Leshina Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ja mislim da jesam!!! secam se da si mi rekla da kazem toncu da mi smanji niske zato sto su gitare basirale,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Kako smo dobri mi klavijatursti u duši. Pravimo drugima boje, zajmimo stalak. Nema bato, treba nam poseban separe u raju. Inače Matija, welcome to da crew! Edited July 4, 2006 by Old Smuggler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 samo pokazaces mi tacno kako si napisao ti sa sve tim crno-belo forama!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 e ljudi jel zna neko posto solo kljavice,one za drzati oko ramena!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Roland AX-7 (beli model) 350€ a ako nadješ polovan AX-1 (recimo da ti to koristi Wirman imaš u crnoj i crvenoj boji) mislim da možeš da nabaviš ~200€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 pa valja li to icemu? mislim kakve boje imaju te kljave? jel na istu foru(mislim na boje)kao i kod obicnih kljava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Nema svoje boje. To je samo MIDI kontroler koji prikacis za klavijaturu koju imas, pa vuce boju iz nje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Nema svoje boje. To je samo MIDI kontroler koji prikacis za klavijaturu koju imas, pa vuce boju iz nje... ql!!!!! a gde to ima da se kupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Mega Music ulica Kneginje Zorke (Slavija - kad kreneš ka Sky Musicu sa Slavije prvo skretanje desno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Uopšte šta god da ti treba, generalni zastupnici idu ovako: Mega Music - Roland Sky Music - Korg Mitros Music - Yamaha U Artistu ima svega, ali čini mi se da oni imaju Alesisa više od ostalih ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Znam da ne bih trebao ovde da ostavljam oglas, ali oglašavanje na "Potražnji muzicara" nije dalo nikakav rezultat, pa... Izvinjavam se što kršim pravilo foruma... Dakle, bend iz Bg-a hitno traži klavijaturistu (ili klavijaturistkinju), trenutno radimo cover (Nightwish, Within Temptation, Sinergy...), ali u planu je i rad na autorskim stvarima... Probe jednom nedeljno, (vikendom)... posedovanje klavijatura se podrazumeva (ustvari, da li su vaše ili pozajmljujete i nije toliko važno, samo ako možete uvek da ih imate za probu). Za više informacija, kontaktirajte me ili ovde ili preko pm-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
audion Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 SVIRKA U KUGLASU U SREDU... Black, alphavile, tears for fears, depeshe mode,pet shop boys...otprilike taj zonfa taj rad OD 22H Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Prodajem Yamaha W7 sint. Ima vintage prosirenje (rhodesi, orgulje, leadovi). Cena 450e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 haha ova tema se pretvorila u spam po svačijoj potrebi dajte ljudi pričajte o nekim mudrim stvarima ... na primer : preporučite mi neke dobre ebookove o pravljenju farbi i slično živeli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Napravio sam stalak za klavijature, i mnogo je sexy! Pod ostrim uglom, i sve to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Customizacija rules Btw, moj cale pravi custom stalke, rackove i ostali hardware po pristupacnoj ceni... Reklama p.s. Yamaha W7 je prodata... Jel zna nekog ko ima Korg CX3(stari, ne onaj u Sky-ju) na prodaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Kolege, prodajem Korg X5D za 270e. Uz njega dajem i uputstvo i original 2 flopppy diska sa editorom za farbe (koji usput nisam ni instalirao nikad). tel. 064/206-4304. Nemojte slati PM jer mi nesto zeza inbox, vec ako neko ima pitanje nek salje SMS. Pozz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlad Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Da li neko moze da mi preporuci neku solidnu klavijaturu do 370 eur, nesto u rangu KORG X5D. Polovno ili novo, nesto sto moze lako da se nadje kod nas, i ako mozete da mi kazete gde da trazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Roland Juno-D, Yamaha S03, Korg X5D... Evo, kolega lord6finger prodaje Korg-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlad Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Roland Juno-D, Yamaha S03, Korg X5D... Evo, kolega lord6finger prodaje Korg-a. Znam, ali ja sam iz Bg-a, a kolega nije. Ko drzi Roland kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Mega Music ulica Kneginje Zorke (Slavija - kad kreneš ka Sky Musicu sa Slavije prvo skretanje desno) ili možeš i da se raspitaš možda negde ima neko da prodaje polovno i to, mogu ja da ti se raspitam ako te zanima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlad Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Mega Music ulica Kneginje Zorke (Slavija - kad kreneš ka Sky Musicu sa Slavije prvo skretanje desno) ili možeš i da se raspitaš možda negde ima neko da prodaje polovno i to, mogu ja da ti se raspitam ako te zanima ... Da, znam gde je Mega Music, ali sam totalno zaboravio da oni drze Roland. Ajde vidi poteraj nesto polovno, a da valja, pa mi javi na PP. Hvala ti puno, i hvala vam puno. Ja sam inace gitarista, ali hocu malo da se obrobam u klavirskom svetu. Ovde je mnogo bolja atmosvera nego u temama za gitariste, valjda zato sto ste vi bolji ljudi, a i uvek ste spremni da pomognete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 prodajem klavijaturu KORG X5D. u odlicnom stanju, kao nova, maltene neotpakovana. za 250 eura. odlicna klavijatura u pogledu cena-kvalitet. >>VISE INFORMACIJA O KLAVIJATURI OVDE<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 LJUDI ja prodajem svoju klavijaturu!! KORG N364 u odlicnom stanju... za klasu bolji od T3... eto toliko... za 350e.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Jbt, koja rasprodaja X5D x 2, N364,... Da nije mozda da svi prelazimo u gitariste??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts