sam da cete shvatiti sve ovo ozbiljno. horns up i ponosno napred!
 8. Inuria Malkava

  Triumfall

  vidimo se chrez par sati
 9. Inuria Malkava

  Triumfall

  Vrsna svirka bese u sredu! Imam samo reci hvale za Triumfall i Nikolu koji se uklopio sve u 16, fini paint doprinese ugodjaju, a publika bi malobrojna, no odana. Polako ali sigurno stvarate mnoge fanove, te molim da se ovakve manifestacije organizuju cesce nego do sada! Svaka cast!
 10. Inuria Malkava

  Triumfall

  Ne stigoh se posle probe izjasniti o "One With The Darkside Eternal", no evo i sta ja mislim: Sve u svemu, odlicna je, s'tim sto (mozda sam ja bila odvec udaljena od klavijatura), cini mi se, ne dolaze njine melodije do izrazaja. Drugi deo pesme najbolji. Samo jos da cujem sa dve gitare, da ugodjaj bude upotpunjen.
 11. Inuria Malkava

  Triumfall

  Allegiance To Thy Triumfall :bow: moj favorit sa liste gore ponudjenih. Savrseno od pocetka do kraja, fine klavijature, precizni bubnjevi, uskladjene gitare i tako blize i tako dalje, a vokhal iz pete. Samo tako. Podrska iz kripte! Toma ima omot. Fini je omot sacinio Marko. Evo da ne budem na kraj srca, cestitam mu javno.
 12. Inuria Malkava

  Type O Negative

  Vaistinu jest. Cradle Of Fear je komeNdija. A sam TON je u fazonu "sex and drugs an r'n'r, tam-tam-tan-ta-ra-taaaaaaa"... SVOCI SE SA ISTINOM!!!
 13. Inuria Malkava

  Satyricon

  Ne samo sto te grde... reci ce te Mirq... Ja te pjesmooom zoveeeeemZeljna tvoooga milovaanjaaaaaa,Sliku - tvoju ljuubiiiim,Ljubim, ljubim, svakog danaaaaa, hoces reci? CARE GOVEDARE!!
 14. Inuria Malkava

  Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

  E, steta. Lepo se provedi, LAJFERU! >:(Aaaaaaaa, Smorock, GVRNI GA V DVPE CVLT!!! :lol:Kakva su ovo jebena zla?? Ovog debelog gmaza treba probiti bajonetom kroz podbradak, a ovo bipolarno prineti Kecalkoatlu, pernatoj zmiji. Ili staviti kao maskotu Joy Of Satan-a, podjednako je smehotresno.