Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 500.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_1465741

BW&BK recently caught up with NIGHTWISH keyboardist/founder Tuomas Holopainen and vocalist Anette Olzon to discuss the bands new album, Dark Passion Play. The following is a brief excerpt from the interview:

“The chorus of (new single)‘Amaranth’, I almost feel ashamed about that,” laughs Holopainen. “It’s so corny and poppy and annoyingly catchy. I was laughing when I was writing it, thinking ‘Oh man, this is going to be something.’ The funny thing about the song is that it was going to be the bonus track until the very end. I didn’t like the song that much so it was going to be the B-side for the second single, but everybody kept telling me that it was awesome, that it was single material and the catchiest song on the album. I was laughing at myself when I wrote it because I knew it was going to work, I knew it was going to be good and that everyone would like it, but the chorus is just so pop-music.”

comment_1465831
Nesto nema pozitivnih tonova o novom albumu.

Filipe,album josh nije izashao niti se pojavio na netu...Jedino shto mozesh da chujesh jesu kritike kvazi poznavaoca muzike,koji na osnovu nepotpunog mixa na 64 kbps uspevaju da odrede sve do tachnosti i ocene maximalno precizno novi album...

comment_1466140
Filipe,album josh nije izashao niti se pojavio na netu...Jedino shto mozesh da chujesh jesu kritike kvazi poznavaoca muzike,koji na osnovu nepotpunog mixa na 64 kbps uspevaju da odrede sve do tachnosti i ocene maximalno precizno novi album...

Potpuno se slazem s tim sto si rekao, nego mi je zanimljivo kako ljudi komentarisu, a da ljudski nisu preslusali album, koji se jos nije ni pojavio u javnost. No, to nam je poznat sindrom ovdasnjih "strucnjaka".

comment_1466242

Meadows Of Heaven je jedna od najlepsih pesama ikada snimljenih. Tacka! I da su sve ostale pesme sranje (a verujte, nisu), vredelo bi imati ovaj album.

Nego, cuh da je i Master Passion Greed procurela...ima neko?

comment_1467313

Preslusao sam par pesama, ni jedna nije ostavila neki poseban utisak, cekam album pa cu onda dati komentar... jedino da kazem da mi se ne svidja ideja pesme Bye bye beauty, ocigledno je na koga je adresirana, mislim da je to posle svega ipak malo pogresno...

Uglavnom, utisak koji za sad imam je taj da je ipak trebalo krenuti u potpuno novu pricu, mislim cak i pod novim imenom, jer ovaj Nightwish i onaj koji je radio sa Tarjom prosto nisu ista stvar. Ok, nije Nightwish bio samo Tarja i definitvno nisam od onih koji misle tako, ali ovo je jedna potpuno drugacija koncepcija, neka druga prica i tesko mi je da ih gledam kao isti bend. Posebno ce zaniljivo biti cuti na nekom live nastupu stare stvari sa novom pevaljkom :)!