Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_891786

Novosti:

- Bendu Anima se kao klavijaturista priključio Mateja Kojadinović

- Izvrsen je update website-a. Postavljene su slike sa Refuse/Resist festa u Kikindi.

- Gitarista i vokal benda Anima (Vanja i Marko) učestvovali su u snimanju projekta Miloša Milekića - "Mutne Oči".

- Postavljena je prezentacija benda na serverima beogradskog studija "Orange". Adresa je http://www.studioorange.co.yu/anima

• Replies 262
  • Views 36.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• рогозуб
    рогозуб

zanimljiv bend.. su zhivi?

• http://www.serbian-metal.org/index.php/smp003-anima-spasenje.html

• Vanja [Anima]
    Vanja [Anima]

Bice. Samo neka se slusa. Ko bude zeleo primerak sa full bookletom, full kvaliteta, sigurno ce imati priliku da nabavi sebi, ili od nas direktno, ili na nasim svirkama. Samo jos da se skontamo oko nek

comment_893141

E sada sam konacno dobio svoj primerak diska i zaista vam mogu reci da sam u potpunosti odusevljen celokupnim materijalom...super su pesme i ima puno ambijentalnih delova sto mi se posebno svidja. Lepo ste sve to spakovali u jednu celinu! Gde smo sada mi? i Vrisni moje ime...definitivno moji faforiti!!! Jedina zamerka su po koji vokalni fals u pojedinim delovima i previse visok vokal u jednoj od numera...cini mi se da je u pitanju Vrisni moje ime, ali nista sto se ne da popraviti, zar ne??? Pazite kad sam se pre neki dan probudio i poceli pojedini refreni da mi se motaju po glavi od samog jutra...e to znaci da je posao dobro obavljen:), cim sam ustao pustio sam disk!!! Nemojte da se opustite posle ovako pozitivne kritike jer vam zelim da furate ovaj fazon i dalje, kao i mnogo uspeha u daljem radu!!! Sve najbolje!!!

RESPECT bRO`s pivopije.gif

• 1 month later...
  • Author
comment_931820

Novosti:

- Bend Anima predstavljen je na sajtu www.barikada.com a takodje i u emisiji Jeans generacija juce (18.10) na Radiju Tuzla...

Zahvaljujemo se Dragutinu Matosevicu (ex-manager Cactus Jack-a) - voditelju emisije i webmasteru sajta...

Bend Anima je trenutno vise nego raspolozen za svirke (zovite nas dok smo mladi) biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 2 weeks later...
comment_942067

Hahaha..Znam sta je ovo znacilo, al ajde...MI ZAUDARAMO!!! Smrdimo, pijemo, pusimo, drogiramo se i lozimo se na tudje zene. wallbash.gif

Jel sad kul????

Nadam se da jeste, posto ne bi bilo dobro da nije... Pozdravi drustvo i nemoj mnogo da se nerviras. Neke stvari ne mozes promeniti ni da hoces. Tako ti je kako ti je...Take it or leave it.

JUST DO IT icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• Author
comment_942083

Boze, al' si ocrnio Zrenjanince, ccc.. kud zuris, i sto si se uopste pronasao u ovome - pojma nemam icon_smile.gificon_smile.gif Ja sam te ozbiljno pitao sta smrdi kad se ulazi u ZR (kad se od Bgd-a ide prema KI).. jel' pivara, ili neka druga fabrika? Pa, samo sam to hteo da znam, a vidi tebe?! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ... pozdrav tebi i tvom bendu!

pivopije.gif

comment_942193
' date='30. 10. 2005, 22:57'] Boze, al' si ocrnio Zrenjanince, ccc.. kud zuris, i sto si se uopste pronasao u ovome - pojma nemam icon_smile.gificon_smile.gif Ja sam te ozbiljno pitao sta smrdi kad se ulazi u ZR (kad se od Bgd-a ide prema KI).. jel' pivara, ili neka druga fabrika? Pa, samo sam to hteo da znam, a vidi tebe?! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ... pozdrav tebi i tvom bendu!

pivopije.gif

ma kul je sve... icon_smile.gif

sve ce to narod pozlatiti... musik20.gif

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_969000

Ljubaznoscu ljudi iz benda i ja sam dobio demo!

Muzika je prilicno nedefinisana (ali dobra), na momente podseti na Pain of Salvation, mozda malo Anatheme, Opetha i sl.

Sve je lepo uklopljeno i interesantno!

Jedina veca zamerka ide na racun vokala! Ne kazem da covek ima los glas, ali je sve to neprecizno otpevano!

Solo gitara mi se jako svidja, kako idejno, tako i po zvuku!

Sve u svemu, trebaju nam ovakvi bendovi na sceni, slusam demo vec par dana i mogu samo da kazem reci hvale! icon_da.gif

Samo napred! pivopije.gif

• 2 weeks later...